icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

buckeye
3. aug 2016

@lauritkatesty ten som myslela, ono je to jeden z tych liekov co moduluje progesteronovy receptor, ak sa zene podari otehotniet, musi ho ihned vysadit, to je to, co som spominala predtym, ns myomy je uz viacero liekov, ale ak chce otehotneniet zuzuju sa moznosti ich vyuzitia:(

mausy21
3. aug 2016

@lauritkatesty moja kuk ten test co som robila poobede teraz som ho vytiahla...cely divny to preco???

butterfly333
3. aug 2016

@mausy21 nejaky je rozmočeny už je suchy??

mausy21
3. aug 2016

@butterfly333 ano suchyyy...divny ze???

lauritkatesty
3. aug 2016

@buckeye no ved no ved.. tak zeby som zase skusila indonal forte čo mysliš ?

lauritkatesty
3. aug 2016

@mausy21 to je skkor taka rozmazana machulka

buckeye
3. aug 2016

@lauritkatesty skusim pozret kolko sa dava davka ns blokaciu estrogenov, mozno ta davka, ktoru si brala bola malo na myom, ono na kazdy typ buniek sa davky davaju ine(v studiach)

lauritkatesty
3. aug 2016

@buckeye dakujem, ked niečo pozistuješ, napiš mi potom d IP, nech to tu nespamujeme 😵

tuqanqa
3. aug 2016

@marta_86 ahoj,prosím te ako si zapisujes do grafu teploty tie srdiečka? Mam stejnou apku a neviem si to poznacit v grafu, pauze v kalendári ako poznámku.
Dekuju za radu.

tuqanqa
3. aug 2016

@butterfly333 akým spôsobom si zapises srdiečka v grafu teploty. Používam stejnou apku a ide mi to zaznacit pouze v kalendári ako poznámku.
Ďakujem za odpoveď.

buckeye
3. aug 2016

@tuqanqa je tam kolonka styk, bez ochrany a oznaci ti srdiecko 🙂

angela5
4. aug 2016

@lauritkatesty ahoj, myslis ze toto moze byt ten triphasic shift, ked sa mi takto zdvihla teplota dnes? Som 10DPO a test je snehobiely... co vidim na internete tak na 10dpo uz byva aspon slaby duch...mam pocit, ze zase z toho nic nebude...

ignorantka
4. aug 2016

@angela5 ved ked si mala tak pozdejsie ovulku tak to asi este nemusi byt vidno 🙂 skus o dva dni 🙂

buckeye
4. aug 2016

@angela5 na 10dpo moze byt uz duch, ale nemusi, hcg nestupa u kazdeho presne na minutku rovnako, skus test o 2 dni 🙂

nevestienka
4. aug 2016

@angela5 tiez som pocula, ze to este nemusi byt vidiet.

tuqanqa
4. aug 2016

@buckeye prosimte a kde tu kolonku najdu? Prosla jsem celou apku a nevidim to. Mohla by si mi to odfotit?

buckeye
4. aug 2016

@tuqanqa ked mas otvoreny kalendar v tej app, klikni na den, spyta sa ta ci zacal ms, ci pridat dalsie etc, klikni pridat dalsie a ukaze ti zoznam pridat poznamku a tam uz uvidis kolonku styk, tu zaznac a otvori ti podkolonku styk, oznacis bez ochrany a hotovo

buckeye
4. aug 2016
lauritkatesty
4. aug 2016

@angela5 kludne moze byt.. ak si len dnes stupla po uhniezdeni, tak este do dvoch dni moze niečo vyjst 😉

tuqanqa
4. aug 2016

@buckeye dakujem, prolezla jsem celou apku krizem krazem, pravdepodobne mam starsi verzi protoze kolonku styk tam nemam. Skusim odinstalovat a nainstalovat novejsi verzi.
Dakujem

mausy21
5. aug 2016

No dnes 10dpo test cisty a graf takto...ach...myslite ze ztoho este nieco moze byt???zas to sklamanie porazi ma

rogiii
Odpoveď bola odstránená
buckeye
5. aug 2016

ja ju mam v telefone ako menstruacny kalendar, logo je taka ruziva knizocks s kvetinou🙂

tuqanqa
5. aug 2016

na telefone si dej obchod play, do vyhledavace "ovulacny kalendar". Ikona je Ruzova knizka s kvetinou.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
angela5
5. aug 2016

baby tie co pouzivate FertilityFriend na meranie BT, ako sa tam pridava kolko dni DPO som? Lebo niekde to vidim, niekde nie... diky 😉

lauritkatesty
5. aug 2016

@angela5 to prida samo, ale len ked maš vip.. alebo si urob ticker 😉 a tam to uvidiš.

mausy21
6. aug 2016

@lauritkatesty ahojcek...no pozri moj graf velmi som prekvapena z tych teplot.este som doteraz nemala taku vysoku a v tomto cykli uz vybehla az dva dni 37.4..a dokonca aj telesna teplota sa mi zvysila na 37...co ty nato mohlo by to byt este tehu??

rula
6. aug 2016

@mausy21 dobre ranko, no, si vysoko, pokial nie si prechladnuta alebo chora, tak si tehotna 🙂🙂🙂🙂

ignorantka
6. aug 2016

@mausy21 Juj ešte trpezlivosť a držať sa hore 🙂