Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@darling16 a kedy ti chodi MS...
@lala1501 ja som jej hovorila ze ovu este nemala...ja som tento cyklus mala ovu az na 30dc
@kotatko1232 nevidela som jej predtym vsetky teplotu sudila som len z tych co mala
@elly23 ráno 7:00
@bona69 ja dúfam, že áno, lebo predsa - test, hlien, najnižšia teplota akú som asi kedy mala :D no toto by ma asi porazilo, keby to nebola ovu
@lala1501 fuu, tak 36,6 mávam, ale vyššie to ide len nejaké 4 dni pred plánovanou MS
@kotatko1232 MS mám rôzne, tak prevažne 29-30 dní, 3 dni hore dole
@darling16 a dnes si kolko??
@kotatko1232 15DC
@darling16 tak to mas este casuuuuu na testovanie...
mne by uz zajtra nemala dojst MS
@kotatko1232 mas 13d lutealnu fazu ?
@lala1501 ano.
@kotatko1232 ja taky tak😂 tak rano testni som zvedava riadne ci to bol vcera ozaj duch.drxim palceeee🙏
@lala1501 zajtra neviem ci stihnem..uz aj dnes som testovala a baby povedali ze je silnejsi testik
@kotatko1232 ja som dnes nepostrehla hod este raz fotku ak sa ti da nech kuknem
@kotatko1232 No jasne, ja si ešte na testovanie počkám 🙂
A veľa šťastia želám, nech sa podarí, ozvi sa potom 🙂
Ahojte dnes mam 20DC pobolievanie bruska ako na MS skusala som si rano merat teplotu v ustach a ukazal mi teplomer 37... snazime sa o babatko ale neviem ake su spravne teploty :/ poradite mi niekto? Aj vela som citala hladala grafy ale akosi nic mi to nedalo nerozumiem sa do toho
@yanka9 Taketo jednorazove meranie teploty ti nic nepovie. To by si musela merat kazde rano hned po prebudeni - este predtym, ako vstanes z postele. Drzim palce, aby si bola tehulka. Ale zial, z teploty to uz tento mesiac nezistis. Ak by sa nahodou nezadarilo, tu najdes presnejsie info k meraniu bazalnej teploty: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
Tak dakujem krasne 🙂 aj to je pomoc ;) nuz presvihla som to este som si teplotu nemerala len som chcela aspon vyskusat 🙂
@yanka9 To pobolievanie bruska moze byt teoreticky aj ovulacia. Ake dlhe mavas cykli?
riadne 28 dnove cykli ale pred tym ako som brala duphaston tak prisli mi hocikedy aj o 4 dni skor a teraz tento mesiac duphaston neberiem tak ani sama neviem kedy mi mrcha pride ,, Najradsej by som bola keby neprisla ale kedze sa mi zacali robit bolave akne tak mrcha asi dorazi ... Minuly mesiac co som si robila Ovu testy tak ovulku som mala od 11DC co mi ukazalo obe silne ciarky
@yanka9 Tak uvidis. Keby nahodou prisla, skus si merat bazalnu teplotu + ovu testy a snad sa zadari.
@ejuska2586 oskusam 🙂 aj ked.si hovorim.ze uz kaslem na to ze uz sa nesnazim aleaj tak no neda mi to pokoj 😉
@yanka9 Ani jednej z nas, co chceme babatko 😉
A ak sa este smiem opytat podla BT tehotenstvo zistim ked mam stale teplotu zvysenu ? Alebo ked sa kolise o 2stupne ? Poprisim len v skratke nejake vysvetlenie 😒 lebo som.z toho dilino
@yanka9 ahoj.vescinou ked ju mas hore..
@yanka9 Vacsinou sa drzi hore na urcitej urovni.

@darling16 moja tak podla tohto ovulka zial nebola ☹