Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mawiya netestovala 😀 , ovulku som mala asi 16-17DC, graf ju dal skoro, takže ešte mám čas 😉
dievcence, idem si pre radu..nechapem co sa deje s mojim telom..uz vobec to, ze som mala tak skoro ovulaciu (10.DC) ma zarazilo..no a dnes rano meriam teplotu (stale hore), ale na toaletaku krv..11.DPO..toto sa mi nikdy este nestalo..(ovulacnu fazu mam tak 13-17 dni a lutealnu mam 13-15) co si o tom myslite?.. asi zacalo telu sibat ci co🙂) prikladam grafik..http://www.fertilityfriend.com/home/440188
@lienka3031 ja som tiez tak raz mala, ze krv asi 2 dni pred ocakavanou menstruaciou a potom nic, iba pozitivny tehotensky test 🙂 teplotu mas peknu, uvidis
@zuzulienocka77 jeeej, ako pekne hore isla, inak minuly mesiac ti uz na 10DPO klesla 😉)) uz len vydrzat tie 3-4 dni, co?😀
@senta_sofia moje zlaté, čo by som bez vás robila 😵 Alebo padnem zajtra na hubu a bude po čakaní 😀
Ahojte kočeny moje.
No dnes som uz konecne doma, mam volno a konecne svoj pc 🙂 🙂
Inak diky
@senta_sofia a @rybkaa ze ste hodili moj graf 🙂 Dnes uz konecne davam ja, ale ak budem zasa v robote, tak mi tu mozete takto kludne niektora hodit moj grafik, ked vas pekne poprosim?? 🙂 🙂
Tak tot, zacina mrznut nejako: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
@zuzulienocka77 no grafik parada, nech to takto hore uz zostane..drzim paluche 🙂
@lienka3031 no co ako to vyzera? Mas viacej krvi, ci to bola len taka jednorazovka?
@mawiya a ty ako draha? Ako to s tebou dnes vyzera?
@senta_sofia dakujem Ti velmi pekne🙂..kiez by to bola pravda aj u mna🙂 pekny den Ti prajem🙂
@adamnela ďakujem 🙂 moja prosím ťa a ty kde ideš? Muža už máš doma, tak už vyskoč hore!!!! Už nemusíš na nič čakať 🙂 . Ale sú teplotky pekne ustálené 😉
@adamnela nemas za co, ziaden problem, aj nabuduce 😉 ked nedavam svoj, budem sa chvalit tvojim 😀 tam ma nesklam, chcem dve ciarky, teda plusko na konci 😉
@senta_sofia sim ta, uz vcera 😔 . inak dnes rano taky masaker, ze som sa aj sadnut bala 😀 taku silnu ms som este nemala, neviem, co to ma byt... ale uz sa zda, ze sa to ukludnilo, tak ticho cucim v robote za pc a tvarim sa, ze nieco robim 😀
@senta_sofia a ty ako? teplomer si sice stratila, ale otehotniet sa da aj bez toho 😀 priznaky nejake... nist?
@adamnela na pííííííííííííííííííp http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 😀 mám tretí IP tento týždeň 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale chvalabohu za to, že ma prsa nebolia ako každý mesiac. asi preto, že ma bolia kríže zo sťahovania. No a inak ako ti je ako pracujúcej? a žeby si išla ovuluvať? 🙂 keď poklesík 😀 či už počkáš na mangela.
A inak ja ti neviem, dnes voľajaká depka. od rána mi je na grckanie, včera som sa čerešní prežrala, tak čakám aj prehánky na wc- ku.
@zuzulienocka77 dievka ty sa nezdáš. keby ja som mala takieto dobrie nervy.
@senta_sofia ako moje zlatinko? aspon že máme piatok. nie?
@paskolinka dievka moja sme sa doma rehotali na tebe, že ako vieš dobre pašovať 🙂 ty si už aká pani
@paskolinka jezis, no trapna ta menstruacia... to vobec nie je zaujimave, ked dojde vtedy, ked ma, keby tak nedosla, to by bolo prekvapenie 😉 a mozno sa ponahla, ze ta chce opustit za jeden den 😀
@mawiya ani nehovor, tento tyzden snad trva dva 😀 vcera mi uz o 9tej klipkali oci jak ruskej babike, neska mame rozlucku so skolkou, tak si pojdem poplakat tam, cez vikend sa narobime trocha okolo domu a zase pondelok 😉 a sak vies ako to je, vid obrazok 😀
@senta_sofia co nacas, este o des skor prisla opica jedna. ale nevadi, v nedelu mame navstevu, aspon budem uz mat pokoj 😉 no a co teda s tebou? ako sa dari s plodenim? 😉
@mawiya bože ja z teba zomriem smiechom 😀 😀 😀 😀 😀 . Sa kroť, ja som v práci a isto mi nikto nezožerie, že faktúry sú také vtipné, že sa rehocem ako pojašená 😀
Vôbec nemám dobrie nervy, už mám nechty "obhryzené", ale ja tomu až tak neverím, tak to bude asi aj tým 🙂
@paskolinka nestratila, je na policke, len mam dotykove embargo 😀 neuzivam absolutne nic, podla hlienu vypada, ze uz bola, prekvapila ma o par dni skor, tak uvidime, ci ma prekvapi aj menstruacia 😀
@zuzulienocka77 no ved dufam, ze toto je znamenie, ze zajtra vyskocim...aj ked vobec sa necitim na ovulku, ziadne priznak, nic zasa ako vzdy 😒 😒
@senta_sofia ok, dakovala a posnazim sa, aby to nakoniec dopadlo s tym pluskom pozitivne 🙂
@lienka3031 no som teda poroiadne zvedava, co to bude dalej u teba robit...
@mawiya no ved mangelika som vcera troska znasilnila, takze uz mozem ist hore konecne 🙂 A Tvoj graf cudesny veru a strasne nizke teploty...neviem, co z tohoto u teba vznikne 😒 No ale ktovie, niekedy ten graf vyzera total netehotensky a nakoniec to dobre skonci...
@kubisova o bodaj by si mala pravdu, lebo toto nekonecne cakanie ma nebavi vobec 😠

@zuzulienocka77 jeeeeeej a kde je test? nehovor mi že si netestovala