Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
takze u mna teplota zacina klesat, v pondelok ma prist MS, dnes 12 DPO a test biely.. takze uz tomu nedavam velku sancu... myslim, ze sme to mali cele zle nacasovane a snazit sme sa mali hlavne den pred ovu, ked boli tie bolesti.... Ale jak naschval prave v ten najplodnejsi den nam do toho nieco pride alebo mm nema naladu, on neznasa, ked musime ist 'plodit' teda mysli si,ze vsak to pride ked to ma prist... 😠
Zavidim vam zeny, co mate taky kratky cyklus - 28-29 dnovy, u mna ovulka prebehne tak na 24 den, to cakanie je na nervy.... ☹ ... neviete niekto ci existuje nieco na skratenie cyklu?
@angela5 ahoj, mala som presne ten istý problém. Cyklus aj 60dňový a ovu od 40dc a viac. Doktor mi robil hormonálny profil a zistil,že mám nízku hladinu progesterónu. Od 15 dc beriem duphaston do 25dc...1tabl.ráno a 1tabl.večer. Minulý cyklus bola ovu na 17dc a ms prišla na 31. Dúfam, že to úspešne dotiahneme tam kam chceme a čochvíľa budem tehu. 😉
@lauritkatesty
@rula
@ignorantka
@buckeye
@butterfly333 dievcence som uz normalne nestastna..teplota stale vysoko az tomu neverim a testy biely.robila som aj ovu test rano a ten hoci nie je pozitivny cisrka je dost vyrazna na moje pomeri...hi🙂 myslite si ze este z toho moze byt tehu dnes som 12 dpo a bez ducha..brusko neboli uz len prsia citlive ale to moze byt aj pms...cele zle
@mausy21 no hmm.. škoda tvari sa to stale pekne.. ale ak do 14 dpo nič. tak potom klesneš a zrejem pride mrška.
@lauritkatesty presne to si myslim lutealku mam 14 dnovu tak to krasne vychadza .mna len ta teplota zaraza...vies nikdy nesla tak vysoko.
@mausy21 ale chora nie si či ?
@lauritkatesty nie niesom...jeden den som bola ako matoha nic sa mi nechcelo len som lezala a nala som zvysenu teplotu na 37 ale na druhy den nic ....len tie krize ma bolia
@mausy21 hmm no do dvoch dni sa to rozluskne.. 😨 😕
@lauritkatesty to ano
@mausy21 každopádne držím palec!! 🙂
Ahojte
@lauritkatesty
@buckeye takze dnes som klesla na 37.1...myslim ze sahtra pride mrcha..a klesnem este nizzsie...nevadiiii uz na vsetko kaslem a nechavam to tak ale ostatnim vam drziiim silno palce ☺☺☺
@mausy21 ahoj, no škoda teda, grafik bol krasny , mozno pauza od sledovania prospeje 😉 a dakujem.
@lauritkatesty ahoj, mohla by som ta poprosit o tvoj nazor... 12dc som mala pozitivny ovulacny test... neviem, co mam z toho grafu vycitat...dakujem
@petkaapalo hoj maš aj predchadzajuci graf ?
a tehotnsky bol uplne pozitivny ?
@lauritkatesty toto je prvy graf, asi myslis ovulacny, hej bol pozitivny, no ja ked som zastihla ovulacny pozitivny, tak to bolo tak, ze doobeda uplne pozitivny a poobede uz nie, stalo sa mi to viackrat alebo som ovulacny pozitivny ani nezastihla, ked som robila len raz za den...
@petkaapalo no teoreticky podla testu mohla byť ovulacia 13 dc.sice tie teploty po nie su velmi vysoke.ale niekedy tych par teplot po dobu moze byt nizsich.mala by so este stupnut
@lauritkatesty dakujem, uvidim a potom hodim graf ako pokracoval...
@petkaapalo nz 🙂
@ereska no podla testov ovu nebola teda ani jeden ovu nieje pozit.
Dievčatá a @lauritkatesty
som po dvoch IVF negat, teraz sa nám podarilo prirodzene, hcg na 27DC130, dnes 31 dc sa hcg zdvojnásobilo. Bazálna teplota sa držala cca 8 dní na 37 a dnes klesla na 36.9 a bolí ma brucho na mrchu, myslíte, že ten pokles znamená niečo zlé? dúfam, že mrcha už nepríde...

@mausy21 inak na tom včerajšom teste tvojom na nieco vidím... Neskúšali si dnes? 🙂