icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lublub
14. sep 2016

@lauritkatesty no veru .. nevydrzala som a na 11 DPO som spravila tehu test... slaby mikrodusik tam bol, aj mliecne zlazy som mala navrete a bolave (pred MS ako PMS ma prsia nebolievaju), konecne som mala pekne plne prsia :D a dopadlo to takto.. skoda ze aspon tie prsia tak neostali :D celkom sa mi to pozdavalo, hlavne muzikovi :D ale nevadi, neberiem to tragicky, ideme dalej... ak si spominas, ja som mala tie ovu testy uplne slabe.. ako si napisala, slabe ako caj 🙂 a predsa bola ovu.. podla fyzickych priznakov a nakoniec aj teploty to potvrdili... tento cyklus nejdem ani ovu testy robit, kedze u mna akosi divne vychadzaju resp. nevychadzaju 🙂 iba ma to stresovalo a robota navyse, nepit, necikat 😉 iba si meriam BT a odsledujem si priznaky ovu a uvidime 🙂 potom sa zase ozvem 🙂

lublub
14. sep 2016

@lauritkatesty este jedna otazocka pre zaujimavost... ako je to s BT ked zena dostane MS a je tehotna, su aj take pripady... najprv klesne ako normalne prichod MS a potom vyskoci spat do tehu teplot? alebo sa BT drzi vysoko, len navyse krvacanie je k tomu... len tak ma to zaujima 🙂 moj pripad to nie je 🙂

lauritkatesty
14. sep 2016

@lublub mala by sa vtedy drzat nt hore aj pocas ms

ignorantka
14. sep 2016

@lauritkatesty teploty sú napravo... A včera som vecer mala plodný hlien... Ale toto by mal byt podľa všetkého anovulak, ovulácie testy som tento mesiac nepouzivala

calmmeadow
14. sep 2016

@lublub super,ďakujem,aj ja ich mávam približne takéto teploty 🙂 len s tým rozdielom,že ja mám neskoro ovu a krátku LF 😒 Ty máš priam ukážkový graf....

lublub
14. sep 2016

@calmmeadow pijes alchemilku? vyskusaj... mne velmi pomohla...

lauritkatesty
14. sep 2016

@ignorantka aha, ja som myslela ze je to ttam odsknute, na mobile som to velmi nevidela, cize dnešná je 36,4 ? a ake su tvoje klasicke poovulačne ?

calmmeadow
14. sep 2016

@lublub áno,pijem,no možno mi niečo pomohla,lebo bola som na tom horšie,ale snažím sa už vyše roka vyskúšať všetko možné,aby sa môj stav čo možno najviac upravil.....skúšala som femigard,včeliu materskú kašičku,alchemilku,teraz beriem gynex,pijem kotvičník zemný,užívam kyselinu listovú,vitamín E,vitamín B6....ach....no a budem experimentovať ďalej,čo mi iné zostáva

lublub
14. sep 2016

@calmmeadow drzim palce

haluta
14. sep 2016

BABENKY, (dufam že ma nevysmejete), ale meriate si to klasickým teplomerom alebo EXISTUJE NA MERANIE BAZAL. TEPLOTY NEJAKY SPECIALNY TEPLOMER? DAKUJEM!

veronika1603
14. sep 2016

@haluta normalka klasicky digitalny..ja som mala microlife

nevestienka
14. sep 2016

@haluta ahoj ano existuje teplomer na meranie bazálnej teploty. kupis v lekárni 🙂

rula
15. sep 2016

@haluta aj ja som si to merala na zaciatku klasickym a dobry mi bol. Potom som si ho kupila cez net asi za 7'50 , lebo v lekarni som ho nezohnala

ereska
15. sep 2016

Ja meriam digitalnym ale existuje http://www.lpp.sk/ponuka/produkt/93-galistanovy...

eerriikkaa
15. sep 2016

Ss

zuzanita123
15. sep 2016

Kocky prebehla podla vas ovulka? Podla bolesti si myslim ze este v 13 den v noci, ale podla grafu neviem vycitat

lauritkatesty
15. sep 2016

@zuzanita123 treba este dalšie teploty vyčkat 🙂

zuzanita123
15. sep 2016
ignorantka
16. sep 2016

@lauritkatesty Lauri počuj ja dneska rano saliem.... To co je toto???? 36,5 som nikdy nemala, nie to ešte na 30 DC....chorá sa necítim vobec

leticia22
16. sep 2016

@ignorantka tak to potom vyzerá super, ešte zajtra ráno keď sa bude držať hore, tak to vyzerá sľubne 🙂 držím palčeky 😲

ignorantka
16. sep 2016

@leticia22 a nemohlo byt ze ovu bola len 27 DC??

lauritkatesty
16. sep 2016

@ignorantka tak podla mna si 3 dpo. Ak este aj nadalej budes takto hore.

ignorantka
16. sep 2016

@lauritkatesty súhlasím... Čiže reálna šanca tu vlastne nie je, vsak

lauritkatesty
16. sep 2016

Preco? Ved v grafe mas 27.9 snaženie.či?

ignorantka
16. sep 2016

@lauritkatesty to ano len vlastne nemam vedomosti o tom - kedže Ovu na 27 DC tak netuším aké sú reálne šance ze by sa stihlo uhniezdit kým príde mrcha.... Netuším co sa mi teraz v tele deje... A pisem ako Maďar 😂😂

lauritkatesty
16. sep 2016

@ignorantka no ale ked sa posunie cyklus.posunie sa aj ovulka 😆 takze to s tym nema nic.hlavne ze tam bolo vajko nachystane a bol aspon raz styk.ostatne uz je na prirode.
Ta faza od ovulacie po ms je vacsinou konstatna
11-14 dni

ignorantka
16. sep 2016

@lauritkatesty ďakujem 🙂

eviiik
19. sep 2016

@lauritkatesty prosim co moze znamenat dnesna teplota?

lauritkatesty
19. sep 2016

@eviiik zatial nic, len si sa vratila po vcerajsom poklese naspat hore 🙂 testovat mozes skusit odd 10-dpo 🙂 vceta to mohol byt aj implanttacny pokles.

eviiik
19. sep 2016

praveze my sa nesnazime, preto tomu nerozumiem. spoznavam svoje telo, lebo v druhej faze cyklu sa necitim dobre... chcem mat prehlad, aby sa dr. vedela od niecoho odpichnut. kedze mi nechces spravit hormonalny profil, lebo menzes chodi relativne pravidelne...