icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
13. máj 2017

@lauritka Dakujem. Tak podla toho sme sa teda min.mesiac netrafili do ovulky, keby bola na 16DC

lauritka
13. máj 2017

@bona69 stači sexik aj 2-3 dni pred 🙂

selinaliana
14. máj 2017

@lauritka ahoj myslis ze bola ovu ?

lauritka
14. máj 2017

@selinaliana ahoj.ano mohla byt na 12 dc ak sa este naďalej budes drzat hore

selinaliana
14. máj 2017

@lauritka vdaka

bona69
15. máj 2017

@lauritka tak asi mozem cakat mrchu☹ len nechápem ten test a to meškanie

selinaliana
15. máj 2017

@lauritka ahoj moja kedy moze nastat inplantacny pokles nikde to neviem najst 3dpo je este skoro? Dnes mi teploty ale ze uplne padli na bod mrazu. Alebo to znaci ze ovu este nebola? Teplota je uplne nizsia ako bezne mavam pred ovu .

tonjadabik2
15. máj 2017

baby ja vkuse teploty 36,8..a dnes na WC sa utriem a ze krv a znova a znova trosku..som 15dc a brusko boli ako na ms.. co sa deje??? pomoooc

butterfly333
15. máj 2017

@tonjadabik2 15dc nemás ovu? Ja to mavam pri ovu krvacam trocha.

tonjadabik2
15. máj 2017

@butterfly333 ja neviem teplota 36,8 dnes.. ovu vymchadza vraj az na 30.5.. minuly som mala 17.. neviem.. nemoze byt uhniezdovanie? jak som sa zlakla.. nikdy nemam krv..

butterfly333
15. máj 2017

@tonjadabik2 uhniezdovanie?? Ved si len 15dc už si mala ovu?

tonjadabik2
15. máj 2017

@butterfly333 a viem ja? ked od zaciatku mesiaca mam 36,7 36,8 teploty na bazalke... neviem.. myslis ze mam ovu??? ci co to???

butterfly333
15. máj 2017

@tonjadabik2 určite máš ovu podla mňa si len 15dc testy ovu si neskušala?

tonjadabik2
15. máj 2017

@butterfly333 nie neskusala.. zeby skocim na manzela? este je doma..budem mat istotu..

myskahryzka
15. máj 2017

@tonjadabik2 ale ty si tusim spominala, ze aj posledna menstruacia bola taka divna, nie? A uz ti tu baby radili davnejsie, ze podla veci co pises, by si mala zbehnut k lekarovi, ci je vsetko v poriadku. Mozno mas nejaku hormonalnu nerovnovahu a preto mas nepravidelny cyklus.

butterfly333
15. máj 2017

@tonjadabik2 no može byt. Ja som tiež nikdy nešpinila pri ovu no už cca rok to mám. Ale zas tento cyklus nič ani špinenie ani ovu bolesti ani prsia ma tak po ovu nebolia no čudny to mám cyklus.

tonjadabik2
15. máj 2017

@butterfly333 mna vcera lavz vajecnik bolele a strasne prsia.. ani ja som nikdy nespinila iba minuly mesiac pred tou dvojdnovou ms.. a tento mesiac ma bolia krize,prsia vajecniky no vsetko.. hej chystame sa s manzelom ku dr..ale ked mam ovu tak to vyuzijem ved kazda sme ina.. ja som mala pravidelny cyklus len odkedy sa snazime ta sa to pokazilo..uvidime..

ksebejka
15. máj 2017

Ahojte baby, chcem poprosiť o radu. Som 35 DC, od ovulacie je to už 13 dní. Menzes nikde a tehu testy negatívne... cyklus mam predlzeny a som po MA (2. cyklus). Myslite ze ovulacia mohla aj neprebehnut, aj keď testy boli dva dni pozitívne a zdá sa že aj podľa teploty bola ? Ďakujem!

