icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ignorantka
6. aug 2016

@mausy21 inak na tom včerajšom teste tvojom na nieco vidím... Neskúšali si dnes? 🙂

angela5
6. aug 2016

takze u mna teplota zacina klesat, v pondelok ma prist MS, dnes 12 DPO a test biely.. takze uz tomu nedavam velku sancu... myslim, ze sme to mali cele zle nacasovane a snazit sme sa mali hlavne den pred ovu, ked boli tie bolesti.... Ale jak naschval prave v ten najplodnejsi den nam do toho nieco pride alebo mm nema naladu, on neznasa, ked musime ist 'plodit' teda mysli si,ze vsak to pride ked to ma prist... 😠
Zavidim vam zeny, co mate taky kratky cyklus - 28-29 dnovy, u mna ovulka prebehne tak na 24 den, to cakanie je na nervy.... ☹ ... neviete niekto ci existuje nieco na skratenie cyklu?

rogiii
Odpoveď bola odstránená
ria294
6. aug 2016

@rogiii skús si otvoriť túto, mala by byť v slovenčine

rogiii
Odpoveď bola odstránená
buckeye
6. aug 2016

@rogiii ano mam, ale ja mam esre nejaku staru verziu, dizajn mojej vyzera kvapku inak ako, to co poslala ria🙂

ria294
6. aug 2016

@rogiii za máličko rada sa stalo 😉

zunajda
6. aug 2016

@angela5 ahoj, mala som presne ten istý problém. Cyklus aj 60dňový a ovu od 40dc a viac. Doktor mi robil hormonálny profil a zistil,že mám nízku hladinu progesterónu. Od 15 dc beriem duphaston do 25dc...1tabl.ráno a 1tabl.večer. Minulý cyklus bola ovu na 17dc a ms prišla na 31. Dúfam, že to úspešne dotiahneme tam kam chceme a čochvíľa budem tehu. 😉

angela5
6. aug 2016

@zunajda a aku si mala lutealnu fazu? Lebo ja ju mam tak 14 dni, tak mi logicky vychadza ze s progesteronom by u mna nemal byt problem..alebo sa mylim?

mausy21
7. aug 2016

@lauritkatesty
@rula
@ignorantka
@buckeye
@butterfly333 dievcence som uz normalne nestastna..teplota stale vysoko az tomu neverim a testy biely.robila som aj ovu test rano a ten hoci nie je pozitivny cisrka je dost vyrazna na moje pomeri...hi🙂 myslite si ze este z toho moze byt tehu dnes som 12 dpo a bez ducha..brusko neboli uz len prsia citlive ale to moze byt aj pms...cele zle

lauritkatesty
7. aug 2016

@mausy21 no hmm.. škoda tvari sa to stale pekne.. ale ak do 14 dpo nič. tak potom klesneš a zrejem pride mrška.

mausy21
7. aug 2016

@lauritkatesty presne to si myslim lutealku mam 14 dnovu tak to krasne vychadza .mna len ta teplota zaraza...vies nikdy nesla tak vysoko.

lauritkatesty
7. aug 2016

@mausy21 ale chora nie si či ?

mausy21
7. aug 2016

@lauritkatesty nie niesom...jeden den som bola ako matoha nic sa mi nechcelo len som lezala a nala som zvysenu teplotu na 37 ale na druhy den nic ....len tie krize ma bolia

lauritkatesty
7. aug 2016

@mausy21 hmm no do dvoch dni sa to rozluskne.. 😨 😕

mausy21
7. aug 2016
ignorantka
7. aug 2016

@mausy21 každopádne držím palec!! 🙂

buckeye
7. aug 2016

@mausy21 ja uz asi vidim ciarky, aj tam kde nie su, alebo vidim kanalik, ako pisu baby, skus test o 2 dni, drzim palce🙂

mausy21
8. aug 2016

Ahojte
@lauritkatesty
@buckeye takze dnes som klesla na 37.1...myslim ze sahtra pride mrcha..a klesnem este nizzsie...nevadiiii uz na vsetko kaslem a nechavam to tak ale ostatnim vam drziiim silno palce ☺☺☺

lauritkatesty
8. aug 2016

@mausy21 ahoj, no škoda teda, grafik bol krasny , mozno pauza od sledovania prospeje 😉 a dakujem.

buckeye
8. aug 2016

@mausy21 ja by som flintu nehadzala do zita, ani do kukurice, teplota klesla, ale este furt sa drzi na poovulacnej hodnote..no ved uvidis, co bude nasledujuce dni, ci klesne este

petkaapalo
9. aug 2016

@lauritkatesty ahoj, mohla by som ta poprosit o tvoj nazor... 12dc som mala pozitivny ovulacny test... neviem, co mam z toho grafu vycitat...dakujem

lauritkatesty
9. aug 2016

@petkaapalo hoj maš aj predchadzajuci graf ?
a tehotnsky bol uplne pozitivny ?

petkaapalo
9. aug 2016

@lauritkatesty toto je prvy graf, asi myslis ovulacny, hej bol pozitivny, no ja ked som zastihla ovulacny pozitivny, tak to bolo tak, ze doobeda uplne pozitivny a poobede uz nie, stalo sa mi to viackrat alebo som ovulacny pozitivny ani nezastihla, ked som robila len raz za den...

lauritkatesty
9. aug 2016

@petkaapalo no teoreticky podla testu mohla byť ovulacia 13 dc.sice tie teploty po nie su velmi vysoke.ale niekedy tych par teplot po dobu moze byt nizsich.mala by so este stupnut

petkaapalo
9. aug 2016

@lauritkatesty dakujem, uvidim a potom hodim graf ako pokracoval...

lauritkatesty
9. aug 2016

@petkaapalo nz 🙂

ereska
10. aug 2016

Ahojte prosim vas potrebujem porafit podla grafu bt obulka bola 7.8. Na 28 dc ale podla ovu testov tiez bol vtedy najsilnejsi zo vsetkych ale stale bola testovacia ciarka slabucka

butterfly333
10. aug 2016

@ereska no podla testov ovu nebola teda ani jeden ovu nieje pozit.

lily311
12. aug 2016

Dievčatá a @lauritkatesty
som po dvoch IVF negat, teraz sa nám podarilo prirodzene, hcg na 27DC130, dnes 31 dc sa hcg zdvojnásobilo. Bazálna teplota sa držala cca 8 dní na 37 a dnes klesla na 36.9 a bolí ma brucho na mrchu, myslíte, že ten pokles znamená niečo zlé? dúfam, že mrcha už nepríde...