icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
24. jún 2014

@kitulka a už si potom test nerobila? ms dúfam nedošla, takže sa vrátiš domov s najkrajším suvenírom 🙂

senta_sofia
24. jún 2014

@jaja9891 no, len ja som tu vzdy jak piate koleso na voze, bud secky odovulovane alebo simultanne menstruujuce 😀

rybkaa
autor
24. jún 2014

@vejula už sme to tu riešili, či sa to cítiť dá alebo nie....ja si na to nespomínam, keďže som sa vtedy nesledovala vôbec....odborníci tvrdia, že to cítiť nie je možné, no vtedy tu otehu "česká ivet" (neviem teraz presný nick 😀 ) a ona tvrdila, že to cítila, dva dni ju bolela maternica a naozaj potom mala čiarky, takže to je možné 🙂 no tvoj sen to je akože úplná bomba, podvedomie nás ovláda a zároveň prechádza do povedomia, bol to pre teba taký náznak, že to predsa len príde a ozaj to vyšlo, skvelé 🙂

rybkaa
autor
24. jún 2014

@janderka to hádam nie!!!!ozaj 1 dc? ty kks, to čo to tu je za harmónia? to aby sme si nezávideli alebo aby sme si lepšie pamätali, že ktorá sme ktorý dc 😀 takže o mesiac ak tu jedna nájde čiaročky, tak potom všetky, ok? 😀

rybkaa
autor
24. jún 2014

@senta_sofia počúvaj ty koleso! 🙂 ty si náš kôň, čo ťahá náš voz naložený s piatimi krámistkami 😀

afra
Autor odpoveď zmazal
afra
Autor odpoveď zmazal
lienka3031
24. jún 2014

@jaja9891 ahojky, ano som z vychodu..na zaklade recenzii na fore som sa rozhodla prave pre Helios v Martine. Radsej budem cestovat ako zazivat neprijemne situacie v CAR niekde blizsie..uz samotny fakt, ze tam pojdeme ma deprimuje: D asi som rozmaznana🙂)

lienka3031
24. jún 2014

@rybkaa s letnou dovolenkou to nevidim tento rok ruzovo, ale nevadi..nech je len rodinka v pohode🙂..hlavne nech sa nepracuje🙂)..ale za to vy si to uzite poriadne🙂..

lienka3031
24. jún 2014

@paskolinka dakujem, zlata si!🙂..len s tym poklesom som uz prestala verit:((..len ta mrcha sa mi ale nezda:(..teda stale nedorazila v plnej parade a uz aj spinenie prestalo na vecer tak ako predchadzajuce dni - rano trochu, vecer nic..nechapem..asi telo zblblo🙂

lienka3031
24. jún 2014

@kitulka jeeej kitulka ahoooj🙂..co to tu ciitam?🙂 tak to sa veeelmi tesiim, ze sa Vam zadarilo!!🙂

kitulka
25. jún 2014

@rybkaa anoooo. Robila som aj tehu, 2x. Ciarka zosilnela. Mam este jeden tehu, ten spravim v nedelu, lebo v pondelok mam ist na krv. Dneska som robila ovu a ciarka nabehla silna hned ako som namocila a taka silna aku som este nikdy nemala. Ked pridem domov, tak zosumarizujem vysledky mojho maleho vyskumu a hodim Vam sem foto, yo?

jaja9891
25. jún 2014

@senta_sofia ale noooo...ty si teraz asi v akej faze cyklu???? isto sa tu najde dvojka aj k tebe 😀

kitulka
25. jún 2014

@lienka3031 Dakujem, zatial sa tesime len tak potichucky, este to nemam ani potvrdene. V pondelok idem na krv. A sranda, ze som si pozerala svoj stary tehu graf a mam to presne narovnako. Teplota sa mi drzi na 36,7 uz niekolko dni za sebou. A na krv som sla 19. Dpo a teraz ma tiez tak objednala 😉

jaja9891
25. jún 2014

@afra no ja som stretla zienku v kupeloch a ta vravela,ze prisla o babo nejako v 5 mesiaci,ani netusila,ze babu prestalo bit srdiecko....ale spätne si uvedomila,ze mala sen,v ktorom bol anjelik a sa s nou lucil,ze navzdy bude s nou,nech nie je smutna ☹ bolo to smutne,ked o tom hovorila,az mi slzy tiekli... to su dokazy,ako nase podvedomie a nevedomie su prepojene a vplyvaju na nas...su to tie veci medzi nebom a zemou...a niekde som citala,ze v tehu su normalne tzv. "zive"sny....takze nieco na tom bude 😉

kitulka
25. jún 2014

@rybkaa No a k uhniezdovaniu. Ja som v tom case tiez citila take nieco neurcite, ako keby taku tupu bolest alebo tlak, ale vobec som si to nespojila s uhniezdovanim. Citim to obcas aj teraz.

