icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lala1501
30. máj 2017

@yuppy97 ja som tirz yz klesla.ty uz mas ms ?

mamina87
30. máj 2017

@yuppy97 kujem 💙

vavrenka
30. máj 2017

@lauritka @tonjadabik2 ja som z toho teda tiez jelen, podla mna ovu mohla prebehnut.. ako si na tom dnes?

yuppy97
30. máj 2017

@lala1501 to mi je luto ale kym si nemas ms😉 ano ja uz vcera doobeda som dostala😔no ale nevzdavam sa 🙂

lauritka
30. máj 2017

@ejuska2586 jj to bolo pre alison 😘

lugkaemy
30. máj 2017

@mamina87 ahoj 🙂, teším sa na tvoje výsledky, krásny grafík

lugkaemy
30. máj 2017

@selinaliana joj škoda, taký optimistický graf si mala..... tak budúci mesiac to dúfam vyjde, držím palce 🙂

tonjadabik2
30. máj 2017

Baby dnes urcite ovulka mame poistene uz len cakat.. Vcera ma brusko v noci bolelo bolest az do chrbta prechadzala..neviem uvidime.. Mam Vas rada baby Dakujem ❤

tonjadabik2
30. máj 2017

@lugkaemy
@selinaliana dala som graf asi ovu dnes drzte mi palce

tonjadabik2
30. máj 2017

@vavrenka graf

lugkaemy
30. máj 2017

@tonjadabik2 veľmi sa teším s tebou a budem nedočkavo čakať a držať palčoky 😘, všetko dobre dopadne 👏

yuppy97
30. máj 2017

@tonjadabik2 drziiim palce 🙂

lugkaemy
30. máj 2017

Dievčatá viem, že sa to tu už preberalo, ale ak by ste mi vedeli napísať, čím by som si upravila cyklus, aby som mala o pár dní skôr ovulku ako mávam (teda teraz ani neviem či ju mávam podľa môjho posledného grafu 😨 )

tonjadabik2
30. máj 2017

@lugkaemy
@yuppy97 Diki baby snad sa nieco podari. Som rada ze mi drzite palce Dakujem

selinaliana
30. máj 2017

@yuppy97 no co uz urcite ;) do vecera hadam dostanem uz

selinaliana
30. máj 2017

@lugkaemy dik moja

selinaliana
30. máj 2017

@tonjadabik2 drzime palce aj na nohach

tonjadabik2
30. máj 2017

@selinaliana Dakujem krasne moja ❤

mamina87
30. máj 2017

@lugkaemy dakujem aj ked ja som vol stoho 😆 dnes som bola pri zenskej ...tak ma kukla ze kedy bude ovulka ...ale este nic ...ze mam sa prist ukazat vo stvrtok ...tak som zvedava ze co mi povie 😊

mamina87
30. máj 2017

Jaaj zienky ...dnes mi bolo povedane zenskou lekarkou ze bazalna teplota sa ma merat kazdy druhy den ...aky mate nato nazor ? 😆

tonjadabik2
30. máj 2017

@mamina87 diki za radu som nevedela.. Ta dr musi vediet

mamina87
30. máj 2017

@tonjadabik2 hi hi ja som ju dnes velmi pobavila 😆😆😆 som sa nasmiala s pani lekarkou

tonjadabik2
30. máj 2017

@mamina87 ahaa a ako si na tom??? Co nove? No ta dr vyvratila fakty. A zenkazdy den..a to kazdy druhy.Tak.

mamina87
30. máj 2017

@tonjadabik2 no ja som za nou zasla ci mi vie zistit ze cca na ktory den ovulujem ...no este nic nevidela ...tak mam zas prist v stvrtok ...a ze ma kukne ....ja mam dlhy cyklus ...tak mozno je to aj skoro ...ale na konci mi povedala ze ked tak velmi tuzime po bublinke ze mi stym pomoze ...tak to ma potesilo na srdiecku 😊 s partnerom ideme este len 2mes na plno ...takze este nemam depky ...zatial

tonjadabik2
30. máj 2017

@mamina87 co si nestiahnes zlatinko ten menstruacny kalendar?ten cerveny s bielou kvetinkou? Tam ked zadas ms tak ti vyrata aj ovulaciu. Aj ja mam dlhy cyklus pomaly 42 dnovy.a ukazalo mi a aj teplota to potvrdila.my sa snazime uz 4 mesiace a tento mesiac sme sa dvarazy tolko snazili cely mesiac.tak uvidime..ale aj tebe drzim palce nech ti vsetko vide. Ta mi daj vediet akp postupujes.ja uvidim ci mi stupne alebo nestupne teplota od zajtra som zvedava..aj na teba som zvedava drzim ti palce.

mamina87
30. máj 2017

@tonjadabik2 ja mam stiahnutu apku ...znacim si ..davala som tu aj foto grafu ...ale lekarke sa tie apky nepacia ...ona to ma radcej na papieri 😆😆😆 tak natom sme sa pobavili 😂😂 ...drzkam ti palceky aby sa cim skor podarilo ...vsak ked nieco budem vediet tak to tu hodim 😊😊😊

tonjadabik2
30. máj 2017

@mamina87 jaaj ta hej kazdy sme iny. Neviem ci su tie grafy pravdive ale snad hej..jasne daj vediet aj ja dam ked sa bude nieco diat.

mamina87
30. máj 2017

@tonjadabik2 urcite dam ...sem tam to tu citam 😊😊 a drzim vsetkym palceky 😊😊

tonjadabik2
30. máj 2017

@lauritka co vravis na moj graf dnes? Myslis ze ovu dnes? Ja myslim ze hej

ejuska2586
30. máj 2017

@lugkaemy Skús alchemilkový čaj piť od menštruácie po ovuláciu. Je dobrá na ženské veci a podporuje aj ovuláciu.