icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zara_24
25. aug 2016

Ahojte som tu nova.Bazalnu teplotu pri prvom nevydarenom tehu som mala 37,4..Teraz som 3 mesiac po kyrete a zacali sme sa snazit.Viem ze sa meria rano v tu istu hodinu.Leb ma zaujima ci tak moze byt taky velky rozdil rano a vecer(vecer si meriam len pre pozoeovanie) rano mam 4 den 36,8 a vecer 37.7 ..Dakujem

mausy21
25. aug 2016

@lauritkatesty dobre ranko😆 tak teplota išla hore.myslim teda ze ovu určire prebehla však??

butterfly333
25. aug 2016

@zara_24 aj ja som pár krat skušala večer tiež som mala taku vysoku takže to je normálne,lebo človek celý den na nohach beha atd,

butterfly333
25. aug 2016

@mausy21 super tak už máš po ovu,ja ani neviem ako na tom som ale asi ovui ešte nebola,som 15dc

mausy21
25. aug 2016

@butterfly333 ano myslim ze ano .aj bolesti ustupili.zlato ty si kolko brala vtedy inofolic ked si zostala tehu????no som veelmi zvedava ci sme sa trafili 😆

butterfly333
25. aug 2016

@mausy21 ja som ho brala len ten jeden mesiac a vtedy som ostala tehu.

mausy21
25. aug 2016

@butterfly333 zlato ako myslis ze je najlepsie mat sex?pred ovu alebo po ovu??akoze dost sme sa snazili hlavne pred kazdy druhy den...ale po ovu sme mali vlastne len raz a to v den ovu myslim.lebo vlastne nacecer bolo tutumutu a rano uz bola teplota hore.a viac sa nam neda kedze mm nemam doma.co myslis mohlo by to stacit??

butterfly333
25. aug 2016

@mausy21 ano najlepšie je pred ovu aj my to tak máme aj sa vtedy zadarilo.

mausy21
25. aug 2016

@butterfly333 važne??a možno to nebolo tym ze?ktovie.ja mam uz pomaly dobrane prve balenie tak som veeelmi zvedava..a počuj teba to vobec nelaka merat teplotu?ja som tiez nato akoze vykaslala ale nedalo mi to..😆😆a inak aj tak dobre lebo ovu sa mi posunula na neskor...asi ten inofolic

rula
25. aug 2016

babyyy, beriem asi 3 ty obden kys.listovu Jamieson, moze ovplyvnit cyklus ?

rula
25. aug 2016

som na konci cyklu a toto co mamza graf ?????? pomoooc

lauritkatesty
25. aug 2016

@rula august je uplne pošahany. 😝 čo sa tyka grafov.. si uz asi 6-7dma čo ma čudesny graf. vratane mna. asi tie vykyvy počasia vplyvali aj na cyklus 😀

butterfly333
25. aug 2016

@mausy21 nie neláka ani ovu testy tobit lebo už namám a nechcela som už kupovat. Verím že sa zadarí aj bez toho.

lauritkatesty
25. aug 2016

@mausy21 ano tvari sa to zatial dobre. .-)

butterfly333
25. aug 2016

@rula ja ju beriem už 2 roky v kuse to určite nebude tou kys listovou

rula
25. aug 2016

@lauritkatesty no ved povedz, co toto ? ach, nech pride ms a ideme na to znova. jedine ze by z anovulaku bolo tt v spodnych teplotach chichi

rula
25. aug 2016

@butterfly333 dobre, dakujem, si ma ukludnila... papam ju nadalej

ignorantka
25. aug 2016

@leticia22 no tak toto vyzerá úžasne moja 🙂 Zabudla som, kolky DPO si? Uz ti mešká??

