icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kchan
18. apr 2017

@kotatko1232 trápna si akurát tak ty s tým ako vyslovene odrbávaš (ospravedlňujem sa každej za výraz ale slovo klamať sa už ani nedá použiť lebo je na teba príliš slabé) Ak chceš ešte stále mám v tel sreenshoty ako si pridávala tie isté fotky testov čo dávali iné baby. Akurát si len zmenila odtieň fotky.
Trápna si ty pretože nevieš nič iné len mesiac čo mesiac zavádzať.
Trápna si ty lebo nevieš čeliť kritike a jediné na čo sa zmôžeš je napísať aby ťa baby ignorovali.
Trápna si ty lebo sa svojim správaním vysmievaš tak krásnej a vzácnej udalosti ako je tehotenstvo a vznik nového života.
JE MI ŤA ĽÚTO LEBO JE VIAC AKO ZJAVNÉ ŽE TO V HLAVE NEMÁŠ ÚPLNE NAPORÁDEČKU.
To ale nemení nič na tom, že si akurát tak TRÁPNA ty.

kchan
18. apr 2017

@myskahryzka máš pravdu, škoda času na ňu

kotatko1232
18. apr 2017

@kchan ved daj pokoj a IGNORUJ MA ako ja teba!!!!!! a vydim ze hormony ti uz tlacia na mozog

lala1501
18. apr 2017

@kotatko1232 mas este ten test co si robila rano ?

kudusko
18. apr 2017

@lala1501 vyzerá zatiaľ super 👏🍼

kchan
18. apr 2017

@kotatko1232 to že ti niekto šplechne pravdu rovno do tváre ešte neznamená, že mu tlačia hormóny na mozog 😂 tie sú podľa posledných testov úplne v poriadku, chvalabohu 🙏 len neviem čo tebe tlačí na ten tvoj mozog, lebo hormóny to isto nebudú kedže určite tehotná nejsi. Veď tým tvojim tempom každomesačným- tehotným budeš rodiť ešte skôr ako ja a to mám pred sebou ešte 12 týždňov 😂😂😂😂😂

kudusko
18. apr 2017

@kchan 👏👏👏👏👏👏👏💋😂🚼🍼🙋🙌

lala1501
18. apr 2017

@kudusko ale ja som sa tento mesiac nesnazila davali sme si pozor len raz som myslela ze ovu uz prebehla tak sa do mna este raz vratil po vyvrcholeni a ja neverim ze by ma tym opodnil😂 robim aj ovu testy a zda sa mi ze tmavnu tak som zvedava ale to by bop podla mna zazrak nad zazraky ked ine mesiace sme sa snazili ako divy a nic.tu su ovu testy

kchan
18. apr 2017

@kudusko 😊😊😊😊 čo ti poviem, doma sa momentálne nenudím, aj keď je vonku škaredo 😂😂😂

lala1501
18. apr 2017

@kotatko1232 no takto ak mas test z rana tak go daj na podlozku poloz o nemu kluce od bytu napriklad a tak odfot .tym dokazes ze neklames a ze testy su tvoje.tym sa obhajis😉

kudusko
18. apr 2017

@lala1501 ani tým sa nemusí obhájiť lebo v dnešnej dobe sa dá zohnať aj taký pozitívny ja ich mám pár od pregnyl keď chce jej požičiam alebo mojich duchov za tie. 3 roky a nikomu ich tu neukazujem načo keď to vyjde potom ukážem ale ozaj toto nie je zlý nápad nech to spraví

myskahryzka
18. apr 2017

@kchan Na co jej to maju tie hormony tlacit? 😀😀😀

kotatko1232
18. apr 2017

@lala1501 samozrejme

lala1501
18. apr 2017

@kotatko1232 ja som ti tym chcela len pomoct ked vravis ze ta nepravom obviňujú ja byt na tvojom mieste tak to spravím ak chces dokazat ze neklames

kotatko1232
18. apr 2017

@lala1501 ok ved jasne poslem ti foto..😉

sticker
kotatko1232
18. apr 2017

tie co mi neveria

@lala1501 😙

myskahryzka
18. apr 2017

@kotatko1232 Super. Gratulujeme Ti z celeho srdca vsetky kolko nas tu je a tesime sa, ze sa ty, tvoje alterega, grafy, testy a hlieny presuvate mimo snazilkovske fora a skupiny. ✌

kchan
18. apr 2017

@myskahryzka práve idem písať že jej
@kotatko1232 gratulujem, po všetkých tých vymýšlancoch a klamstvách sa jej to evidentne podarilo! Takže ešte raz gratulujem! No neodpustím si poznámku- aj tak si stojím za všetkým čo som napísala, lebo viem, že si dlhé mesiace len klamala. Všetko dobré 👍

kotatko1232
18. apr 2017

@kchan mne jedno co si myslis ty!!le n viem ze ja neklamem!!!!DAKUJEM

kudusko
18. apr 2017

@kotatko1232 tešíme sa ako pise
@myskahryzka a prajeme ti to len si už nevymýšľaj keď to náhodou nebude silnieť ale prajem ti aby ti silneli lebo v snazilkach si písala 18 dpo a to sa mi zdá slabé na 18 dpo za tie roky čo som tu viem cca ako má vyzerať testik na 18 dpo a potom prečo píšeš že si 7+2 ejuske a ona ti odpísala že nemôžeš byť 7+2 a dnes dáš tets že si 18 dpo HM vyjadrí nám

kotatko1232
18. apr 2017

@kudusko no poslednu MS som mala ako som uz pisala 27.2 preto som jej pisala ze som 7tt+2 tak mi vypocitala kalkulacka....ja viem ze je to slabe...a ovu bola len 30.3

kudusko
18. apr 2017

@myskahryzka

@kchan uvidíme čo bude ďalej lebo aj ja som mala také ale od pregnylu 😚ale aj nie napríklad nie raz za tie roky čo som si robila som mala // a ms prišla v poslednej dobe často preto už nerobím testy skôr ako mešká

kotatko1232
18. apr 2017

@kudusko a podla ovu som cca 5tt

butterfly333
18. apr 2017

@kotatko1232 gratulujem moooc z celeho ❤ ti to prajem a verím.ze to dotiahneš do štastneho konca.

kotatko1232
18. apr 2017

@butterfly333 dakujem ked budem mat foto dam tu aj to pre Neveriace!!

kudusko
18. apr 2017

@kotatko1232 tak keď bola ovu 30.3 tak si 19dpo a ten graf máš ktorý pravdivý? Hm?

kotatko1232
18. apr 2017

@kudusko tie grafy som obydva moje! len prvy som si merala skor a ten druhy co bolo 37 to bolo neskor merane ale lezala som pri malej..

butterfly333
18. apr 2017

@kudusko no podla bt jej to sedí je 18dpo lebo až 1.4 mala vzostup. Ked 30.3 mala ovu a ta prebehla do 48h tak jej stupla bt 1.4. Nie tak to ma ok.či sa mýlim?

lala1501
18. apr 2017

@butterfly333 dobre pises👍