icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kudusko
18. apr 2017

🙂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ja sa steba poseriem

kudusko
18. apr 2017

@lala1501 stačí si prečítať jej príspevky tu v duch na teste a v snazilkach vždy iné píše každý mesiac tehotná staré baby všetky to potvrdia tu aj duch na teste @kchan @myskahryzka @domci 1203 je ich veľa však ? Ale to že oklamala moju kamošku tak to nasralo Silviku momentálne tu nie je ale keď tu bude určite odpíše. Raz píše že je 7+2 vten deň že je 4+5 a nakoniec dnes dala tieto testy že je 18 dpo no comment

kudusko
18. apr 2017

@veronika1603 a to ešte nehovorím koľko má nickov kde zavádza a klame a baby jej naletia blázni tu baby fuj že jej nie je hanba
@mausy30
@lala1501
@butterfly333
@lauritka

lauritka
18. apr 2017

čooo ? teraz som v šoku. 😲

kudusko
18. apr 2017

@lauritka ano moja mna uz poznas ten den takze asi tak uz ki to lezie na nervy tak som sa uz ozvala a vies ze ja nezvyknem navyse nic pisat ale to co ona robi to je aj namna vela uz sa to dlho taha

kotatko1232
18. apr 2017

@kudusko MOJA TY SA UZ UKLUDNI a nerip stale....

kudusko
18. apr 2017

@kotatko1232 spravas sa ako male decko ktore potrebuje 25 na zadok

kudusko
18. apr 2017

@kotatko1232 sa ti pravda nepaci co? Uz by si stym.mala prestat a najst si inu zabavku ako tu klamat

kotatko1232
18. apr 2017

@kudusko a od teba co??ja som babam vysvetlila vsetko ako to bolo tak sa prosim ta uz ukludni a nerip domna....... a ignoruj ma ako ja budem teba...a kedze sa to podarilo ze budem 🤰 tak ten druhy nick uz nepotrebujem a uz som si ho dala zablokovat a rodine hned ako pridem od doktora oznamime novinku....tak este raz IGNORUJ MA ..TAK AKO JA TEBA....DAKUJEM!!!!

kudusko
18. apr 2017

@kotatko1232 haha 😂😂😂😘

lenulikus
18. apr 2017

ahojte, chcela by som sa opýtať - v marci mi diagnostikovali MA, podstúpila som aj kyretáž (21.3). Ani nie týžden po zákroku som musela utekať na pohotovosť, nakoľko ma od cysty trápili silné kŕče - pichli mi niečo do zadku, pravdepodobne na bolesť a nato aby cysta praskla.
Teraz som 4 týždne po kyrete, MS ešte nemám..ale meriam si bazalnu teplotu, posledných 5 dní sa drží na striedačku 36,7 a 36,6 st. .. už mi aj "nabehli" prsia, ale nie su take "tvrde" ako pri tehotenstve... Môžem už podla Vás očakavať konečne MS? ..pár dni dozadu v trvaní asi tak polhodinky ma bolela celá panva, kŕče neskutočne..ale potom to prestalo..tak neviem či nepraskol nahodou folikul.. alebo si to len namýšlam 🙂

myskahryzka
18. apr 2017

@kotatko1232 Vobec nejde len o ten tvoj druhy nick. Vsetky tie tvoje fabulacie tu o tehotnestvach a potratoch.. fotky testov postahovane z netu atd atd.. Ved to je smiesne. Raz sa urputne snazis , potom do svojho blogu napises, ze druhe nechcete.. Zapnem forum a ine nevidim, len tvoje grafy a priznaky tehotenstva 10 minut po sexe. Z ducha na teste pomaly by si chcela uz aj pohlavie dietata tu vediet... Raz si 10 dpo, o par hodin uz v 7tt... Tak laskavo sa tu nenavazaj do @kudusko . Si klamarka a to je holy fakt. Nech uz si vymyzala cokolvek kedykolvek, to ze si tu klamala, to nezmazes.

kotatko1232
18. apr 2017

@myskahryzka aspon netrep somariny...a staraj sa o seba a prosim ta IGNORUJ MA !!!!!!

myskahryzka
18. apr 2017

@kotatko1232 Somarinu vidis rano v zrkadle. 💃

kotatko1232
18. apr 2017

@myskahryzka Pekny den😜

myskahryzka
18. apr 2017

@kotatko1232 Dakujem

kudusko
18. apr 2017
sticker
kchan
18. apr 2017

@kudusko asi idem prelistovať celý MK či niekde nenajdem rovnakú foto testikov ktoré ona pridala 😂 možno by sme zistili komu ich ukradla 🙄

kudusko
18. apr 2017

@kchan a môžeš začať ak si tam cakaren pre snazilkach 😘😍😄

butterfly333
18. apr 2017

@kudusko presne moja ako si napísala ani ja to nemam rada ked tu niektora klame a zavádza nas zbytocne a to už dobre dlho. Ja viem kazda tužime byt tehu no načo si klamat ze som tehu ked niesom.

kaki221
18. apr 2017

Ahojte...dnes som asi 11 dpo,test bol dnes snehobiely,a asi už podľa bt príde ms nakoľko bt klesá...čo na to poviete?

kotatko1232
18. apr 2017

@kchan nech sa paci😉 zacni a hladaj.trapna si az moc..

myskahryzka
18. apr 2017

@kchan Podla mna ich vobec nema odtialto. Plny internet je fotiek testov. To nezistis odkial pochadzaju. A na co by si vlastne na taku osobu minala tolko casu? Tie odlisne grafy ani nekomentujem @butterfly333 Kazdopadne na tom grafe chybaju hore dni cyklu. Nie jedna mame tu aplikaciu a vieme ako vyzera.

martusianka78
18. apr 2017

@bona69 dobre moja ozvem sa urcite ale tiez som z toho mrzut a tiez pauza od mk...

butterfly333
18. apr 2017

@myskahryzka tu je moj

myskahryzka
18. apr 2017

@butterfly333 👍 Vidis.. vsetci okrem nej maju hore den cyklu.. dala som si tu namahu a prelistovala som si par stran dozadu 😀

lala1501
18. apr 2017

@butterfly333 ten co poslala tebe fotila pred siedmou a potom ten dalsi fotila uz o pol deviatej so zmenenymi teplotami.😂

butterfly333
18. apr 2017

@lala1501 ja meriam vzdy v rovnaku hodinu o 7h.

lala1501
18. apr 2017

@butterfly333 ja o pol siestej🙄

lala1501
18. apr 2017