felicire
26. aug 2016

Ahojte kolegyne - meracky teplot 🙂. Prisla som sem s otazkou zamyslania sa nad vyznamom merania, tak ma prosim podporte vysvetlenim 🙂. Teplotu si meriam kazde rano v rovnaky cas. Badam v strede zvysenie, potom zhruba stagnaciu a potom den pred cyklom (smutny) pokles teploty. Cize vyzera byt vsetko ok. Co ok nie je, je, ze sa snazime a nic z toho. Tak premyslam nad vyznamom merania, ze ci nieco nechapem zle. Docitala som sa tieto vseobecne zasady:
Ovulacia je posledny den nizkych teplot,
Snazit sa je najlepsie pred ovulaciou.
Ak tieto dve zasady naozaj platia, dievcata, co sa snazite, aky ma pre vas meranie vyznam? Ak si aj neram a ovu pride den poslednej nizkej teploty, tak neviem vopred podla merania zistit, kedy sa mame snazit. Viem z merani len to, ze vcera prebehla ovulacia a najlepsie predvcerom alebo vcera som sa mala snazit. Alebo sa tu niekde mylim? Opravtema, prosim, ak ano 🙂 mame s muzom problem so spermiami, preto musime trafit naozaj na ten den D....dakujem vam moooc

lauritkatesty
26. aug 2016

@felicire ano pišeš spravne, meranie bazalky ma vyznam pre potvrdenie ovulacie v domácich podmienkach.. ukaze ti však az spatne ze prebehla. Preto je to dobre kombinovat s pozorovanim hlienu a ovu testami, ktore ti ukazu , ze sa blizi ovulacia cca 48 hodin pred.

butterfly333
26. aug 2016

@lauritkatesty ahoj vieš pi prosím podarit?dnes som 16dc ovu som mavala posledne mesiace 13-14dc teraz asi od 11dc som bola vlhka ale hlien bol biely zatial som ovu hlien nespozorovala no a včera večer že dame sex a uplno sucho prečo??pijem aj grep,štavu džús no nič nepozorujem tento mesiac som si povedala nerobím ovu testy nemeriam bt no nedalo mi to včera aj dnes som zmerala a bt 36,6 moja pred.ovulačná.može po tom suchu príst ovu??

foxinecka888
26. aug 2016

Tak čakám čo bude 🙂 - skúsila som včera na 11 DPO aj test a vyšiel negatívny. Už by na 11 DPO mohol niečo ukázať ...

lauritkatesty
26. aug 2016

@butterfly333. No niekedy sa uz v den ovulky kazi.tak pomeraj aspon na potvrdenie

lauritkatesty
26. aug 2016

@foxinecka888 no este do 13 dpo je sanca

nevestienka
26. aug 2016

@felicire meranie teplot ma podla mna dost zasadny vyznam.len cisto meranim zistis ovulaciu spatne, preto je treba meranie kombinovat s hlienom krcka maternice, a niekedy sa kontroluje aj samotny krcok maternice.ale nie kazdej je to prijemne.dovolim si tvrdit, ze je to vcelku spolahlive takto, ale urcite to chce cas tak 4-5-6 cyklov odsledovat. No a meranie teploty vie vela naznacit o tvojom zdravi, ci ti ovulacia prebieha, ci nemas anovulacne cykly..je toho viac .da sa predist pozorovanin samej seba aj inym chorobkam...treba si to prestudovat je na to literatura; napr. O syptotermalnej metode..

angela5
27. aug 2016

moj graf, netusim kedy bude ovulka, ci nahodou uz nebola, hlien este mam, vcera jasne pozitivny ovu test.. No tento mesiac kedze som mala dovolenku tak tie namerane hodnoty nebudu az take presne ako minuly mesiac. Co ma tesi, ze ovulka vyzera byt ovela skor ako inokedy (predtym na 25DC).. No prave tento mesiac, ked som nemala cas uzivat vsetky tie vitaminy, ani tabletky na stitku rano, chodili sme sa casto kupat do jazera kde bola ladova voda..myslim ze to nakoplo vajecniky k cinnosti, len dufam ze to nebude anovulacny cyklus, ked aj sexik bol tentokrat dufam nacas...

angela5
27. aug 2016

@nevestienka ake choroby mas na mysli?

nevestienka
27. aug 2016

@angela5 napr. rôzne ochorenia pohlavných orgánov, alebo súvisiace s plodnostou, alebo ochorenia štítnej žľazy

felicire
27. aug 2016

ahojte, dakujem za vysvetlenie. Budem teda merat dalej a skombinujem s testami. S krckom a hlienmi to u mna nejak nefunguje..

ereska
29. aug 2016

Ahojte ja zatial takto a na testiku slaba ciarka uvidime dnes