Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritka no daval mi len tie duphaston vtedy....ale tak aj ked som mala taky dlhy cyklus tak som ostala tehulka 😉
@myskahryzka Ja nemam pokles ja to mam stale takto :(. Ja meriam v ustach tak je mozne, ze to viac ani nikdy nevyda. Dnes 36,8 minuly mesiac az treti den ms spadla teplota. prvy a druhy den bola 36,7 a 36,6. Ukaz grafik. Ms ma prist bude vo stvrtok, alebo piatok.😢
@myskahryzka @ikea85
@lauritka takto pokracujem....stale rovnako
@bevab 😀 a co som to ja kde zobrala tvoj nick? Niekde som videla graf s klesnutou teplotou 😀 Tak prepac 😀
😀 v pohode ziadny stres
Prepacte som otrava ale dr.povedal ze tento mesiac ovulacia nebude a ja som dnes len tak spravila ovulacny test nieje pozitivny ale je vidiet druhu ciarku aj ked neprebehne ovulka moze sa na teste ukazat slaba druha ciarka?
@zlatovlaska79 ka som to mala tak osto lrkar povedal ze ovu nebude spravila som yest a bola slaba ciarka tak na druhy den som sparvila este jeden a bol uz poz. A dnes som 5dpo takze napriek tomu ze lrkar pobedal ze nebude predsa bola
@lala1501 tak skusim este zajtra spravit testik uvidim co mi ukaze ale moc tomu neverim lebo dnes som uz 20DC
@zlatovlaska79 ja som mala az na 24dc takze nestracaj este nadej
@lala1501 dakujem za povzbudenie
@zlatovlaska79 nemas zaco verim ze aj tebe príde 🙂
Baby tak ma napadlo ze AKO VLASTNE VYZERA GRAF U TEHOTNEJ??? aby sme vedeli ake teploty maju byt.. my co sa snazime. Dakujem ❤
@zlatovlaska79 ja som v marci mala az na 26dc takze si myslim ze kludne moze este prist 😉 kedy ti to dr.povedal?vtedy este nemusel vidiet dominantny folikul ale ten mohol dorast 😉 merias aj bt? Tam by si videla po naraste teploty ci praskol a teda ovulka prebehla lebo niekedy sa moze stat ze folik narastie ale nepraskne no vstrebe sa a vtedy teplota nestupne...
@lauritka ved jasne vie otom ja mam problem hlavne s protilatkami stale sa umne tvoria na vsetko :( a to neudrzim asi alebo inak si to neviem vysvetlit
@yuppy97 toto aj mne vies ze mi je to luto asi to tak malo byt tento cyklus ma ma cakat IUI ale asi nepojdem strasne psychika nato vplyva tolke sklamania
@kotatko12345 uvidime co bude dalej...
@tonjadabik2 ja som tu davala graf este vo februari 😉 skus ho najst ak chces 😊
@yuppy97 povedal mi to vo stvrtok ze ma len 10mm a podla teploty este nebola stale sa drzim len dole v nizkych teplotach
@tonjadabik2 ahoj posielam moj graf ked som bols tehu tu je
@selinaliana dakujem ja len aby som vedela ake maju byt teploty a kwdy uhniezdenie
@selinaliana mozes mi sledovat graf ci sa nieco deje alebo nie
@selinaliana zatial takto uvidime co bide do kpnca tyzdna adalej
@tonjadabik2 mozem ale podla toho mojho tehu grafu vobec neviem kedy som mala uhniezdenie
@selinaliana podla mna si mala na 14dc teda datum 20teho.. Ja si myslim hihi kedze si mala teplotu dole najnizsiu.. Dnes aj mne klesla
@tonjadabik2 chces vidiet terajsi moj graf to vobec neviem kedy bola ovu vobec ci aj bola toho 13 14 ten vykyv teplot som bola chora
@tonjadabik2 no kukajj aj som odznacila tie dve vysoke teploty v tom spodnu dnesnu nemam a teraz rad kedy bola ovu?
@selinaliana ahaa..ta neviem asi si 15dc otehu.. Neviem ja v tych grafoch chodit. Merala som naposledy pred troma rokmi.. Aj to nepomohlo.. A ked som prestala merat ta az vtedy sme otehotneli. A bolo po problemoch...teraz meram len kvoli ovu aby sme sa trafili a mohlo bysa podarit.. Aj led neverim..
@tonjadabik2 teraz som neni tehu este a ty dnes ako?
@selinaliana U teba bola jednoznacne na 15DC u @tonjadabik2 zatial ovulacia podla vsetkeho nebola.
@ejuska2586 myslis ze bola?
@selinaliana Anooo

@kotatko12345 fiha.a utrogestan ti nedaval.mozno na to by si le0sie reag9vala