Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritkatesty aj ja chceem taky zaver 😀
😘😇 pekneee
😘dakujem. No, mavam pekne grafy, ale tento je zatial najkrajsi 😉:, ale uz 3 dni sa citim na ms, som v ocakavani, ci rano bude teplota hore, potesili by sme sa. snazime sa od maja 2015.tak nam drz palce.
@rula
@lauritkatesty moj graf isiel dnes. Do neba dufa
@rula
@lauritkatesty moj grafdiel dnes do neba dufam ze po anielika :-P
@lauritka...ja pokračujem takto...ale nemyslim, že bola ovulka....bola som aj na odbere 14DC a LH stuplo len minimalne, bolo hranicne mi povedala gyndoška a že teoreticky by som mohla len ist do ovulacie, ale len teoreticky..cize 10Dc co vyznacilo ovulku je asi blud....tie teploty mohli ist hore aj tym, ze beriem progesteronovy krem od 16 DC
Baby, asi trapas, ale teplota sa meria normalne, alebo nejak vaginalne..? 😕
Diiik 😇
@malyslonik teplomerom na meranie bazalnej teploty, vaginalne (presnejsie) alebo v ustach( moze meranie ovplyvnit teplota izby, vzduchu...)
@tyxoe no super 😉
@chrobaaacik a nemozes byt len od dnes 1 dpo ?? uvidíme čo dalej.
@lauritkatesty no teoreticky mozem..dnes ma pobolieva hlava, co mavam len pred MS alebo ovulkou ..inak ma nebolieva...a teplota skocila hore tak moznooo..este 23DC idem na odber, uvidime co z toho vzide...🙂
@lauritkatesty tak teraz musim dufat aby min.5dni som mala taku teplotu?este taku vysoku som nikdy nemala
@tyxoe no tak uz sa drzta dokonca a neklesat
@tyxoe Ahoj, skus si vyhodnotit kolko dni mas uz lunarne obdobie.. pocula som, ze ak je18 dni po ovulacii zvysena teplota, tak sa podarilo. drzim palce.
Mamičky, prosím, kedy nastáva ovulácia? V deň,keď poklesne teplota a potom sa na druhý deň zvýši? Ďakujem.
@gabi1234 Ahoj, ked ti teplota vystupi znamena to, ze ovulacia uz prebehla. teplotny vzrast sposobi hormonalna zmena (prudky narast LH hormonu). Skus si o tom kedy prebieha ovulacia a ako ju spravne merat v tomto clanku - https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/ovulacia-a-ovulacne-testy-nkevxs/
@gabi1234. Teplota ti ukaze az spätne.ze ovulacia prebehla. Teplotny vzraat/ trosku poopravim bienne/ nesposobi LH narast.ten sposobuje prasknutie folikulu a pozitivny LH TEST. ale teplotu zvysuje progesteron.ktory sa zvysi a drzi teplotu hore.
Progesteron dostane signal od zlteho telieska.ktore sa vytvori po ovulacii z prasknuteho folikulu.
Takze teplota je len na potbrdenie.ze ovu prebehla.ak poznas svoje cykly.moze ti vyraznejsi pokles pred ovulaciou napobedat.ze sa to uz blizi.ale poklesy nema kazdy pred ovu.treba si sledovat aj hlien pripadne ako predickiu ovulacne testy
@bienennest
@lauritkatesty vcera bol pokles no dnes opat vzostup neviem co si mam otom vsetkom mtsliet..snad len ze to je len dobre znamenie
@tyxoe uz si si skusala urobit test? Si nad 10dni po ovulacii..to uz by mohol nieco ukazat
@bienennest ee e
@bienennest
Bojim sa este skklamannia :-\
@tyxoe Este si len 9 dni po ovulacii podla mna. Este pockaj a uvidis, co spravi teplota zajtra. Ak ostane hore, skusila by som pozajtra test.
@tyxoe ti verim ale niekedy je lepsie vediet pravdu ako si robit falosne nadeje..hlavne ked tvoj graf vyzera slubne..drzim palce nech sa to tentoraz podari
@bienennest a nezabudni si pred meranim zistit citlivost testu...len tie super sensitivne dokazu (ak vobec) namerat nieco tak skoro po ovulacii
@bienennest juuj dakujem dnes si kupim 🙂 a zajtra podla teploty uvidime...

@rula no jaky krasny grafik 😉