Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzulienocka77 no ved prave citam ze vsetky sme pekne zacali.........a s tou teplotou sa uz nezatazujem,kazde rano len pokrutim hlavou a ideme dalej..... 😠 ......... takze 1dc treba zacat novy graf hej?
@rybkaa my sme tak boli kedysi v chorvatsku bez stravy, ale nebolo to veru dobre. z plaze utekat do obchodu a potom sa potit pri hrncoch, chlap hladny, zena nervozna... no fuj 😀 pacilo sa mi akurat kazde rano vybehnut do pekarne cerstve krofne nakupit, to bola balada 😵 teraz tiez nemame jedlo, ale som povedala, ze budeme chodit do restiky, lebo ja uz nevarim na dovolenke 😝
@maciatko115 a skusala si si merat tym teplomerom aj normalnu telesnu teplotu cez den? ze kolko by ti ukazal... mozno ho mas len zle nakalibrovany 😉
@maciatko115 ja umrem 😀 dnes štvrtá s 1 dc....to nie je možné čo sa tu dnes deje.....ako písala zuzka, zaregistruj sa na fertilityfriend.com alebo na womenzone.cz a znač si teploty tam, aj všetko okolo toho - ovu testy, tehutesty, hlien, špinenie, sex a graf sa ti potom ukáže sám, lepšie budeš vidieť ovulku aj ako sa teplota mení 🙂
@paskolinka a teplomer v pohode,ved ked som mala tie vysoke teploty tak som isla kupit novya to iste.......a cez den mam normalnu........
@rybkaa no ako vidis sme sa asi nejako telepaticky dohodli..... otras...
@zuzulienocka77 oki
boze baby,ked som bola mlada som sa len modlila aby ms prisla,a teraz sa zase modlim aby nechodila.......niekedy to tak na mna dolahne ze tie co si ,,nezasluzia'' byt matkami maju a tie co by mali rodit a byt tehu,tak nist.......taka politika sprosta...... 😒 ☹
@maciatko115 ja som robila to isté, furt som ju čakala, ak neprišla na deň, už panika...a teraz? hm, čo by som za to dala, aby nedošla.... ak smiem vedieť, koľko máš rokov? lebo mladá si podľa foto ešte určite aj dnes 😀
@paskolinka @senta_sofia inak ja sa k vam pridavam do klubu "chudokrvne" 🙂 Ja som dokonca po oboch porodoch dostala 2 transfúzky, takže presne viem aké to je. No neviem či si aj ja nekupim ten Narosan 😒 nech dostanem trocha farbu, lebo som biela ako stena..
@maciatko115 ja som si tiež myslela podľa fotky, že si mladšia 😉
@rybkaa inak ja by som tiež nešla na dovolenku bez aspoň polpenzie..Ved doma stale treba variť, tak aspoň na dovolenke si treba poriadne oddýchnuť 🙂
@paskolinka no moze byt,mozno si tak rozlisila chlapov na xx chlap, chlap na PM a chlap na AM a ze ktory vyjde na ovu,ten bude otec 🙂
Zienky taka otazocka do pléna, po ovu citite aj vy vajecnik,z kt. sa pravdepodobne ovulovalo?ja stale neviem ci j enormalne takto citit vajecniky,resp. bolest vyzaruje do prava,alebo do lava v podbrusku... nikdy som ich necitila,len ked uz boli cysty velke a teraz odkedy mi nabehol cyklus a neviem,ci mozem byt prechladena,ako s aprejavuje take prechladenie???neviem to rozlisovat....hmmm....diky za nazory 😀
@jaja9891 ja niekedy citim aj po ovu, ale skor vynimocne a nie je to vyslovene bolest. len taky tlak akoby...
@jaja9891 a to spinenie - ja za spinenie povazujem to, ked to este nie je normalna cervena krv, ale take skor hnede a len malo. akoby sa ms nevedela rozbehnut...
tak baby, ja som uz tiez dolietala, ale ze uuuplne, uz dosla svina jedna ☹ len dufam, ze buduci mesiac konecne niekto otehu a budeme sa po nom tiez takto opicit. Dnes je tu fakt krvavo...
Inak sa chcem spytat, po tom ako som zadala ze prisla mrcha mi naskocil novy graf a ten stary sa stratil. Kde ho najdem???
