Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 ale ja tam vidim slabu ciarku 😉
@elly23 diki aj ja som videla ale potom to zmizlo..
@tonjadabik2 ktorý den po ovu si?
@tonjadabik2 vidím slabú 😉 a ak zmizlo , nevadí, skús testnúť o 2 dni.. držím silno palce 😘
@tonjadabik2 ano, vidiet tam slabu ciarocku...kedy mala prist ms?
@tonjadabik2 to uz tyzden meska? Nemala si posunutu ovu? Mne sa zda test dost slaby na to, ze meska tyzden...O🙂
@elly23 sak je to divne ja viem.. Neviem kedy mavam ovu.. Preco slaby? Uvidime
@tonjadabik2 jaaaj tak to ked ti uz tyzden meska tak myslim ze ta ciarka je opodstatnena, zopakuj zajtra rano inu znacku...ja som bola spokojna s Pepino testami.
@lenka_vi1 ta tu nemame lekaren otvorenu..to do mesta alebo az cez tyzden
@tonjadabik2 asi kazdy je iny, no sestra po tyzdni meskania mala koľajnice a ja som este pred tym ako mi meskala kolajnice, preto sa mi nezda, ale asi kazdemu inak stupa hcg, takze vsetko je mozne 😉
Ahojte baby bt som si doteraz nemerala dnes rano 1x tepota 37.2 testy negativne a dnes som 29 dc co myslite? Cyklus mavam 26-27 dnovy
@elly23 asi uvidime o par dni ci to len bububu ale co
@selinaliana z jedného merania sa nic neda zistit, musis merat pravidelne, mozes byt a nemusis byt tehu
@elly23 ano rozumiem to vsetko viem pri starsej dcetke som ri merala 37.2 je pre mna vysoka teplota. Pred ovu som mavala 35.8 a tak poovulacne 36.8 az 37 a ked som bola tehu vacsinou nad 37 boli . Dnes som to len tak skusils a tepota vysoka len nerozumiem tym tehu testom. Mam urobit aj zajtra test ci staci obden?
@selinaliana skus este pockat a sprav o dva dni
@elly23 vdaka tak teda pockam rano zmeram teplotu som zvedava u mna to kedysi byvalo tak akonahle rano klesla dostala som tak uvidim
Prosím, ak BT bola v stredu 36,4, štvrtok 36,3, piatok 36,6, sobota36,8, nedeľa 36,8 - ktorý deň prebehla ovulácia?
Tak toto je moj graf do dnes myslite ze je tam sanca aby to vyslo alebo mam uz ocakavat mrchu? Zajtra rano by som si chcela spravit test alebo myslite ze by som mala este pockat? Ked ja to uz nedokazem vydrzat a ja som skromna mne by stacil aj taky lahko viditelny duch 😉
Pisem ze prikladam svoj graf ale ten mi tu nejde vlozit skusim neskor 🙁
@zlatovlaska79 pravdaze vyzera to nadejne skusala ai dnes testik ja by som poobede testla 😉
@kudusko dakujem za nadej bo dnes som sa zobudila s pochybnostami ci si to vsetko len nenamyslam a nakoniec aj tak pride mrcha hoci ju tu nikto nechce a nevola 😀
@zlatovlaska79 drzim palce, nech Ti retiazka zostane hore a goralky zozelenaju.
@rula mozem sa spytat? Pokial su teploty nad tou cervenou bodkovanou liniou tak je to este v poriadku? A ako si to myslela s tymi zelenymi goralkami? Ked bude test pozitivny tak sa mi tie gulicky sfarbia na zeleno?
@zlatovlaska79 ano presne tak ked tam das test +tak sa to cele zozelenie 🙂
@zlatovlaska79 este ti poradim.pis aj hlien aby si nemala prerusovanu ciaru daj tam aky si mala.hlien toho 20 dc inac aj jas som mala 20 dc tento cyklus ovu
@zlatovlaska79 pozri.moj aj moj bol prerusovany ale doplnila som hlien a pozri ako sa zmeni 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/kudusko

@tuqanqa este zbytočne budes skusat, skoda testu, este pockaj par dni 😉