icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
20. máj 2017

@tyxoe ja prajem každej jednej aby bola tehu. No nechapem tie 20r čo stresuju čo si neuživaju život kym su mladé a nie tu stresovat že po mesiacnom snažení prišla ms. Su mlade a ak su zdrave v poriadku isto sa to podarí a skoro. Držim palce.

tonjadabik2
20. máj 2017

Una zatial takto..uvidim ako to bude dalsi tyzden

tonjadabik2
20. máj 2017

Ako tu foto vymazem???

lauritka
20. máj 2017

@bevab no drzis sa zatial

lauritka
20. máj 2017

@tonjadabik2 ty saa nie, ale tam kde s aoznačuje prispevok ako nevhodny, pošli na vymazanie adminom. klikni a napiš dovod - ten trojuholniček s vykričnikom

tonjadabik2
20. máj 2017

@lauritka kde???

tonjadabik2
20. máj 2017

Ja len som kvoli tej fotke a cohovorite na graf? Ovu len cakam vo stvrtok

lauritka
20. máj 2017

@tonjadabik2 jaj ako to v kruzku ?? zatila este neviem povedat nič o grafe, ukazu sa az dalšie teploty. mala si len ejdnu zvyšenu teplotu, takze uvidime

tonjadabik2
20. máj 2017

@lauritka hej zatial len jednu.uvidime tento tyzden sama som zvedava kazde rano aka bude teplota uvidime ky koncu tyzdna co sa bude diat

tyxoe
21. máj 2017

Stale nic moc :-\
@lauritka ja to nechapem naozaj sa nechcem pripravit nato ze opat bude mrcha...:-\ a v noci som ani spat nemohla pre bolest bradaviek ...

tyxoe
21. máj 2017

@tyxoe troskka si myslim ze. Nieeco vidno alle. Nechcem si domyslat :-\

lala1501
21. máj 2017

@tyxoe mne sa tam nieco mari

babls5
21. máj 2017

@tyxoe ja tam vidim bielu ciarku skor kanalik

babls5
21. máj 2017

@tyxoe ape pozrela som sa este raz a fakt tam jee

tyxoe
21. máj 2017

@babls5 myslis ze tam bude kanal?...som zvedava ako zajtra uz za inych okolnosti by som sla viac dole s teplotou

yuppy97
21. máj 2017

@tyxoe mne sa tam tiez nieco mari drzim palce😉kym nie je ms stale je nadej🙂

bona69
21. máj 2017

@tyxoe ja som tam mala ducha minuly mesiac,meskala mi den, pi dvoch dnoch uz cisto biely testik a dosla mrcha. Prajem aby tebe testik uz len silnel

tyxoe
21. máj 2017

@yuppy97 dakujem som fakticky zvedava ale som cakala ze uz v takom 12DPO uz to bude jasnejsie :D...ty si natom ako?

yuppy97
21. máj 2017

Ja pokracujem takto

yuppy97
21. máj 2017

@tyxoe niekedy ukaze az po par dnoch meskania 😉 ja mam-nemam dostat takto o tyzden nedelu ale uz som nedockavaaa😂

tyxoe
21. máj 2017

@yuppy97 tak ja by som nemala dostat pozajtra ....a ty mas este fakt cas :D....ked ty budes testovat ja uz by som v tom mala mat jasno :P...tak budem na teba mysliet

yuppy97
21. máj 2017

@tyxoe dakujem 🙂 drzim ti veeeelmi silno palce🙏budes testovat aj zajtra?ja si hovorim ze az ked bude meskat ale ako sa poznam nevydrzim😂

tyxoe
21. máj 2017

@yuppy97 az v utorok...ked neklesne teplota...v utorok rano budem davat vysledok

yuppy97
21. máj 2017

@tyxoe verim ze bude pozitivny😉

tyxoe
21. máj 2017

@yuppy97 mna to po prvy krat velmi netrapi tento mesiac som zacala v nocej praci tak som sa nanu zacala sustredit a neako nieje vhodne obdobie ale tak kedy bude vhodne si povedzme 😀

babls5
21. máj 2017

@tyxoe ja som sa zle pozrela potom som to priblizila a vidno ducha ..kolko mas do ms?

bevab
21. máj 2017

@lauritka ms ma prist na buduci tyzden :(. Zaujimave ze teploty nad ciarou su velmi podobne tym z predchadzajuceho mesiaca a, ze su relarmtivne nizke. Ine zeny ich maju vyssie 😲

tyxoe
21. máj 2017

@babls5 2 dnni chybajju doo ms.preto som si myslela ze to bude silnejsie ☹

babls5
21. máj 2017

@tyxoe no to by malo byt silnejšie a teplotu mas aku?

babls5
21. máj 2017

Uz vidiim ..je to.ozaj take podivne
@tyxoe