@paskolinka no ty si nemala operovane vajecniky,ze?mozno je to aj tym,lebo aj minule ma boleli,bola som na UTz a nic,ze vsetko vyzera ok,ze mozno zrasty,ze jedine zas operacia,takze nie... no ja citim bud tlak,alebo pichavu bolest,da sa vydrzat,to je jasne,len ma to zaujimalo...inak take hneda spinenie nemam,mala som,ked mi ansadila na 1 mesiac HAK... iba take poznam
@janderka tam ako mas kalendar a vedla taku tabulku, co ti ukazuje cycle day, tak tam mas cykle list, tam ho vidis 😉
@jaja9891 nie vzdy, ale niekedy ma bolievaju vajecniky, dokonca aj krcok, neviem, od coho to zavisi
Inak baby, teraz ma napadlo.. Neviem či sa tu preberalo niekedy niečo také, či žena cíti, ked sa bábätko uhniezduje. Tak nebudete mi veriť, ja som síce necítila nič, ale na 6 DPO sa mi nadraNOM snívalo, že sa mi do prsta zaril chrobák a zrástol mi s tým prstom. A potom rano som si merala teplotu a tam bol pokles (ako sa hovorí, že teplota klesa pri uniezdovaní) Tak absolutna haluz 😅
No ako pozeram, mame tu zienky vela veci spolocnych: mykozy, chudokrvnost, sem tam hadky s mm, 1 DC no a samozrejme tuzbu po miminku. Stretli sme sa tu fajn parta 😀 . Ale kludne sa presunme do aprilovky 2015, tam bude sranda dalsich 9 mesiacov a tiez budeme mat vela spolocneho 😉
@jaja9891 ja som mala pred Ms pocit, ako keby som mala vajecnik napuchnuty, ale nic ma nebolelo. Ved ja ani ovulku necitim
@lienka3031 @rybka devuche moje ja som to tiez mala takto excelentne vykalkulovane 😉 Pred mesiacom som bola so susedkou na wellnese, sauny a thajske masaze sme si uzivali plnym priehrstim. Ovulovat som mala tesne po wellnese, tak sme poistili pred odchodom. Ale ovu sa mi posunula az na 32 DC, takze som ocakavala spusteni MS tesne pred dovcou. A uz som hromzila ako mi to pokazi dovcu. No a den pred odletom nic, tak som testla a tam duch! Takze plati stare dobre "clovek mieni, pan Boh meni" Tak Vam drzim prsty, nech Vam to vyjde. Svokrovi nech sa polepsi a Ty rybka si uzi dovcu a zharmonizuj telo a potom to uz urco klapne!
A inak casto tu riesite hlien a dlzku lutealky. Ja som hlienu mala velmi malinko, len na toaletaku trochu a lutealku som mavala 7-8 dni a len s duphastonom som raz mala 10 dni. Potom mi ho vysadil. Takze sa moc netrapte tym, ze nespadate do nejakeho priemeru. Mnohe baby uz na 8 DPO maju ducha takze aj kratsia lutealka ako 10 dni moze byt OK
@vejula no moja mne sa snivalo nedavno,ze mi odrezali prst a sla som si ho dat prisit 🙂 ale cudny sen,vobec nebol stresujuci,ani ma nedesil,len som rano nechapala 🙂 to mi napadlo,k tvojmu snu 🙂 a nedavno sa mi snivalo,ze sa mi v mozgu usidlil nador 😀 😀 😀 to su sny,uz dlho som take haluzne nemala...ale hniezdenim to nebude 😀 no sranda
@zuzulienocka77 veru perfektna parta,inak rozmyslam,ze my asi chceme vsetky spolu ostat a preto cakame,kym sa nam zharmonizuju cykly a budeme naraz ovulovat,plodit a rodit,lebo toto uz nie je ani mozne 😀

@ennynka tiež by nám stačila polpenzia, ale tento náš zájazd bol bez stravy a dala sa doobjednať len plná penzia, no vyhovuje nám, že je tam len polievka, v tom teple to bohato stačí 🙂 bez stravy by som nešla ani ja, vždy sme chodili s polpenziou, raz sme to riskli bez ale sme si povedali nikdy viac, potiť sa nad hrnkami 😀 bez stravy jedine do Bulharska, tam sa človek naje takmer zadarmo, tak to sa dá 🙂