icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mawiya
20. jún 2014

@paskolinka ti šibe? aby sa ma počas sexu pýtal že či už niekto zomrel?????????

rybkaa
autor
20. jún 2014

baby nestíham za vami, dnes vám dobre ide kááárta 😀 sa dobre rehocem na tých vašich komentoch 😀 😀 😀 aspoň ste mi vylepšili predmrchovskú náladu 🙂 graf krásny, test biely, nevadííííí ideme ďalej 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

zuzulienocka77
20. jún 2014

@rybkaa no je toto možné!!! Človeka to nasere, má pekný graf a hovno z toho! No ako som sa nasrala

paskolinka
20. jún 2014

@rybkaa
@zuzulienocka77 baby, prave preto uz nemeram 😀 to tie pekne grafy akurat tak cloveka najeduju. radsej budem tehu bez grafu ako netehu s pekym grafom 😅

rybkaa
autor
20. jún 2014

@zuzulienocka77 mi hovor, som len kývla rukou nad tým 😀 nechápem čo to má byť....som zvedavá, či aspoň milosťpani dojde na čas alebo bude mať meškanie....

rybkaa
autor
20. jún 2014

@paskolinka keď mňa to furt tak baví, že sa toho neviem zbaviť - zatiaľ 🙂

paskolinka
20. jún 2014

@rybkaa mna to tiez bavilo, nemala som vobec problem budit sa kvoli tomu aj cez vikendy. len ako tu aj dievcata pisali, trochu mi to zvysovalo stresy. tak idem skusi, ci mi predsa len nebude lepsie v blazenej nevedomosti 🙂

maciatko115
20. jún 2014

@zuzulienocka77
@paskolinka
@rybkaa
caute babule,ja zase dnes 37,4..... 😨
inak moze ta teplota vystupit tak vysoko pred ms,ci ako??? 😒

zuzulienocka77
20. jún 2014

@maciatko115 pred ms by mala klesnúť, alebo v deň MS by mala klesnúť, kedy máš dosť? To máš poriadne vysokú teplotu. Dnes si neskúšala test?

paskolinka
20. jún 2014

@maciatko115 ak ovu test na 14DC neklamal a 15DC bola ovu, tak si teraz 11DPO, 7DPO bol IP (implantacny pokles). to je je teplota vysoko pred ms je ok - medzi ovu a ms by sa mala drzat hore a klesnut ma az tesne pred zaciatkom ms alebo niekomu klesne az po zacati ms...

maciatko115
20. jún 2014

@zuzulienocka77
@paskolinka
no ms mam dostat podla vypoctov 25-teho.....uvidime budem pisat.......uz mi hrabe s toho grafu a vobec aj s tej teploty....test som nerobila,ale vcera ma zacali pobolievat prsia,tak asi mrsina sa blizi 😠

senta_sofia
20. jún 2014

@paskolinka jezisi moja, skoda, ze som prestala merat, ty si lepsia jak fertilityfriend 😀

maciatko115
20. jún 2014

@paskolinka a inak ak budem niekedy tehu,to teplotu budem mat aku ze vyskoku,ked uz teraz mam taku???achchchch

janderka
20. jún 2014

no konecne som dnes docitala, vy to tu teda vaaalite 😀 ja idem momentalne pekne po rovinke http://www.fertilityfriend.com/home/4fd28f test biely jak tie spominane Bruchalove zuby. Vcera mi uz bolo riadne mrchovo - brucho bolelo jak slak, dnes uz menej. Som myslela ze dnes uz klesnem podla tych vcerajsich mrchovych bolesti, ale stale som hore nejakym zazrakom.

paskolinka
20. jún 2014

@maciatko115 jasne, informuj, ze co a ako... mas tie teploty vysoke a krivka grafu (odhliadnuc od teplot) je taka trosku rozpacita, lebo ten narast po 15DC bol taky rozpacity 😕 ale ak by si bola 11DPO, tak to sa u nas uz veselo testuje 😉

paskolinka
20. jún 2014

@senta_sofia vsak 😀 ked tak na to kukam, asi zacnem FF robit konkurenciu 😀

paskolinka
20. jún 2014

@maciatko115 teplota pocas tehu nemusi byt nijako zvlast vyssia oproti poovulacnym...

maciatko115
20. jún 2014

@paskolinka ty si deta riadny radca 🙂 😲 v dobrom slova zmysle,ze kolko o tom vies 🙂 a inak ja som v irsku a tie testy su tu pekne drahe,tak by som asi len na ne robila.......ja radsej kupujem vsetko digi,pre istotu......

