Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 vsak ale ak si 11dc tak to si uz mala ovulku ?
@lala1501 asi este nemala..ale.ms som mala len dva.dni..estenurobim po ovu
@tonjadabik2 no tak ked budes mat po ovu tak potom az za 14 dni ti staci robit
Ol dik ale vidis tam nieco?
@myska999 jeeej gratulujem 😍😍
@ikea85 Podľa mňa ovulka ešte len príde... Pozri môj graf, ešte aj program sa sekol a vyznačil mi, že som už po ovulácii. A to ju mávam bežne na 13, najneskôr na 14 dc. Dnes 15DC a konečne sa objavil vodnatý hlien. Takže tipujem ovulku tak na zajtra, pozajtra...
Kočky, konečne máme výsledky z reprodukčnej imunológie.
Zistili mi:
- zvýšené zastúpenie NK buniek v periférnej krvi - predpokladám, že kvôli tomu zápalu, čo som mala v ďasne, teraz by to už malo byť snáď ok
- preukázanú špecifickú celulárnu odpoveď voči partnerovým antigénom/spermiám ťažkého stupňa - toto zatiaľ riešiť nebude, keďže sa nám podarilo 2x otehotnieť. Vraj ak sa nezadarí do 6 mesiacov, nasadí liečbu aj na toto.
- hypovitaminózu vitamínu D25 (OH) - tu mi predpísala vysoké dávky vit. D 2000
A odporúča ešte podrobné hematologické vyšetrenie, či nie je problém v krvi, keďže z jej vyšetrení nevidí dôvod môjho potrácania. Tak držte palce, čaká ma to 22.5.
Manželové výsledky sú všetky OK.
@ejuska2586 tak celkom dobre správy. Aspoň viete na čom ste. Držím palce 😉
@ejuska2586 no aj mne sa to zdá trošku netradičné 🙂 uvidíme možno fakt príde neskôr. 🙂 . Čo ma štve je to že nikdy neviem kedy príde. Ten graf vyhodnocuje podľa čoho? 😠

@ikea85
@butterfly333 tak nič 😂 som myslela ze od toho 31dc by mohla byt 3 fáza... ☺️ zas som múdrejšia ☺️ dakujem