yuppy97
15. máj 2017

Ahojte 🙂 pokus č.11 snad sa stane zazrak a tento cyklus sa uz skonci vytuzenymi // 🙏 myslim ze ovulka bola vcera nech len sa drzi teplota hore🙂

ejuska2586
15. máj 2017

@ksebejka Ahoj. Mne to pride, ze ovulka bola len na 29dc, cize si len 6dpo. Pockala by som este 9 dni, ci pride mrska... Po MA to zvykne byt trosku rozhadzanejsie.

ksebejka
15. máj 2017

@ejuska2586 29? a podla coho sa ti tak zda? Na 23DC som mala najvacsi vzostup a aj test bol pozitivny

ejuska2586
15. máj 2017

Podla predovulacnych teplot. Tam si mala najvyssiu teplotu 36,5. Po ovulacii by mala byt vyssia od tejto najvyssej predovulacnej. A to mas podla mna az na 30DC. Preto si myslim, ze ovulacia mohla byt az na 29dc. Ale zas je pravda, ze na 23DC ti zacala krasne stupat. Tak ktovie... U mna su vzdy tie poovulacne teploty vyssie, preto si myslim

ejuska2586
15. máj 2017

Tak moje telo sa asi trošku zbláznilo. Vždy som mala ovulku na 13-14dc, tento mesiac podľa všetkého až včera - na 18DC. Takže môžem čakať, že sa mi predĺži celý cyklus s 27-28 dňového na 32 dňový... Čo na to povieš @lauritka ? Ovu testy sú od hora - štvrtok, piatok, sobota a nedeľa.

ejuska2586
15. máj 2017

@ksebejka Podla predovulacnych teplot. Tam si mala najvyssiu teplotu 36,5. Po ovulacii by mala byt vyssia od tejto najvyssej predovulacnej. A to mas podla mna az na 30DC. Preto si myslim, ze ovulacia mohla byt az na 29dc. Ale zas je pravda, ze na 23DC ti zacala krasne stupat. Tak ktovie... U mna su vzdy tie poovulacne teploty vyssie, preto si myslim. Ale zas teraz, ako pozeram moj graf, tak tiez mi nestupla nad predovulacne. Tak sa mozno mylim v tvojom pripade. Drzim palce.

ksebejka
15. máj 2017

@ejuska2586 :-O no ty kks... tak to by mi ani nebolo napadlo... a co tie pozitivne ovutesty potom?

ejuska2586
15. máj 2017

@ksebejka Pozrela som si to ešte a sekla som sa: "Aby sme ľahšie rozoznali folikulárnu fázu nižších teplôt od luteálnej fázy vyšších teplôt, vyznačíme si do grafu horizontálne rozhranie týchto dvoch fáz. Je to čiara o 0.05°C nad najvyššou hodnotou posledných šiestich dní folikulárnej fázy" Ty si mala najvyššiu za tých posledných 6 dní pred 23DC 36,3? Plus minus. A tu poovulacnu na 23DC mas vyssiu. Takze som sa sekla. Mala si ovulku na ten 22DC. 23DC si bola 1DPO.

ksebejka
15. máj 2017

@ejuska2586 fuuu tak na chvilu mi az zle doslo :D to by som mala 45 dnovy cyklus, ak by fakt ovu este nebola... snad mas pravdu,,, asi mi neostava nic ine len cakat co sa bude diat...drzim palce aj tebe!

ejuska2586
15. máj 2017

@ksebejka Dakujem, no my sa aktualne nesnazime. Cakaju nas este nejake vysetrenia, kedze som 2x potratila. Ja si len sledujem cyklus, aby som mala istotu, ze ovulujem.

ejuska2586
15. máj 2017

@ksebejka A prepac, nechcela som ta vystresovat. Len som to zle odhadla.

ksebejka
15. máj 2017

@ejuska2586 Nevadi, ja som uz v takom strese ze sa viac ani neda :D preto aj pochybujem ze sa to podarilo, vsetci stale hovoria v akej treba byt pohode a ako mi to ma byt jedno a az vtedy to vyjde...