Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritka to je z doobedia, vecer a v noci uz bola bolest vo vajecniku az som mala problem chodit, uz to poznam, na druhy den uz bol ovela slabsi
baby mate niektora skúsenost s hysteroskopiou? za aky čas sa mozeme dalej snazit...meram na dalej teplotu ale mi to trosku skreslilo po zakroku
@zuzanita123 no a ako teraz grafik ?
@lauritka Ahoj tak teplota ide hore, ale podbrusko boli viac ako inokedy, akosi obe strany naraz...uvidime ci pride mrcha v nedelu alebo este skor...
Ale mohla byt aj 21 dc
@lauritka tak ja pevne verim a duf ze to zelene plusko tam bude😂🙏ked nie tento tak dalsi urcite, raz to musi prist😇
Ak by bola 21dc tak nic z toho, to bol drahy pracovne mimo skoro 2tyzdne tak v tom pripade za 4dni mozem ocakavat ms😒
A ked si to tak spätne premietnem, tak ten 26dc som mala dost mokro ale kedze sme sa ten den den niekolko krat mojkali tak som to pripisovala tomu ze to vyteka ejakulat 😂a v noci som mala bolesti a spinila som ale to uz som myslela ze sa pomaly spusta ms😂tak to by bola sranda keby to vyslo😂uvidime nechame sa prekvapit 🙂
ale bolesti a hlien som mala aj 12dc preto som myslela ze uz mam po ovulke :-P
Dievcata poradte: ak bezne meriam teplotu o 6am na slovensku a teraz som v uk kde je o hodinu menej, merali by ste o 5tej ale stale o 6tej?dik
KED teplota stupne, tak uz nemá zmysel skusat? (Ked si odmyslime pripadnu druhú ovulaciu)
@zuzanita123 meraj normalne . ta hodina nebude vadit, poznač si to, ak si niekde v strede cyklu, alebo neviem či ide o dolezite teploty a potom uz od buduceho cyklu to bude ok.
@fernetstonikom no ked uz stupne , tak je vacsinou p ovulke a tam je dost kratky čas uz na pripadne oplodnenie. kedze nevies na hodinu kedy prebehla.. a meriame len raz za den. a vajo zije max 12-24 hodin.. a este tam musia doplavat spermie.. cize najplodnejšie dni su určite tie pred vystupom teploty.
@lala1501 este nie.zajtra mozes kľudne stupnut.aj mne to ked som bola tehu skakalo aj o 0,2 st. A tehu som bola.takze este klud

@zuzanita123 no este chybalo kusok, uz neskor si netestovala ??