Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritkatesty ak sa tá potvora do zajtra nespustí, tak skúsim zajtra ráno testnúť 😉
@lauritkatesty nie vobec som nebola chora , testy nič iba takých dušíkov , takže vobec neviem čo s tým ale 26 idem k lekárovi tak možno bude mať vysvetlenie nejaké na to . Ešte by sa to dalo zistiť podla krčka no mám ho dosť tvrdy ale nepríjde mi ako uzvarety . Kedže sa do toho moc nerozumiem . 🙂
@annnyjska no je to zaujimave, lebo pri tych zvysenych teplotach by to uz malo byt tehu.. hmm 😕
@lauritkatesty už si viem vysvetliť zvýšenie tej mojej teploty 😉 dnes ráno sa to vyšplhalo na 37,70 a zobudila som sa s tým, že ma bolí hrdlo a aj celé telo, takže to je dôvod tej teploty, lezie na mňa nejaký vírus a mrcha sa stále nechce spustiť 😒 tak sa budeme snaźiť zase ďalej 🙂
@ria294 aha ☹ .. tak to ano...
@sandria33 kludne inplantacny pokles.5hod spanok.je dost...to teplotu neovplyvni
@sandria33 nie je to aj dost skoro na pokles pred MS? neviem...prvy cyklus si meriam BT...mozno @lauritkatesty by ti vedela poradit...
tak na MS je este skoro 🙂
Dnes vystupila az na 37,05 , uvidime co dalej
ahojte chcela by som sa poradiť, pred 10 dnami sme sa zacali snazit o baby a tyzden na to som dostala ms avsak nebolo normalna bola slabsia a kratsia, a po jej skončení mi rano byva tazko od zaludka mam zvlastnu kovovu chut v ustach a dnes rano som si odmerala bazalnu a bola 37,2, co sa mi hned nezdalo, nakoľko vzdy po ms byva pod 37, myslite, žeby sa mohlo zadariť aj napriek tomu , že prebehlo krvacanie? ďakujem
@wanda123456 neskúšala si ešte testnúť ? 🙂
@eliska811 nie a ani neplánujem pokiaľ nebude meškať 😅 Len mi príde ten graf divný, takéto skackanie teplôt po ovu som ešte nemala.
@wanda123456 ja už by som nevydržala, máš môj obdiv 😀 12 deň od ovu? to už by som testovala o stošesto ... Tak telo je strašne nevyspytateľné. Možno bude prekvapenie. Silno držím palce 🙂 Zajtra by si už testovala, či až v stredu?
@eliska811 ak v stredu nepríde, tak vo štvrtok. 🙂
@wanda123456 to bude tehu 😉

@annnyjska bola si chora ?? ked si mala tie prve teploty nad 37 ?, inac nechapem, uz by si davno mala mat kolajnice na teste... dlho sa to drzi.