jaja9891
25. jún 2014

@lienka3031 ja som bola v jednom CAR v KE na odporucanie prof.,ktory ma operoval,nemozem povedat jedno zle slovo,ale sla som tam taky vystrasena a teraz by som mala ist na dalsie vysetrenia,ale vzdy,ked sa objednam,nieco do toho pride.... neviem ci si to sama privolavam,ale akosi sa chcem tomu vyhnut... 🙂 myslim,ze vsade sa najdu aj pozitiva a aj negativ,kedze kazda sme ina a co jednej sadne inej nemusi :(

kubisova
25. jún 2014

@rybkaa
@adamnela tak asi bude teda ovu ale vcera sme mali sexim rano a obvykle musim vstat tak myslite zeby mi to nestieklo hned

jaja9891
25. jún 2014

Ahojte zienky,no vcera vecer/v noci taka bolest maternice,ci vajecnikov,ci co to bolo...a v posve taka paliva,rezava bolest,vytok...tak som jasna ☹ zase nejake bakterie a moja gyn. robi az v utorok,ale neprisla by ma vysetrit,ved ambulanciu ma v nemocnici a je na oddeleni???? joj ako to vydrzim,navyse v sobotu ma prist ms,ja uz neviem co mam robit,hygienu dodrziavam,pouzivam Saforelle,zehlim bielizen,bavlnenu pouzivam...nemoze byt jeden mesiac pokoj???nemate nieco odskusane?ja nechcem opät antibiotika 😒 a aby nebolo malo,dnes 9DPO a pad hlboko na dno,merala som o 40 min. skor,kedze som sa zobudila a nemohla uz zaspat,teda merala som dokonca cca 10 min. po zobudeni a musela som utekat na wecko a kukajte na ten graf,ved 40 min. nemohlo toto spravit a navyse,mne teplota klesla doteraz az ked dosla ms,inak som na 11 DPO klesla vzdy na 36,7... aby prisla skor,blbnu hormony,ci co to??asi prestanem merat,sladka nevedomost.... hoci na druhej strane... hmmmm nijak mi nedobre 😀 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
a vy co nove???nikto neovuluje,netehulkuje novy???
pekny dnik...

vejula
25. jún 2014

@jaja9891 myslíš mykoza? No neviem, či to pomôže, ale jedna PA odporuča na noc do pošvy cesnak. Aj ja to asi skusim. Normalne cez stručik cesnaku si ichloiu prepchaj nitku - ale taku naskladanu, že si tu nitku poprekladaš aj 3 - 4 krat aby to bolo hrubšie a pevnejšie, alebo si tade prepchaj nejaku bavlnku (ako sa robili tie naramky priatelstva) a urob si z toho taku šnurku aby si nahodou ten cesnak nemala problem vybrať. Cesnak je skvele prírodné antibiotikum a viem že aj do ucha sa dava, ked je zapalene. Tak vyskušaj, možno to pomôže

vejula
25. jún 2014

@jaja9891 a ak by si sa pre ten cesnak rozhodla, tak určte si kup nejaký z tržnice - Slovesnký, alebo madarský, určite nie nejaký ten azijský. NAše cesnaky maju uplne inu silu ako tie azijske

zuzulienocka77
25. jún 2014

Dobré ráno kočky, tak teraz ja mám také nudné obdobie, len si tak krámujem 😀 Baby ak skúsite ten cesnak a pomôže dajte vedieť, aj ja vyskúšam 🙂 . Znie to zaujímavo, keby to pomohlo bolo by to super.
@senta_sofia ty koleso, čo trepeš!!!! Nie si žiadne piate koleso, ty si hnací motor 😉 . Ozaj ako si na tom, v meracom nevedomí ti je dobre?
Pekný deň

afra
Autor odpoveď zmazal
afra
25. jún 2014

inak baby ako si tam hodim tu ciaru cervenu, co oddeluje DPO od dni pred ovulaciou?

kubisova
25. jún 2014

@afra ta ciara sa ti tam sama da ked bude po ovulacii

adamnela
25. jún 2014

Ahojte baby 🙂 Tak ja este lezim u maminy v posteli a tak za nejaké 2 hodky sa chystám domov, tak potom hodím aj graf. Dnes mi je uz dobre, uz ani včera som nemala teplotu, tak som normalne ráno merala a prišla som na to, že som ešte stale nemala ovulku 😠 Dokedy mám čakať? ☹ Všetky ste už odovulovane a uz aj kramujete, čo je fakt škoda a ja ešte stále čakám..To je fakt na prd s takýmito dlhými cyklami..To skor ja som to 5 koleso na voze @senta_sofia 😒
@jaja9891 to ma mrzí ze je Ti tak na figu :-/ Ale ten Tvoj dnešný pád fakt nerozumiem čo to mohlo spôsobiť. Aj keby si mala nejaky zápal, tak by si nemala tak klesnúť..no veru netuším čo sa deje :-/
@kubisova ono hovori sa, že aspoň 30 min. by sa nemalo vstať po sexe, ale neboj všetko určite nevytieklo..Hod este graf 😉
@kitulka super, ze ciarovky silnejú, tak potichu blahoželám 😉

paskolinka
25. jún 2014

@afra ked je to viac menej jasne, tak 3 dpo tam nakresli tu ciaru. aspoon mne to tak fungovalo. ked si ff nie je isty, tak robi taku prerusovanu alebo ziadnu...

jaja9891
25. jún 2014

@vejula no uvidim,myslim,ze ide skor o bakterie ako o kvasinky... ale skusit mozem aj nieco z babskej lekarne...uz ma to nebavi,stale sa na mna nieco nalepi,aj to nechapem,preco sa to stale vracia... hmmm

jaja9891
25. jún 2014

@afra no tie bezne vytery mi spravi vzdy,ked mam problem,ale chcela by som aj take rozsirene... no vidim tu ochotu,navyse,ked teraz robi az v utorok a to budem mat ms... tak dokedy ma to bude trapit,och... mam doma cipky,ktore mi minule na to dala,ale asi som mala na nich minule nejaku alergicku reakcie,navyse ide o lokalne antibiotikum,tak sa aj bojim znova skusit,ale tehu asi mozem po dnesnom poklese vylucit....tak uvidim co vymyslim... no tie sny su zaujimave teda 😀 juuuj,ja mam len same sny,kde sa mi nieco stalo,ale nebola som z tych snov vyplasena,ako inokedy 😀 len mam od ovu strasnu chut na sexik,normalne nechapem,kazdy den,az mi je to cudne 😀