Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@diduska777 ano bola som vtedy chora. A ked priznaky ovu boli 10.5 ?
I@diduska777 alebo na 11.5. Len sa pohraj s tym grafom, lebo ta vysoká teplota ti totam narúša :(
@diduska777 ak ju vymazem nic sa praveze nezmeni....😢
@bevab hod potom graf co ti ukáže, no moze to byt aj 9 alebo 11, neviem co ti vyhodnotí. Snazilkovali ste?
Inak mne zatial teplota stúpa, ale som chorá 😠 aj testiky dnes nieco ukázali 🙂 tak dufam ze bude silnieť 🙂 co myslite? Da sa to považovať za //? Ten posledný je z rana a ten stredný z noci, lebo som sa zobudila smädná ako ťava, tak som sa bála nech ranný neovplyvní tolko vody co som vypila 😂
@bevab nezmení? Som myslela, ze koli tomu ti este neukázalo, tak potom počkaj zaktra a ak bude vyššia tak by ti malo ukázať na 11.5.
@tyxoe zatial krasne rastie 🙂
@diduska777 to vyzerá pozitívne. ☺️
@diduska777 vyzera to dobre len je to rozmazane troska 🙂
@lala1501 nemusi byt, podla toho aka bude zajtrajsia teplota, lebo zatial sa drzis nad hranicou 😉 uz len cakat aby stúpala 🙂
@diduska777 ale ovulka podla roho este nebola vsak ?
@bevab posielam lepšiu, tiez som si všimla ze foto nic moc 😒
@lala1501 ak bude rast tak ja si myslim ze potom toho 10.5 mohla byt. Mavas dlhší cyklus?
😖
@diduska777 ano tak 32 ale aj 35 niekedy
@diduska777 ak zapisem na zajtra vyssiu teplotu tak mi hodi ovu na 11.5. a to by aj sedelo kedze priznaky boli 10.5
@bevab tak dufam, ze aj bude zajtra vyššia 🙂
@lala1501 ja som mavala cykly az 38 a ovu poslednu som mala na 30dc.
@diduska777 aj ja dakujeeem.

@ikea85 ak bude stúpať tak prebehlne dnes. Mas nejaké ine príznaky?