Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@brisid *12-48 hodin
@brisid To malo byt tebe
@helenhelen ved uvidis, ako sa este bude vyvijat teplota. Mozno ovulka este len bude.
@ejuska2586 dakujem 🙂 dnes som si test zabudla spravit a muž robi do 23tej tak asi nebude energia na miesenie 🙄
Vies mi prosim ta povedat ako velmi ovplyvnuje BT vstanie z postele
@brisid To netusim. Ja ked som musela vstat nahodou, tak som si predtym zmerala a to viem ze musim priratat za kazdu hodinu 0,1 stupna. Co sa miesenia tyka, staci, ak sa vam podarilo vcera alebo predvcerom. Spermijky vydrzia...
@ejuska2586 si zlata, dakujem za rady
Mierna bolesť v podbrušku sa prave ohlásila 🙂
@brisid Dakujem zacsrdiecko. Podla mna bude ta ovulka dnes... Drzim palce.
@lauritka Ahoj. Myslis si, ze to oznacilo dobre? Podla mna teplota aj priznaky ukazuju skor na stvrtok.
Ahojte dievcata. Co si myslite o mojom grafe? Je mozne ze ovu este len bude? Krcok mam vysoko ze ho ani nedociahnem. Ovu mavam 18-20DC. Bola som aj na folikulometrii 12 dc, mala som dva folikuly, ale neviem presne ake velke. Tento cyklus som nerobila ovu testy. Teploty som mala na zaciatku dost vysoke. Nejak sa mi to nezda s tym krckom, stale je vysoko
@ejuska2586 ano stvrtok.nieked y to oznaci od veci
@lauritka Ved to. Lebo v utorok bol este len pozitivny test a aj krcok bol hore v stredu a stvrtok. A aj tie bolesti vo stvrtok...
@helenhelen pozitivny ovu test nikdy neznamena ze ovu prebehne...upozornuje ta len na najblizsie 2 najplodnejsie dni....ovu pri tom vobec nemusi prebehnut ..
@miriam111111 mozno ta potešim moje netehu grafy boli total vykyvy...jeden den 37 druhy den 37.3 a tak dalej...a ked to konecne prislo..na 9 dpo mi klesla teplota z 37.1 na 36.9...a potom znova vystupila..som vedela ze v tom nieco bude nikdy sa mi to totiz nestalo a bol to IP...a odvtedy som mala teplotu len 37.1 alebo 37 alebo 37.2 ziadne velke vykyvy...naopak..a zadarilo sa...skus zajtra test rano ux by ti mohol ukazat nieco
@zuzanita123 moze to byt kludne IP na mrchu je este skoro..drzim palce
@lauritka hmmtak teoreticky by to malo is este hore.potom sa ovu potvrdi
@mausy21 potesila si ma,ani nevies ako velmi.Ja som to mala minuly mesiac takto hoci netusim ci ovulacia vobec prebehla lebo som ani nemerala od zaciatku a cyklus trval 53 dni.A vykyvy boli poriadne.Tak snad je to vitazny uvidim za par dni. 🙂
Keď je bazalna teplota vyššia nad 37 je ovulácia plodne dni a keď je nizka nie je. Tak to mam chápať
@kotuliatko1990 nie pred ovulaciou testne teplota klesne po ovu stupa hore...tri dni zvysenych teplot po ovu potvrdzuju ze prebehla
@mausy21 Ďakujem ti takže práve naopak to je čiže pred ovu je nižšia teplota a po ovu vyššia a ak je viac ako tri viac ako päť dní vyššia môže to znamenať tehotenstvo ? Ďakujem ti krásne
@kotuliatko1990 to isto nie...ak viac ako 18 dpo moze ist o tehu...5 dni nic neznamena
@mausy21 Ďakujem ti moc
@lauritkatesty Ahoj, prosím ťa, myslíš že som mala ovu? Podľa teplôt vyzerá, že aj áno, ale FF mi to tam neoznacila. Diky

@brisid ovu test mohol byt vo stvrtok pozitivny-ovulacia prebieha za 11-48 hodin. Cize kludne moze byt dnes. Vyckaj, aka bude zajtra teplota.