Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritkatesty tak uz aj dokonca uz nemmozem dostat mrchu uz. Som si prelozila operaciu 😀 ani na interne som nesla neako sa mi tam nechce
😉👍
@lauritkatesty ja uz by som chcela viac akko ok 😀 uz som velmi nedockkava kazdy den je premna dufanim..myslis zeby. Som mohla uz zajtra testovat?
@tyxoe Ahoj, zajtra mas 28 den cyklu, na tvojom mieste by som skusila hned z ranneho mocu aby bola mozna koncentracia HCG co najvyssia. drzim palce
@bienennest juuj dakujem snaad to nebude len choroba alebo nieco 😀 ktoo vie preco sa drzii hore 😉
ano, z ranneho uz mozes 😉
@lauritkatesty ok budem verit...
@tyxoe ako dlho uz skusas otehotniet?
@bienennest vyse 3 a pol roka...preto som realistka a ktomu dnes som zacala spinit tak neviem ci zajtra prijde mrcha ci co ked teplota mi dnes isla hore nie dole :-\
@tyxoe to ma mrzi, je to velmi dlhla doba a urcite velka skuska nervov. podarilo sa ti uz zistit, preco sa ti zatial nedarilo otehotniet?
@lauritkatesty nemohla byt u @tyxoe ovulka až 16-17 DC ?
@bienennest juuj koopka nervov a klbko trpezlivosti este nezistili pricinu:-\
@atikab jj 🙂
@lauritkatesty
@atikab
@bienennest
@madi727 idem sa vam baby pochlubit ze aj dnes to zatial drzi test som si este nerobila este som nenabrala odvahu
Super grafik zatial.drzim palce ✌
Žienky, nezahlasujete za Žihadielko v Galante (ak teda nehlasujete za iné mesto)?
@lauritkatesty...ahojky, tak pripajam aktualny graf...mam aj komplet vysledky HP, ktory mi dnes poslali na mail...tu ovulku som dala preč, čo vyznačil graf, kedže nebola..

@tyxoe zatial je to ok 🙂