Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mausy21 no takze podla týchto teplot ake mávaš. to moze skor sediet aj na 26.7..
čo hlien ? ten by mohol este napovedat..
lebo tie 36,7-36,8 su take hraničke teploty..
a teraz pozeram, ze to by si ju mala dost skoro na 7 dc.. aj ked niekedy moze byt aj tak.
@lauritkatesty hlien mam az od dnes
@lauritkatesty takze toho 26 by to sedelo vsak??kedze pozit test ovu som mala 24...no fasa..teda sex bol len 24 a 25...vcera niic..och jooj
@mausy21 ano ked si mala aj pozitivny ovu testik, tak 26.7 ale ved to stači 😉 nemusis to mat kazdy den, spermie si počkaju na vajko 😵
@mausy21 moja neboj bude to ok
Ahojte, prosim vas, pomozete mi precitat moj prvy graf BT? Mam neistotu v tom, kedy vlastne presne bola ovulacia, takto to vyzeralo:
7DC - 36,48,
8DC - 36,45,
9DC - 36,51,
10DC- 36,54,
11DC-36,51,
12DC-36,48,
13DC-36,48,
14DC-36,54,
15DC-36,54,
16DC-36,67,
17DC-36,77,
18DC-36,89,
19DC-36,87,
20DC-36,93,
21DC-37,00,
22DC-36,99,
23DC-36,90,
24DC-36,81,
25DC-36,85
26DC-36,84
27DC-36,80
28DC-36,70
29DC-36,50
ospravedlnujem sa za dlhy prispevok :-O.
Mavam 27 dni cyklus, neviem preco minuly mesiac zahadnych 30 dni a tento to vyzera rovnako, kedze som 29 DC, nic neprislo a podla teploty nameranej dnes nie som tehotna (ak spravne chapem BT - je to prvy mesiac).
Chcem zistit, kedy vlastne bola ovulacia, ci 16 DC ked zacala rast, alebo 21 DC, ked bola najvyssia - naucit sa v tom orientovat. DAkujem vam
@felicire nahadž si údaje na stránku http://www.fertilityfriend.com/, tam ti pekne vyznačí ovulka, ale z môjho pohľadu ti to nejako išlo hore, dosiahlo teplotu a zase klesalo, po ovulke by sa mali držať teploty vyššie a nie zase postupne klesať. Merala si si stále v tú istú hodinu?
@nevestienka ovulka bola 17DC?
@maja129 podla pocitov a hlienu to tak vyzera...
@nevestienka Tak to si teraz ešte len 4 DPO, to je ešte skoro určit či sa to podarilo alebo nie...treba vyčkať
@maja129 bol ako vajecny bielok natiahol sa cca. 10cm. Bolesti v podbrusku a pichanie akoby vo vajecnikoch. Dnes isla teplota mierne hore.
@maja129 jasne ved vyckam.ale za poslednych 1.5 roka sa mi teplota nedrzala takto..vzdy chodila hore dole lebo kojim
@nevestienka teplota musí byť po ovuláci 16 dní zvýšená aby sa z nej dalo vyčítať tehotenstvo, po 4 dní po ovulácii sa to nedá
@maja129 oki dakujem za radu
Tak som to tam nahadzala a nie som o nic mudrejsia zatial 😝 . Ta ciara v strede - 15 DC - to je oddelenie folikularnej od lutealnej fazy? Na 23 DC je poznamka DPO - to je den po ovulacii? Cize podla grafu som ovulaciu mala az na 22 DC? Ale teplota zacala stupat na 16 DC, tak preto nie som o nic mudrejsia...
@felicire graf ti vyznačil ovulku na 15DC, dnes ti už išla teplota dole ako pred mrchou, ak by ti došla zajtra tak si mala luteálnu fázu 14 dní, čo je dobré...predtým ked si mala cyklus 27dnovi, tak si mala skor ovulku okolo 12-13 dna, ovulka sa ti posunula na 15 den, preto sa ti posunula aj menštruácia. Znač si takto teploty do grafu každý mesiac a potom už začneš spoznávať ako ti cyklus funguje 🙂
@nevestienka snažíte sa prvý mesiac??aBT si meriaš 1,5roka??

@zazka23 no dufam ze ano