Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 no lebo prave pred ovulaciou si nerobila 😀 teraz uz ked si po, uz nevyjde pozitivny 😉
@lauritka ahaa tak potom mam 13dnovu LF ak pride zajtra. Uvidime.. Snad hej..tolko snahy nazmar..
@lauritka len tak zo srandy som teraz ocurala 😂😂😂😂pozri.spodni je pred chvilkou a horný vcera vecer.
@selinaliana Brucho bolí aj aj v tehotenstve keď sa maternica rozťahuje až do 20tt.A potom v 9-tom mesiaci.
@selinaliana super to ide,len tak dalej sa drzkaj hore🙂
@alison11 len toto je moje 4 tehua velmi fakt velmi ma bolelo pri prvom tehu druhe tretie uz tak pomenej
@selinaliana A koľko vám majú detičky? Ja som 5x bola tehotná,3 mi odišli v 5-6tt hneď nazačiatku.Medzi synmi.
@alison11 Vyzera to tak, ze ovulka este nebola. To by si musela mat 3 dni za sebou teploty na vyssej urovni, ako si mala predovulacne. Testuj dalej.
@ejuska2586 nevyzera to na ovulacny graf veru. Velmi uskackane.merias rovnako
@alison11 najstarsia by mala tento rok 10 ta zila 12 dni. Potom strena bude mat 9 a drobec mal v januari 2
@tonjadabik2 neboj...zajtra teplotka stúpne....držím ti palce a teším sa na ráno, že dáš dobrú správu 👍
@lugkaemy Dakujem ale na ovulku by mala klesnut nie? Ci stupnut??? Ako to vlastne je???? Uz mi z toho prepina..
@tonjadabik2 myslím že klesnúť nemusí..len by mala vyskočiť minimálne o 0,2 stupňa a potom ešte možno stúpnuť a držať sa hore (36,8 alebo 36,9 a vyššie). ale dievčatá co sa vyznajú poradia lepšie 😉....každopádne na teba myslím 🙂
@lugkaemy Dakujem krasne ja to u vzdavam pomaly ale ja mam dlhe cykly taze uvidime snad vyskoci vyssie..uvidime rano
@tonjadabik2 aj ja drzim palce, nech to uz vyskoci🙂
@tonjadabik2 Drzim palce
@selinaliana to ma mrzi moja😢jun bude náš😇😉
@lauritka To asi nemalo byt mne 😉

@tonjadabik2 ale to neznamena ze nemoze este prist. cyklus sa tym padom predlzi. koniec mesiaca s tym nema nič 🙂 mozes mat 6 cyklov 28 dnovych
a potom siedmy pride ovulka az na 30 den.
este nie je nič stratene.