Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Implantacia
@zuzu1122 Aj ta to moze byt. To mi vobec nenapadlo - truba som 🙂
@kotatko1232 Super, uz sa drzis hore.
@ejuska2586 ano.tak uz cakam ci sa zadarilo alebo nie...alr dufam ze uz konecne aaao
@kotatko1232 Tak sex ste mali idealne, tak snad si spermijky nasli vajicko 🙂 Drzim silno palce.
@ejuska2586 dakujem...hadam nasli..😂😂😂
@ejuska2586 aká trúba??? ja som rada, že si poradila. Tak si držíme všetkých dvadsať. A zajtra by mala byť teplota viac ako doteraz?
@zuzu1122 Nemusí byť špinenie. A hej, ak je to uhniezdenie, tak zajtra by mala opäť stúpnuť. Držím palce. Mne nemusíš, my sa momentálne nesnažíme. Musíme ešte min. mesiac počkať ☹
@ejuska2586 Kiež by to tak bolo. Minulý rok sme o jedno bábo prišli na začiatku 6teho týždňa, tak snáď to po roku konečne vyšlo.
@zuzu1122 Držím palce. Ja som prišla už o 2 - jedno v 6. týždni a druhé v 9., preto teraz čakáme - vo štvrtok ideme na vyšetrenie na reprodukčnú imunológiu.
@ejuska2586 to je hrozné... neprajem zažiť žiadnej žene. no, som zvedavá na zajtra... každopádne veľká vďaka za vysvetlenie a objasnenie 😉
@zuzu1122 V pohode. Rado sa stalo. Tak ja verim, ze nam najdu pricinu a coskoro budem opat tehulka,
Ahojte snazime sa o babatko uz pol roka a doposial to nevyslo ... teraz v sobotu sme trosku viac popili jak sme mali a pohlavny styk sme mali v nedelu rano na 2x kde som na tehotenstvo ani nepomyslela v tej chvili len som si to uzivala... v Pondelok rano som mala bolesti vajecnikov a k tomu aj taky biely vytok ,,,Poslednu menstruaciu som mala 29.marca a zacinam byt nachcipana ... Myslite si ze to tento krat vyslo ? velmi by som si to priala... 😉
@lauritka ahoj moja.dnes som 6dpo
@myska999 ahoj.ovu si mala ak som dobre vycitala na 17dc podla teploty...ale tak som zaciatocnik v grafoch 😂
@kotatko1232 nie nie ovu som mala až 22dc lebo až potom mi stúpla teplota nad priemer tých predošlých o 0,2 stupňa.
@kotatko1232 ano len sa drž 🙂
Tak ja som dnes 14dpo a teplota neklesla, ale nevydržala som a zrobika test a je neg. Tak preto sa hovori ze netestuj dopredu ale asi aj zajtra by bol rovnaký vysledok :-[

@ejuska2586 aha, len mi to príde dosť skoro pred MS. inak niekde som čítala, že to môže byť aj implementácia. Tak neviem.