Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lala1501 stačí si prečítať jej príspevky tu v duch na teste a v snazilkach vždy iné píše každý mesiac tehotná staré baby všetky to potvrdia tu aj duch na teste @kchan @myskahryzka @domci 1203 je ich veľa však ? Ale to že oklamala moju kamošku tak to nasralo Silviku momentálne tu nie je ale keď tu bude určite odpíše. Raz píše že je 7+2 vten deň že je 4+5 a nakoniec dnes dala tieto testy že je 18 dpo no comment
@veronika1603 a to ešte nehovorím koľko má nickov kde zavádza a klame a baby jej naletia blázni tu baby fuj že jej nie je hanba
@mausy30
@lala1501
@butterfly333
@lauritka
čooo ? teraz som v šoku. 😲
@kudusko MOJA TY SA UZ UKLUDNI a nerip stale....
@kotatko1232 spravas sa ako male decko ktore potrebuje 25 na zadok
@kotatko1232 sa ti pravda nepaci co? Uz by si stym.mala prestat a najst si inu zabavku ako tu klamat
@kudusko a od teba co??ja som babam vysvetlila vsetko ako to bolo tak sa prosim ta uz ukludni a nerip domna....... a ignoruj ma ako ja budem teba...a kedze sa to podarilo ze budem 🤰 tak ten druhy nick uz nepotrebujem a uz som si ho dala zablokovat a rodine hned ako pridem od doktora oznamime novinku....tak este raz IGNORUJ MA ..TAK AKO JA TEBA....DAKUJEM!!!!
@kotatko1232 haha 😂😂😂😘
ahojte, chcela by som sa opýtať - v marci mi diagnostikovali MA, podstúpila som aj kyretáž (21.3). Ani nie týžden po zákroku som musela utekať na pohotovosť, nakoľko ma od cysty trápili silné kŕče - pichli mi niečo do zadku, pravdepodobne na bolesť a nato aby cysta praskla.
Teraz som 4 týždne po kyrete, MS ešte nemám..ale meriam si bazalnu teplotu, posledných 5 dní sa drží na striedačku 36,7 a 36,6 st. .. už mi aj "nabehli" prsia, ale nie su take "tvrde" ako pri tehotenstve... Môžem už podla Vás očakavať konečne MS? ..pár dni dozadu v trvaní asi tak polhodinky ma bolela celá panva, kŕče neskutočne..ale potom to prestalo..tak neviem či nepraskol nahodou folikul.. alebo si to len namýšlam 🙂
@kotatko1232 Vobec nejde len o ten tvoj druhy nick. Vsetky tie tvoje fabulacie tu o tehotnestvach a potratoch.. fotky testov postahovane z netu atd atd.. Ved to je smiesne. Raz sa urputne snazis , potom do svojho blogu napises, ze druhe nechcete.. Zapnem forum a ine nevidim, len tvoje grafy a priznaky tehotenstva 10 minut po sexe. Z ducha na teste pomaly by si chcela uz aj pohlavie dietata tu vediet... Raz si 10 dpo, o par hodin uz v 7tt... Tak laskavo sa tu nenavazaj do @kudusko . Si klamarka a to je holy fakt. Nech uz si vymyzala cokolvek kedykolvek, to ze si tu klamala, to nezmazes.
@myskahryzka aspon netrep somariny...a staraj sa o seba a prosim ta IGNORUJ MA !!!!!!
@kotatko1232 Somarinu vidis rano v zrkadle. 💃
@myskahryzka Pekny den😜
@kotatko1232 Dakujem

@kudusko presne moja ako si napísala ani ja to nemam rada ked tu niektora klame a zavádza nas zbytocne a to už dobre dlho. Ja viem kazda tužime byt tehu no načo si klamat ze som tehu ked niesom.
@kchan nech sa paci😉 zacni a hladaj.trapna si az moc..
@kchan Podla mna ich vobec nema odtialto. Plny internet je fotiek testov. To nezistis odkial pochadzaju. A na co by si vlastne na taku osobu minala tolko casu? Tie odlisne grafy ani nekomentujem @butterfly333 Kazdopadne na tom grafe chybaju hore dni cyklu. Nie jedna mame tu aplikaciu a vieme ako vyzera.
@bona69 dobre moja ozvem sa urcite ale tiez som z toho mrzut a tiez pauza od mk...
@myskahryzka tu je moj
@butterfly333 👍 Vidis.. vsetci okrem nej maju hore den cyklu.. dala som si tu namahu a prelistovala som si par stran dozadu 😀
@butterfly333 ten co poslala tebe fotila pred siedmou a potom ten dalsi fotila uz o pol deviatej so zmenenymi teplotami.😂
@lala1501 ja meriam vzdy v rovnaku hodinu o 7h.
@butterfly333 ja o pol siestej🙄

🙂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ja sa steba poseriem