Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@yuppy97 diki dufam aj ja..snad vystupi..a ak nie? Mysa radi snazime..hehe
@bona69 ja som tiez pila 100% ananasovy dzus s duzinou 😉 dakujem pekne, som strasne zvedava co nameram rano a ci dorazi dufam ze nie🙏
@tonjadabik2 my tiez bavi nas to😂do hrafu si to ani vsetko nezapisujem vzdy zabudnem😝
@zlatovlaska79 niesi otravna😉presne tak ak nepraskne bt sa nezvysi ak si mala stvrtok pozitivny test vcera dnes mohla byt ovulka zajtra by si mala mat uz vyraznejsi vzostup😉ale teplota moze ist hore aj postupne🙂
@lala1501 baby aj ja, ale nic nenarobime bude ako ma byt...
@selinaliana veru neovplyvnime to...bude ako ma byt...
@lala1501 ja mam presne to iste
@yuppy97 drzme si palce
@selinaliana
@selinaliana ostava ozaj len verit🙏
@lala1501 ved toto
@yuppy97 ja si pisem hned rano..ale aj v priebehi dna.. Aj nas to bavi hlavne manzela 🙂
Pekne ranko
@selinaliana ja idem tiez uz pomalicky dolu 😔
@yuppy97 takze dnes rano teplota vystupila len som musela dalsiu teplotu vymazat no zase vyhodnotilo nespravne ovulku...dnes je prvy den vysoka teplota este to mozeme poistit ze?
@zlatovlaska79 jasne poistite
@yuppy97 tak uz ideme z kopca :(
@selinaliana
@yuppy97 baby ja tiez
@zlatovlaska79 jasne poistite drzim palce 😉
@lala1501
@selinaliana ale kym neni ms stale este moze zajtra stupnut🙏
@yuppy97 no mozne to je ale uz tomu prestavam verit
@yuppy97
@selinaliana dievcata ako dlho sa snazite? My treti mesiac. Teplotku este mate hore tak zelam nech znova vyskoci.
Ja asi v noci ovulka, rano este stale teplota dole. A vcera manzelik mal gulas party tak neviem ci mozem dnes jeho spermijky pouzit, take alkoholove.ci myslite ze taka jednorazova akcia na nich nema dajaky velky vplyv?
@bona69 ja tak intenzivne prvy mesiac .

@yuppy97 Dakujem, prvy mesiac som teraz pila alchemilku a teraz pred ovulkou jedla grepik, od zajtra si dam ananas podla rad dievcat a budem verit🙂
Ale aj ty sa zatial pekne drzis hore, tiez drzim palce