Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritkatesty a teraz v novembri mi povedala na margo mojej nizkej sliznice, ze to bude nedostatkom estrogenu..takze ta hranicna hodnota v juli uz vtedy zrejme signalizovala nedostatok..a ze estrogen v tabletach mi neda urcite..ten by som ani neuzivala :D...len ako ho este doplnit kedze nic, co obsahuje soju a laktozu nemozem, cize ziaden sarapis a pod...citala som, ze estrogen doplna vit. E, len vacsinou co som nasla, tak sa extrahuje zo sojoveho oleja :(...nemas nahodou nejake info ako ho inak doplnit ?
@tshirt Skôr mi to pripadá, že si nejaké nezdravá. Možno nejaký skrytý zápal v tele.
@chrobaaacik a na vysetreni stitky si bola?
Idealny hp hmmm.progesteron vysetrovala.?
@tshirt mme to tiez pripada ze si chora
Ja mam zapal a teplotujem
@lauritkatesty @chelly
Ahojte baby.
Tento mesiac to u mňa vyzerá na druhý pokus. Príznaky rovnaké, ako minulý mesiac. Mrška by mala prísť zajtra, ale teplota sa drží stále hore. Včerajší tehu test som mala dúšika a ovu test je pozitívny (prikladám foto). Snáď sa nám to tento krát podarí.
PS: neviete, prečo mám graf za posledné dva dni označený zeleno? To akože FF predpokladá tehotenstvo? Vopred ďakujem za odpoveď.
@ejuska2586 nepredpoklada 🙂 ked zaznacis pozitivny test, tak graf zozelenie. tak drzim palce, nech je to tentokrat do uspesneho konca
@chelly Aha, ďakujem. Lebo minulý mesiac mi to nespravilo. Divné. No dúfam, že tentokrát to pôjde tak, ako má. Ty sa ako cítiš? Sledujem, ako postupujete a veľmi Vám držím palce ❤ 🤰
@ejuska2586 dakujem, citim sa mizerne 😀 je mi cele dni zle, som nafuknuta a mam crevne tazkosti. ale inak nastastie ziadne problemy, len beham hore dole po lekaroch. tak snad to nebude vsetko nadarmo, zostava len verit 😉.
@ejuska2586 jej krasny testik.gratulujem
@chelly Držím palce, aby to teraz vyšlo. Myslím na Vás.
@lauritkatesty Že? Normálne som bola v šoku, keďže som včera bola ešte 2 dni pred mrchou. Minulý mesiac bol o dosť slabší a bola som tehu. Teraz chcem testovať v piatok až, nech vidím rozdiel (ak nejaký bude a ak nepríde mrcha). Nechávam to na prírodu, neberiem teraz nič, len ten Pyridoxín 1xdenne 20mg a Femibion 800. Minulý mesiac ma lekár dopoval Duphastonom a aj tak to odišlo. Tak som zvedavá, čo bude teraz. Ale snažím sa byť oprimistická a veriť tomu. Ďakujem za gratuláciu 🙂
@ejuska2586 tak pevne drzim palce, nech je to uz to to prave ako u chelly 😉
@lauritkatesty Ďakujem moja ❤
@lauritkatesty tak asi budem chora. Idem si preventivne nasadit Ccko 🤒 dakujem krasne. Dufam, ze ak sa podarilo, babatku to neublizi 😕
@tshirt tak skoro by nemalo, to este ani nie je uhniezdene
@tshirt Cčko vraj neuškodí ani v tehotenstve - aspoň tak mi tu baby písali.
@lauritkatesty co sa tyka stitky, tak mam autoimunitu a hypotyreozu. Co sa tyka progesteronu, ona mi robila len raz HP a to 3DC, vysledky boli : TSH-35 /norma 0,55-4,78/, DHEAS-3,07 /1,7-9,2/, TST-0,41 /0,29-1,67/, SHBG-193,5 /25-122/-ten je zvyseny o dost, FAI - 0,21 /0,3-5,6/, PROG-3,42 /0,6-4,7-, PRL-6,11 /2,8-29,2/, FSH-6,99 /3,5-12,5/, AMH-3,97 /0,77-5,24/, LH-7,85 /2,4-12,6/, E2-98,23 /98-571/-ten je na uplne spodnej hranici..neviem, ci tie ostatne sa daju povazovat za optimalne...nehovoriac o tom, ze uz xy rokov mam akne..a to mam 36r,
@lauritkatesty to TSH je 3,5..nie 35 :D
@chrobaaacik no skoda ze ti nebrala neskor.. lebo by z toho zistila, ze nedochadza k ovulke.
HP by sa mal robit 3 krat za cyklus.
@lauritkatesty na tu krvavu cystu co tam mam mi dala vit.B1,ale bez zmeny..a stale ma tlačí do laparky, čo ja nechcem..lebo treba doriesit najprv primarne veci ako pravidelny cyklus a pod..a nie hned sa hrabať vo vnútri😀
@lauritkatesty ja som jej hovorila, ze gynekolog predtym mi robieval 3-4x v cykle, a ona ze to uz sa davno tak nerobi...vrrrr...ved to uz logika nepusti ze hladina sa meni pocas celeho cyklu a nemoze z hladiny hormonov na 3Dc vediet ci dozrieva vajicko, prebieha ovulka atd...
@chrobaaacik no mozno chce laparkou nastartovat vaječniky 🙂 tzv driling. oni sa tak napichaju a mali by potom lepšie fungovat.
@lauritkatesty chciet moze, ale neriesi zakladne veci..to je mlada lekarka, taka imidžová, ale až ked som sa spytala, ze cim to je ze mam nizku sliznicu tak povedala, ze za to moze estrogen..jeho nizka hladina..ale ked som sa pytala, ze v tom HP co mi robila je na spodnej hranici, ale že uplne, povedala..HP mate idealny...
@lauritkatesty a teraz vlastne špiním, vcera to vyzeral aj na zaciatok MS, ale ziadne bolesti, tlaky v podbrušku nič...ale bohvie ci to je špinenie alebo MS taky slaby...
@chrobaaacik no pri anovulakoch je to tak... to uz moze byt presakovanie sliznice..
tak cudujem sa jej. leebo take dlhe cykly predsa viditelne nie su v poriadku
@lauritkatesty este cca pred 3-4 mesiacmi bez HP mi chcela nasadit na upravu cyklu duphaston..
@lauritkatesty
@chelly Myslim, ze mrska uz zajtra nepride - vcerajsi ranny versus dnesny vecerny.

@lauritkatesty hapruju urcite hormony celkovo...lebo taketo dlhe cykly som nemavala..posledny polrok to takto vyzera..robila mi HP v juli ale len na 3DC, ze to je postacujuce a tam mi vysli hormony v norme, ale estrogen E2 na uplne spodnej hranici - 98,23 (norma od 98-560)- gynekologicka ze to je OK, ale ja myslim, ze ked je nieco uplne na spodnej hranici a zvlast pri takom velkom rozmedzi, nie je to postacujuce a vysiel mi dost hore aj hormon SHBG, okolo 190 a norma je myslim do 122, vycitala som, ze to je hormon viazuci testosteron a estrogen, ale aku to ma celkovu vypovednu hodnotu netusim...gyndoska zhodnotila HP ako ideálny...ovarialna rezerva vyšla myslim 3,97