Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 no uz sa to tvari lepšie, som zvedava ako dalej, moze to byt este z ovu špinenia 😉
Baby mozem sa spytat aka je pravdepodobnost ze fertiliy frend vyhodnoti ovulaciu spravne podla zadanej teploty... totiz ide o to ze teraz vo stvrtok ked som bola u dr. tak povedal ze ovulka nebude bo folik bol maly....s ovulaciou neratam radsej a aj graf vyzera divne len ma to zaujima😉
@zlatovlaska79 no z vlastnej skusenosti tiez lekar v pondelok ze ovu nebude a vo stvrtok prebehla takze na lekara sa nespoliehaj🙂
@lala1501 dakujem nespolieham tiez mam skusenost ale radsej nebudem vela ocakavat
@zlatovlaska79 bazalnabteplota ri to pekne ukaze
@lauritka ovu som este nemala
. az vo stvrtok ovu
Baby prosim vas je normalne som 9dpo a mam dost bolesti podbrusko az ku pupku sa mi zda ....od rana stale
@tonjadabik2 a robis aj testy ?lebo ak aj zajtra bude teplota takro hore tak podla mna ovu uz bola
@lauritka a biely husty vytok ale na spodnom pradle to vyzera ako hnede..
@lala1501 nerobim este je cas si myslim..ale na spodnom pradle vyzera ako hnede..ale twnto tyzden mozno spravim uvidim aka bude teplota
@tonjadabik2 no ak budes hore,tak uz budes po
@tonjadabik2 tal ako vravi lauritka ak budes hore si uz po ovu
A ak budem dole?
@tonjadabik2 tak este nebola.uvidis zajtra rano aka bude
@lauritka ja som mala ovulku az na 30dc a cykly som mala dlhe az 38dc
@kotatko12345 tak ma to potešilo dnes 😀
@lauritka ved jasne..
@kotatko12345 este keby z toho aj niečo bolo 😅

@babls5 tiez neviem coo si otom myslieet ☹