Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikea85 Podľa mňa stále bez ovulácie. Treba čakať. Mne tento mesiac tiež nakoniec prišla až na 18DC a bežne chodí na 13-14DC. Treba vydržať a poctivo čakať.
@ejuska2586 a bolo z toho babo?
@tyxoe este nemusis, ja som uplne jemne mala 7DPO a potom kazdy len trosinku najviac bolo 12 DPO od vtedy nic 🙂
@bona69 Bolo. Ale žiaľ, v 9. týždni som potratila. Ale to pre iné zdravotné problémy, ktoré mi zistili teraz na vyšetreniach.
@ejuska2586 to ma mrzi. Dnes kupim alchemilku cajik,a potom sa dam do tych grepov a ananasu
@ejuska2586 myslím si že bude anovulak 😉
@ikea85 Aj to môže byť. Ale ešte by som nehádzala flintu do žita....
@ejuska2586 baby jansom uz tiez hadzala flintu ze si idem pichmut vyvolavacku ze bude anovulak dnes som 24 dc inokedy ovu na 18dc a dnes konecne test poz
@lala1501 A predosle boli ake? Tmavlo to postupne, ci zrazu len takto pozitivny?
@lala1501 Hovorim. Tento mesiac je akysi divny. Ja mavam na 13-14 dc a teraz som mala az 18 dc. Takze tak 🙂
@ejuska2586 no dufam aj prebehne uvidim podla teploty.uz som mala natiahnuty agolutin v striekacke a vravim drahemu pockaj idem este preistotu skusit ciknut a drb pozityvny😂
@myskahryzka Ovu testy nemusia tmavnut postupne. Ja som mala uplne slabe ciarky a potom zrazu pozitivne.
@ejuska2586 ja viem. Pytam sa konkretne na jej pripad, ci jej to tmavlo.
@myskahryzka vies co boli svetle akurat vcera bol kustik ze tmavsi ale uz som to mala aj na 10dc ze trosku tmavy a potom nic az teraz konecne.vsak kukni
@lala1501 Dakujem za foto. No vyzeralo to beznadejne na pohlad. To je ozaj prekvapko ten pozitivny test. 🖒
@myskahryzka ako ja mavam dlhe cykly ale posledne 3 mesiace som ovi mala tak na 18-19 den .vravim uz som mala naxhystanu vyvolavacku na dnes v striekacke ze mi moj drahy pichne ale nedalo mi ro a ete som cikla
@lauritka @ejuska2586 baby včera ste mi radili tak len pre zaujímavosť. Lekárka si myslí že sa mi uvoľnili v tomto cykle dva folikuly pričom jeden praskol a druhy nie... podľa nej ovulacia prebehla vtedy ,keď boli testy pozitívne a na ten neprasknuty mi dala vyvolávacku.
@ksebejka Super. Aspon vies, na com si... A ked uz ti dala tu vyvolavacku-vraj neuskodi. Pre plod je to vraj vyziva. Drzim palce
@ejuska2586 no keď si predstavím ze z toho v podstate mohli byť dvojičky :D pri troške šťastia ...

@lauritka co sa stalo? Vcera vecer som mala slabe bolesti tak som sla spat a rano pokles 😢