icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
29. máj 2017

tak ms uz dorazila😢no co uz mrzi ma to velmi hlavne ked vidim ze aj priatel je smutny ze to ani tentokrat nevyslo😔ale urcite to nevzdavame budeme skusat dalej...
Drzim vam vsetkym palce🙏

lugkaemy
29. máj 2017

@lala1501
@selinaliana
@tonjadabik2
@yuppy97 ahojte dievčatá. Tak mne dnes tiež klesla teplota a nechápem to. Čo teda znamenali tie pozitívne ovu testy cez víkend? Prestávam rozumieť svojmu telu a prestávam sa nádejať ze niečo z toho teraz bude 😢. Už nemám ani ako poistiť, keďže včera ráno muž odišiel na styri týždne. Tak snáď v lete budeme pokračovať ..

lala1501
29. máj 2017

@yuppy97 to mi je luto moja.neboj sa idu pekne mesiace teple a uz sa urcite nam vsetkym zadari❤

lala1501
29. máj 2017

@lugkaemy vies obo poz ivu test neznamena ze ovu aj prebehne preti je dobre merat.vyzera to ze ovu nebola☹

selinaliana
29. máj 2017

@lala1501 no veru aj ja moja

lugkaemy
29. máj 2017

@lala1501 áno aj mne sa tak vidí...čo už...brať clostyl - tomu veľmi nie som naklonená keď som si prečítala co to je za chémia 😕

yuppy97
29. máj 2017

@lala1501 dakujem za podporu ten neuspech velmi boli, aj ked som to po vcerajsej teplote viacmenej cakala ale aj tak mi je tazko, zajtra uz bude snad lepsie,pozbieram sa a ideme dalej raz sa to musi podarit

tonjadabik2
29. máj 2017

@lugkaemy o moja ta neviem no.. Ale nezufaj pride to ked to budes najmenej cakat.a co ty vies,mozno este stupne..

zlatovlaska79
29. máj 2017

@lala1501
@yuppy97 tak ovulacia prebehla uz je to iste som vo vysokych teplotach ... nadeje si moc nerobim aby som nebola sklamana ale neprestavam verit....drzim nam vsetkym palce aby nam to cim skor vyslo 🙏

yuppy97
29. máj 2017

@lugkaemy este moze zajtra stupnut a to by znamenalo ze ovulka bola teda je dnes a pokial ste sa vcera posnazili tak by to mohlo vyjst😉ale zatial to vyzera ze nebola...

selinaliana
29. máj 2017

@yuppy97
@yuppy97 to mi je luto, drzim palce do dalsieho cyklu

selinaliana
29. máj 2017

@lugkaemy
Este neni nic stratene ak teplota zajtra stpne spermie v tele zeny preziju dlhsie

lala1501
29. máj 2017

@yuppy97 moja na mna to vcera prislo ked som klesla vyrevala som sa ako dazd proste ani neviem ako a zacala som revat.tak ja som uz na tebto cykkus zmierena ked pride odplakane mam svoje .verim v čaro letných mesiacov musi sa to podarit

sonulienka13
29. máj 2017

Ahoj babulky 🙂 potrebujem poradiť prosim vas ☹ v grafoch som blb bohuzial ☹ my sa o babo snazime uz 11ty rok.Uz som aj po IVF ale bohuzial v 8tt potrat.a potrebujem poradiť prosiiim.Baby,tu červenú čiaru mi tam nahodilo same alebo som omylom na nieco klikla a navehla tam?? Meriam este len od minulého mesiaca.Dakujeeem moooc🙏🙏🙏🙏

duslin
29. máj 2017

@sonulienka13 Nič si nestlačila, to ti samo podla teploty vyznačilo ovulku, takže si 4dpo

tonjadabik2
29. máj 2017

Baby ta lutealna faza moze byt aj 13 dni? Ci plati ze iba 14???? Ja som mala nastavene ze 13.. Uz som to prestavila na 14... A teplotu som mala rano 36,6 ale o hodinu som mala 36,7 a tak som si zaznacila tu druhu vacsiu. Aj to som uz opravila.. Tak otazka na Vas ktory graf potom plati??? Ak by to bolo tych 14 dni a steplotou 36,6 tak by djes bolanovulka ako pozeram..ale ta uz asi prebehla.. Neciem som z toho debil. Kto sa v tom vyzna???? Prosim piste az viem ako to ma byt.posledna.ms 1.5 do 3.5 Dakujeeeeem 🙂

tonjadabik2
29. máj 2017
tonjadabik2
29. máj 2017

Ktory graf je spravny???

sonulienka13
29. máj 2017

@duslin dakujem 🙂 ale teraz sa spýtam jak čistý debil.myslis teraz 4 den po ovulke???

lauritka
29. máj 2017

@tonjadabik2 LF je od tych cca 11-14dni.
U teba si myslim.ze ovulacia neprebehla este. Si nizko.nemas dvojfazovy graf.to je jedno ci 36.7 alebo 36.6
Teploty nie su nad urovnou tych predchafzajucich meraní

lauritka
29. máj 2017

Sonulienka skor sa priklanam k 3 dpo. Ale ten jeden den tam aj tak nezavazi..podstatne je uz len sa drzat hore

sonulienka13
29. máj 2017

@lauritka dakujeeem 🙂 robim aj ovu testiky a zatial len takto.tak uvidim co dnes 🙂

tonjadabik2
29. máj 2017

@lauritka ahaa a tych 36,4 nieje ovulka? Ja som myslela ze hej.. Podla mna je.teraz uz m v tom uplny chaos..

lauritka
29. máj 2017

@tonjadabik2 no nie, ale po ovulke ti musia stupnut teploty a drzat sa hore NAD predovulacnymi.. aspon o 0,2 stupna podla pravidiel.
tebe to nestuplo, tych 36,6-36,7 si mala aj predtym teploty. cize nemaš zatial ziadny viditelny potvrdeny rozdiel aspon troma vyššišimi teplotami. pozri si moje grafy v albume pre ilustraciu alebo aj sonulienka ma ovulačny grafik... stuplo jej to hore. NAD tie predovulačne teploty.
jedne pokles neznamena ovulku, pokial sa to nepotvrdilo zvyščenymi teplotami.

lauritka
29. máj 2017

@sonulienka13 no uz teraz nemusiš robit testy 🙂 ked si po. uz len čakat na zaver

lauritka
29. máj 2017

@sonulienka13 testy si nerobila 21.22.23 teho ????

tonjadabik2
29. máj 2017

@lauritka ahaa..uz rozumiem.. Tak uz koniec mesiaca a ziadna ovu.. Dakujem zo seba sklamana.. Taze neovulujem alebo co.. A my sa mozeme snazit..este domeram a potom iz kaslem nato.. Dakujem ti este raz.. Ach 😢

lugkaemy
29. máj 2017

@tonjadabik2 mooja...nevzdávaj to....zrejme som na tom tak isto...bezovulačne...tiež som sklamaná..

tonjadabik2
29. máj 2017

@lugkaemy ako je toto mozne ze neovuluje zena? Ale viem ze mam urcite ovulaciu sak mam deti tak musim mat.ale ved nevadi.. Asi to tak ma byt.

sonulienka13
29. máj 2017

@lauritka nie nie 🙂 testy su robené 25.5,26.27.28.5 preco???