Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nevestienka len som sa pytala a to sa ti moja chcelo merat po porode?
@butterfly333 joooj nechcela som otehotniet prilis skoro, tak som si merala, aby sme sa vyhli moznemu otehotneniu. kupila som si taky strojcek, co to vsetko zaznamenava
@nevestienka no super ty si aka šikovnica,ja som po porode ani nevedela čo je to BT mám dve deti 10r a 16r tak vtedy som ani nevedela čo je to modrý koník,A teraz som tu asi 7r ale snažíme sa 2roky.
@butterfly333 jeej tak to mas velke deturence uz 🙂)) no ja sledujem teplotu uz 5 rokov, ale id porodu ozaj poctivo, zapisujem, meriam.no ja antikoncepciu ziadnu neuzivam niesom kamaratka s nou 🙂 takze som sa rozhodla pre prirodzenu metodu. Je to super ked vies na com si a vies odsledovat pomocou hlienu a teplotky ze sa nieco v tvojom tele deje.
@butterfly333 a babenko sa este nepodarilo?
@angela5
@lily311
@maja129 Dakujem vam za objasnenie, snazime sa povolna uz dlhsie a intenzivne rok, tak som to chcela skusit s meranim, nech som mudrejsia. A vyslo to presne, dnes ako teplota klesla, tak poobede som to dostala. Aspon toto si mozem povedat, ze funguje. Budem merat dalej, ked skonci krvacanie a dufam, ze nebude treba dlho merat 🙂
@nevestienka podarilo pred mesiacom no v 6tt som potratila. Ja som tiež žiadnu antikoncepciu nebrala. No snad sa zadarí.
@butterfly333 tak to ma mrzi ☹ prajem ti vela sil do dalsieho snazenia.
@lauritkatesty vyskytuje sa trojfazovy priebeh teplot aj ked zena nie je tehotna? Ak ano, co to sposobuje? Je to proste len zvysenie progesteronu uprostred LF?
@131313 ano niekedy sa mozu grafy tvarit tehotensky cize trojfazovo.a je to lvoli tomu progesteronu.ktory este ma vrchol v strede lf
@131313
@lauritkatesty co je to ten trojfazovy priebeh? Myslela som,ze fazy su len dve, pred a poovulacna..
@angela5 nieedy sa moze v grafoch vyskytnut este jeden vzostu okolo 7-9 dpo.. co moze znamenat aj to, ze sa vajko uz uhniezdilo a este sa zvysi prilev progesteronu..
ale moze sa to vyskytnut aj v netehu grafoch..
@lauritkatesty vau to fakt ?? Co myslis pozri moj graf....dakujeeem
@mausy21 no maš to pekne a zajtra uz mozes skusit testik 🙂
@lauritkatesty ahoj, uz som ri vcera nestihla odpisat, akurat som sla k dr., a prispevok bol v medzicase vymazany, ten prvy liek napis mi nazov esre raz, lebo som to v tej rychlosti zabudla, ze co to bolo, a co sa tyka wobenzymu, jeden nas doc. To strasne vychvaloval, ale osobne..jednak je to drahe ako cert, a jednak vacsina tychto rastlinnych enzymov potrebuje na svoje fungovanie specificke prostredie a kofaktory, dvojak su to bielkoviny, ktore sa v nepriaznivom prostredi denaturuju
@lauritkatesty robila som dnes ale nic moc veruú kuk
@buckeye a čo indonal ?
@mausy21 dačo ako keby sa mi tam marilo.. no este skus potom pozajtra ked sa stale budes drzat hore 🙂
@lauritkatesty moja pozri čo to mám za kopce??
@lauritkatesty jasan to bolo testovane poobede nie ranny.zajtra skusim rano ovu test ako sa bude tvarit...je to pepino test tie nezvyknu duchovat uvidiime
@butterfly333 ved to maš fajn 😝 len skače to jak podla vzorca.
@lauritkatesty indol3carbinol, co je jeho ucinna latka je casto v studiach popisovany ako negativny regulator estrogenu, resp blokuje niektore specificke receptory, avsak studie su skor v suvislosti s nadorovymi bunkami a znizovanim ich rastu, s myomami studie som nenasla, ale kedze tie su tiez estrogenne zavisle, pomoct by to mohlo, len otazka je aka davka
@buckeye noo neviem teda. 🙂 jedna alebo dva tablety denne, čo som sa dočitala..
aha a ten liek čo som spominala bol esmya. ale ze ma neziaduce ucinky a nie kazdemu zmenšil myom.. da telo vlasten do umelého prechodu, vyblokuje estrogeny

@butterfly333 ano prvy mesiac sa snazime a teplotu si meriam od porodu co je 1,5 roka.vzdy mi vsekijak skakala krivka koli stresu, malo spanku, ponocovanie a kojim. No a teraz sa mi takto zdvihla no ale este asi skoro hodnotit.uvidime najblizsie dni ci teplota bude hore