icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tonjadabik2
21. máj 2017

@lala1501 treba merat pred vstanim ? Ja vstavam o 6:20 ale cez vikend aj o 9.. Kedy teda treba merat??? Ktora teplota by platila?????

lala1501
21. máj 2017

@lauritka budes ako ja nebij príde 😝

lauritka
21. máj 2017

@tonjadabik2 musis rovnaky čaj, lebo to potom skresli graf, aj ked cez vikend nevstavaš, natoč budik a spi dalej.

tonjadabik2
21. máj 2017

@lauritka ok diki len aby son vedela

zlatovlaska79
22. máj 2017

Dr.mal pravdu bude to anovulak ....nevadi zivot ide dalej novy mesiac nova sanca 😉

bevab
22. máj 2017

@ikea85 ano dnes rano 36,8, ale ms pride coskoro. Vyliezli moje vyrazky uz a vcera na 10 dpo bol test krasne biely :(

kotatko12345
22. máj 2017

@lauritka co ty vies...mozno sa podari...treba skusat 😉

ria294
22. máj 2017

@lauritka aha , tak som zvedavá , čo z toho bude, daj vedieť či ta ovu ozaj príde 😉

tonjadabik2
22. máj 2017

Tak dnes 36,7.. Som zvedava co bude do konca tyzdna aka teplota. Co veavite baby?

lauritka
22. máj 2017

@tonjadabik2 tak zrejme este nebola a tie vyssie.co si merala iny cas by som vymazala.aby neskredlovali graf

tonjadabik2
22. máj 2017

@lauritka ok to ma tiez napadlo lebo ta teplota vyssia bola az o 9tej ale rano bola klasika dobrenupracim to a nahodim znova oki? A potom citaj dole kolkojrat bolo dnea tutumutu chi

tonjadabik2
22. máj 2017

Upravene a tutumutu dnes 4x chi

babls5
22. máj 2017

@tonjadabik2 nieje dobre mat sex den co den spermie nestihaju dozriet ..nam sa podarilo ked sme len 2krat cez ovulaciu

tonjadabik2
22. máj 2017

@babls5 ja viem ale vysvetli to mojmu chlapovi heh vednuz si dam pokoj aspon na dva dni..teda dufam

babls5
22. máj 2017

@tonjadabik2 jaj to unas je tak ako poviem ja on sa pyta ze kedy je najlepsie a tak takze .zasa prehanat to nieje dobre skus mu to vysvetlit znovu

tonjadabik2
22. máj 2017

@babls5 my to nie kvoli babetku ale.z.lasky.. Taze bude alebo nebude..nebudem sa branit.. Aj vztah je krajsi.a uz len cakame...

tyxoe
22. máj 2017

@lauritka a je to jasne ☹ a. Uz som i zacala spinit...chapes?mne sa to asumi neudrzi moje telo bojuje s tym ☹

bevab
22. máj 2017

@ikea85 tebe ako sa inac dari ?

yuppy97
22. máj 2017

@tyxoe ach to ma velmi mrzi😢vyzera to tak ze ms predsa pride😢a taky krasny grafik to bol😢je mi to luto...

Mne teplota dnes zase stupla ale viem ze to nic neznamena...ale dobre sa na to pozera...mam take jemne bolesti v podbrusku,sem tam ma tam pichne,no ale neprikladam tomu moc vyznam...

babls5
22. máj 2017

@yuppy97 testik si robila kolko dpo si?

yuppy97
22. máj 2017

@babls5 8dpo zatial som nerobila zda sa mi este skoro povedala som si ze az sobotu-nedelu, ms ma prist nedelu... toto je 11ty mesiac co sa snazime doteraz som vzdy robila skoro a len bola sklamana ked bola iba /😔

babls5
22. máj 2017

@tonjadabik2
@tonjadabik2 tak prepac ja ze sa snazite ...ja to poznam ked je vela milovania tak sa to vo vztahu dost uvolni a zrazu zamilovanost prekvita

babls5
22. máj 2017

@yuppy97 ja som 10dpo a vcera uz som tusila bolest podbruska ...a na testiku bol naznak ciarky taky skoro neviditelny drzim palce je sanca

tonjadabik2
22. máj 2017

@babls5 aj sa snazime hej..uz sa ma vcera pytal ci tam uz malicka je..ale som povedala ze asi nie zatial..neviem..ved ovulka len ma prist vo stvrtok..ale uz som mala 2x krvavy vytok prsia ma bolia..ale ja neverim zeby sa stal zazrak neaky..necham sa prekvapit a cakam aspon do piatku ci stupne teplota ved pozri graf vyssie..

babls5
22. máj 2017

@tonjadabik2 na ms to az tak nevyzera podla mna este moze ostat vysoko alebo stupnut

yuppy97
22. máj 2017

@babls5 dakujem 🙂 super ze uz ti ukazalo potichucky gratulujem a drzim palce nech silnie dusik😇aj sa citis inak?🙂mna pobolieva podbrusko od rana a som stale smadna...prsia mam trochu citlivejsie ale to moze byt aj naznak bliziacej sa ms...tak uvidime ale toto cakanie je strasneee😀

tonjadabik2
22. máj 2017

@babls5 to by bola bomba Dakujem..ale ms vraj az 12.6.. sak som mala ms len 3 dni necele..

lauritka
22. máj 2017

@tyxoe do frasa.a keby si vypytala nejake lieky na podporu.utrogestan.duphaston v tej druhej fazi. Povedz lekarovi pijes aj alchemilky na sliznicu

myskahryzka
22. máj 2017

@bevab ty to mas obdobne ako aj ja.. tiez mam vcera dnes taky pokles..a dovtedy vyzeral graf paradne.

kotatko12345
22. máj 2017

@lauritka Moja mne duphaston tak predlzil cykly ze ma pred tehu slo porazit. niekedy som mala 29-30 max 32 a ked som ho brala tak az 38!!