paskolinka
20. jún 2014

@maciatko115 to vies, my tu nad tymito vecami uz nejaky ten piatok spekulujeme 😉 a stale nas nieco prekvapi 😀

maciatko115
20. jún 2014

@paskolinka a mam posledny testik tehu,tak si ho nechavam az teraz ked mi ms skonci,a pudu plod.dni a pojdeme nato....... 😉

maciatko115
20. jún 2014

oki babule,mam dnes toho vela,varim,upratujem,dostala som pred par minutami telefon o novu pracu+tento graf s takymi teplotami...takze neviem kde mi hlava stoji......pekny dnik caute......budem pisat ako teploty a ci mrsina prisla atd........ 🙂

jaja9891
20. jún 2014

Zienky neuverite mi co sa mi stalo ☹ minuly mesiac po tom pozit. teste som sa chcela prihlasit na jednu stranku a bola tam sutaz o kocik,do ktorej ma hodilo,ved co sranda,nie?aaaa dnes mi volali,ze ci som tehu,ze som vyhrala,ja ze nie nie som,tak nic,prepacte,ze sme vam volali,vsetko dobre...... akoze divneee,to teraz daju vyhru len tej,ktora porodi a preukaze sa rodnym listom dietata... divne...akoze je mi to jedno,ani by som taku vyhru nechcela teraz,ale.... chapete ten pristup?

janderka
20. jún 2014

@jaja9891 si jej mala povedat, ze nie si tehu, ale onedlho budes 😎 no zvlastny pristup...

paskolinka
20. jún 2014

@jaja9891 no cudne, a keby si povedala ze si, tak to ho akoze daju? ale je pravda, ze mne keby chcel dat teraz niekto kocik, tak ho poslem kade lahsie aj s kocikom 😀

jaja9891
20. jún 2014

@paskolinka veru,aj ja by som ho poslala...
@janderka kiez by si mala pravdu,co tam po kociku a hlupej sutazi 😀
akoze ja som sa ani nestihla nic spytat,ani nic,lebo ma to zaskocilo,ze co to za somarina... takze som ani nezistovala co dalej a ani oni nemali zaujem so mnou dalej volat... divne riadne... to su dnes moresy 😕 az sa mi rozum zastavil 😀

bapsi123
20. jún 2014

No dievcata,trosku vas pobavim mojim grafom hore-dole...ak by bola ovu,tak z takych skakajucich teplot sa moze narodit len tarzan alebo nejaky pikacu...alebo mi blbne teplomer,alebo je toto dokaz aka som strelena 🙂 🙂 🙂...ja sa bavim sama na sebe 🙂 ...videli ste toto uz niekedy?

adamnela
20. jún 2014

Ja z vas baby nemozem, taku kamasutru, ze tu najdem som necakala veru, no super som sa pobavila 😀 😀
@jaja9891 no u mna je to s tym hlienom take zvlastne, lebo nemam ho vela, ale este som stale nespozorovala egg, takze neviem, ale mozno ho mam, ale malo a je iba dnu, no netusim...Tento mesiac som si nenasadila dzusovu terapiu, takze hlienu mam naozaj pomenej, ale nejako ma to netrapi moc...
A inak to s tym kocikom, veru riadna haluz..Boze to je teda riadny system..Mne asi tak pred mesiacom volali z toho Bloodcenter ohladne odberu pupocnikovej krvi, kedze som sa zaregistrovala, ked som este bola tehu, ze mam nejaku zlavu, ci co. tak som slusne odpovedala, ze uz to nie je aktualne, pani bola mila a bolo po telefonate...Ale tiez som bola z toho prekvapena, ze mi vobec volali...
@bapsi123 no toto je velmi zaujimavy graf, ale myslim si, ze ovu este asi nebola...
@maciatko115 no u teba je to nejaka zahada velka...Fakt mas tie teploty velmi vysoke, no musime pockat par dni, ze co sa stane...
@paskolinka no Ty si teda riadny program na grafy...Fakt mozes kludne konkurovat ff 😀

mawiya
20. jún 2014

@bapsi123 hehe aj ja mam nieco podobne tento mesiac http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 , podla mna si tento mesiac z nas robi teplota prcu. sak nak si robi. my ju zamrazime na urovni nad 37 na 9 mesiacov. co ty na to?

mawiya
20. jún 2014

@jaja9891 inak riadne svine, tak sak ked niesi tehu mohli kocar vymenit za auto. ci? ved by si prijala aj penazny dar 😀 😀 😀 😀 fuj ale som ja mamonarka, az sa za seba hanbim

zuzulienocka77
20. jún 2014

@jaja9891 zlatinko, co si ty uz musis vytrpiet! Mrzi ma to. A naozaj mohli byt citlivejsi, ani nevedia ako mozu zene ublizit! Hod to za hlavu 😉