Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@fernetstonikom podla grafu to vyzera ze neprebehla
@fernetstonikom ake vies co aj mphla mas tam jednu taku zvysenu 36.7 tak ak tam bola odchylka v meraní a v dkutocnosti bola nizssia tak potom mohla prebehnut
Ta vyssia bola asi po alkohole 😇
@fernetstonikom tak potom prebehla🙂
@lala1501 ďakujem za nadej :D meriam prvy mesiac. Kiezby aj posledny
@fernetstonikom no mne sa to javi v jednej rovine.nemas tam zvysenie aapon o 0.2 srupna a nedrzia sa teploty
Ovulacny si mala uplne silne obidve ciarky?
😘
@kotatko1232 oh tak😖 ... škoda pekne si sa drzala a dnes uz isla dole teplotqa ?
@tyxoe ono ti to moc kleslo cize asi dojde MS...
@lauritka NIE..
@kotatko1232 ahoj moja nechcela som ti to pisat ale podla grafu to presne tak ukazovalo. Podla mna ti ani nemeskali ale doki ti povedala zle ovulku pretoze podla grafu tvojho si dnes 14dpo.ale to je len moj nazor
😔 tak škoda. ale Bt sa ti pekne držala... asi potom az po ms klesne.
@lala1501 ja som stale ms dostala na 32 dc a dnes 38dc??to nieje moc??
cim si ju upravym uz som hotova..ked som brala Duphaston vtedy bola super na 30-31 dc odkedy neberem az na 38 😢
@kotatko1232 predlzila sa ti folikularna faza .lutealnu si mala pekne ako si mala podla tvojhi grafu.ja mam t8ez taky dlhy skusam agnucaston ten mi uz raz pomohol
@lala1501 to je na predpis??
nikdy som nemala take dlhe cykly...
@kotatko1232 no skoda.kolko sa snazite?
@kotatko1232 nie normalne som to kupovala
@kotatko1232 svinucha jedna mrchata :(....a uz si neklesla dnes viacej?...ja po poklese zatial nic nemam ani hlien na mrchu snad mne neprijde a stale verim ze mi zajtra pojde teplota hore...uvidime dam vediet...a ty mozno len spinis a sa nerozkrvacas...musime VERIT
@lauritka ďakujem za nazor, ovulacny test bol určite pozitívny, testovacia ciarka mierne tmavšia ako kontrolna. Ta prva polovica cyklu bola náročná, vela náročných prekojenych noci, ktovie ako presne boli teploty. Ale zas oci si zaliepat nechcem, beriem to tak, ze tento mesiac asi nic a budúci sa pokúsim opäť.
@fernetstonikom aha, tak to samozrejme moze byt tiez ovplyvnene tymi nocami. ale merala si aspon rovnaky čas ??
@veronika1603 mi sa tak nesnazime.len si nedavame uz pozor..
@lala1501 a to ti doktor poradil??a upravilo ti to??

@tyxoe ale tak nahly pokles byva aj pri uhniezdovani takze ak zajtra stupne nieje nic stratene. Nezufaj este