icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
28. máj 2017

🙂
@selinaliana bolo by to super leby vam to hned vyslo. Ja som si myslela ze staci raz a uz to bude 🙂 mne uz tikaju hodinky

babls5
28. máj 2017

@lugkaemy ano moze zistis zajtra ci teplota pojde hore

selinaliana
28. máj 2017

@bona69 mne tak prva bola sme sa rozhodli a hned sa podarilo. Moja aj mne tikaju mam 41🙂

yuppy97
28. máj 2017

@babls5 gratulujeeem prajem krasne a bezproblemove tehulkovanie😇❤to je uzasne ze sa to podarilo hned na prvykrat👏

yuppy97
28. máj 2017

@bona69 urcite su pouzitelne vyzera to na ovulku tak to treba poistit😇my uz 11mesiacov cakame na zazrak

yuppy97
28. máj 2017

@lugkaemy je to mozne uvidime podla zajtrajsej teploty a ci sa bude drzat hore aj dalsie dni ale vyzera to ako pokles pred ovulkou😉

yuppy97
28. máj 2017

@selinaliana ja mam v sebe este taku malu iskricku nadeje zatial ms neni nespinim akurat ze brucho boli uz skoro tyzden boleli aj prsia ale tie prestali🙄

selinaliana
28. máj 2017

@yuppy97 no tak ako sa hovori nadej umoera posledna ani a nespinim nic brucho boli prsia tiez. Dokonca som skusila aj teplotu zmerat voem zr je to zbytocne o tomto caseale milo prekvapila 37.21

yuppy97
28. máj 2017

@bona69 ja som si tiez myslela ze si povieme ze chceme babo a do mesiaca tak aj bude keby viem ze to nepojde tak lahko asi zacneme aj skor budem mat o dva mesiace 33 to uz najvyssi cas🙄

yuppy97
28. máj 2017

@selinaliana ja som si tak merala vcera navecer a bola 37,9 ale neberem to do uvahy😉

yuppy97
28. máj 2017

Ale som velmi rada ze si tu o tom mozem takto popisat, pomaha mi to😇

selinaliana
28. máj 2017

@yuppy97 37.9 ??? Ved to uz 38 to si maa riadne

yuppy97
28. máj 2017

@selinaliana aj ja som bola prekvapena rano som cakala vyssiu teplotu a nie 36.9

bona69
28. máj 2017

@yuppy97 no ja v novembri 34, stale daco bolo preco sme to odkladali, tiez keby viem ze to nepojde tak lahko tak ideme tiez skor skusat🙂

selinaliana
28. máj 2017

@yuppy97 no podla tej vecernej aj ja . No uvidime rano

lugkaemy
28. máj 2017

@babls5 ďakujem...dúfam že pojde...muž zase nebude 4 týždne doma takže budúci cyklus nič neurobím 😢

lugkaemy
28. máj 2017

@yuppy97 ďakujem za odpoveď 😉.
Dievčatá všetkým vám prajem aby to rýchlo vyšlo a tým, ktorým to vyšlo, aby si tento nádherný čas užili 👍. Ja už mám dve deťúrence....ale tak strasneeeee by sme chceli ešte jedno....a čas je neúprosný a tento rok budem mať 39 ....

selinaliana
28. máj 2017

@lugkaemy aj ja mam dve teda vlastne 3 ale prva nam zomrela a chceli by sme este jedno a tiez mam uz vek tento rok 42

lugkaemy
28. máj 2017

@selinaliana to ma veľmi mrzí 😢....tak snáď to všetko teraz dobre dopadne 👍

lala1501
28. máj 2017

@yuppy97 a ty uz mas jedno babo ci toto bude prve ?

selinaliana
28. máj 2017

@lugkaemy to je zivot , nic neurobime :(

yuppy97
28. máj 2017

@lala1501 to by bolo naše prvé babo priatel je odo mna mladsi o 5rokov sme spolu styri roky ja by som aj skor prijala ale este sa na to necitil to az pred rokom to chytilo aj jeho ze uz by chcel byt tatinkom😇

yuppy97
28. máj 2017

@lugkaemy my sme tiez tak minuly mesiac ovulku presvihli moj chodieva na tyzdnovky zvykn mat tak 21dc to vychadzalo na vikend no ale prisla skor na 18dc a to bol stvrtok tak sme to nestihli mrzelo nas to teraz sme sa presne trafili

lala1501
28. máj 2017

@yuppy97 tak to si presne ako ja ja budem mat tiez 33 a s priatelom sme tiez 4 roky 😂

bona69
28. máj 2017

@yuppy97
@lala1501
Dievcata tak to sme tu rovesnicky🙂
akurat my budeme mat s manzelom na vianoce 15rokov co sme spolu

tonjadabik2
28. máj 2017

Ja dnes takto..rovnako ako vcera.. Neviem co to..

lugkaemy
28. máj 2017

@tonjadabik2 ahoj....tiež mám taký podobný graf...hore a dole...čakám ci je dneska ovu a ci mi ju zajtra potvrdí výstup teploty..

tonjadabik2
28. máj 2017

@lugkaemy aky mas grafik? Ja uz neviem uvidim zajtra stale cakam aka teplota bude..

bona69
28. máj 2017

@lugkaemy to je nahoda,ja tiez dnes ovulka,asi,a zajtra tiez cakam na vzostup🙂
Aky mavas cyklus? Ja 26dnovy

lugkaemy
28. máj 2017

@tonjadabik2 takto som na tom....u nás je ťažké trafiť sa do správnych dní keďže muž je doma pár dní z mesiaca a väčšinou keď mám MS 😊...teraz však bol doma dva týždne tak uz si len držím palce ..