icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lugkaemy
30. máj 2017

@ejuska2586 ďakujem za radu 🙂, vyskúšam.... ešte som si kúpila aj niečo podobné Inofolicu a to Poliphert, nech mi upraví cyklus... mužík príde okolo 21.6. tak nech mám vtedy ovu 🙂

lauritka
30. máj 2017

@tonjadabik2 tak si podozrivo nizko vyzera to nadejne.ak mas aj bolesti aj hlien tak je to na dobrej ceste

tonjadabik2
30. máj 2017

@lauritka ako bolesti boli uz vcera ale su aj dnes. Ale hlien nieje ziadny a krcok mam zavrety a stupa hore pomalicky. Ta ja neviem..

bona69
30. máj 2017

@tonjadabik2 drzim aj ja palce❤

lauritka
30. máj 2017

@tonjadabik2 napriek tomu snazte este dnes.uz len pockat na vystup a mozte dat pauzu od snazenia.

tonjadabik2
30. máj 2017

@bona69 Dakujem

tonjadabik2
30. máj 2017

@lauritka uz sme.sa dnes snazili..ale mozno estenraz vecer sak poriesim chi 🙂

tonjadabik2
30. máj 2017

Dakujem Vam baby moje ja niesom zla. Len sa snazime o babo. Dakujem aj ja Vam drzim palce. Snad teplotka vystupi.a ak nie tak potom uz neviem.. Uvidime zajtra

bona69
30. máj 2017

@tonjadabik2
@lauritka
@lugkaemy dievcata zlate, viete mi poradit,predpisalii od zajtra rehabilitacie na krizovu chrbticu a to ultrazvuk,parafin a elektriku,myslite ze kludne mozem ist ked sa este len snazime,resp.ma trvat aj cely buduci tyzden, a to uz cisto hypoteticky by som mohla byt,no cis tym nemate nejake skusenosti,inac od poobedia ma boli cele podbrusko,tak mozno dnes aj ta ovulka bude. Dakujem vam

lugkaemy
30. máj 2017

@bona69 ahoj moja, ja nemám skúsenosť, ale myslím si, že by to uškodiť nemalo, možno sa trošku uvoľníš a prídeš na iné myšlienky 🙂. Ja by som to riskla 😉

lauritka
30. máj 2017

@bona69 aj ja si logicky myslim, zeby to nemalo uškodit, nejdeš sa natriasat.. mozno este skor pomože 😉 uvolni panvove dno..

bona69
30. máj 2017

@lugkaemy
@lauritka zlate ste dakujem.tak to risknem.ja uz sa vsetkeho bojim aby som daco zle neurobila.uz ani kavu nepijem😂

lauritka
30. máj 2017

@bona69 jaaj tak to uz vobec nerob, psychika je svina 😀 uplne sa blokneš, zi normalne 😉

lugkaemy
30. máj 2017

@bona69 si predsa zdravá žienka, keď tak, tak radšej všetko, ale s mierou 😉
Uvoľni sa a oddýchni si pri rehabke 🙂

zlatovlaska79
30. máj 2017

Presne na toto som sa chcela akurat pytat bo tiez sa bojim uz robit cokolvek a prave sme sa s manzelom vratili z bicyklov....povedala som si ze pokial nebude potvrdene ze som tehu tak budem zit tak ako doteraz

lugkaemy
30. máj 2017

@zlatovlaska79 jasné, tak to má byť 👏

zlatovlaska79
30. máj 2017

@lugkaemy ale niekedy sa to tazko praktizuje ....velmi vela sa sledujem kazdu bolest co kde zaboli...viem ze by som s tym mala prestat nejde to tak lahko ale snazim sa 😄

bona69
30. máj 2017

@lugkaemy
@lauritka pokusim sa🙂 teraz je to uz lepsie,si myslim,ale v prvy mesiac snazenia som asi uplne blaznila,sledovala som na sebe kazdu blbinu😀
Teraz uz co bude-bude. Len aspon som vylucila kofein a akohol,prilezitostny. Joj dievcata, fakt som rada ze sa mam s kym poradit a ze niesom sama co sa snazi🙂

lugkaemy
30. máj 2017

@zlatovlaska79
@bona69 dievčatá viem že je to ťažké...neviem či už máte detičky. ja už som si týmto chcenim prešla dva krát a vždy som robila to o čom píšete 🙂....úplne akoby som o sebe čítala....nebojte všetko príde...snažte sa...sledujte sa...ale neupínajte sa na to tak, že nič iné nevidíte 😘. Aj keď...absolútne vám rozumiem...teraz by sme chceli tretie babo a ja tento rok 39 a už to nejde tak ľahko...... myslím na vás a budem čakať na dobré správy 👏

zlatovlaska79
30. máj 2017

@lugkaemy tak my sa snazime o prve a mam 37 preto to vsetko tak prezivam ale ano viem mas pravdu

bona69
30. máj 2017

@lugkaemy aj my prve,a toho roku ja budem mat 34,tak preto aj ja stresujem.ale fakt sa snazim nemysliet na to az tak a uz len cakat kedy to konecne pride🙂 aj tebe prajem aby sa to podarilo. Moja sestra sa mame narodila ked mala 39😉

bona69
31. máj 2017

@zlatovlaska79
@lugkaemy dobre ranko dievcatka, tak ja asi po ovu,dufam ze neklesnem,lebo taly skok som este nemala.a vy ako ste na tom?
Aby som sa nenudila tak sa mi vcera zlomil zub😖

lala1501
31. máj 2017

@yuppy97
@selinaliana baby tak ja zatial ms nic vcera mala.prist a dnes rano som zas o cosi stupla.nechapem vcera som mala 36.83 a dnes 36.94

bona69
31. máj 2017

@lala1501 a co testik? Neskusala si?

lala1501
31. máj 2017

@bona69 nie neskusala vsak ja som uz bola vcera nachystana ze pride najneskor rano dnes necakala som ze mi zas stupne😲

bona69
31. máj 2017

@lala1501 tak zelam nech uz neklesne a poz.testik:slight_smile:

lala1501
31. máj 2017

@bona69 dakukem 🙂ale ja dako neverim tomu som uz nastavena ze pride.je mi to cudne este som to takto nemala

selinaliana
31. máj 2017

Dobre rano nechapem vcera pokles dnes minimalne zvysenie ms nikde neviem co si mam mysliet a to mavam 26 dc dnes je to uz 31 . Len tie teploty si nizke na tehu co myslite?

selinaliana
31. máj 2017

@lala1501 vsak mozno sa zadarilo drzim palce. Mojmu grafu ani telu tento mesiac nerozumiem

selinaliana
31. máj 2017

@lauritka ahoj co myslis nechapem uz som bola presvedcena ze vcera dostanem ked ten pokles a nic . Len tie teploty mi pridu male na tehu.