Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zlatovlaska79 lenze ja mavam 23 dnove cykly tak neviem 😞
@tonjadabik2 ahojky... nevešaj hlavu, ešte stále môžeš stúpnuť.... ja som to už tiež vzdala... dnes mi zase klesla, čo už..... ale tebe sa to ešte môže podariť 🙂
@lugkaemy Dakujem..ja uz stracam nadej..neviem co sa deje naozaj.snad stupne alebo ostane rovnaka..
Pekne ranko ...no zas som bola pri zenskej ...ohladne ovulky ....a ze nic tam nevidi ...ze asi mam blby mes.....ale ze sa mam prist ukazat este v pondelok ...tak som zvedava
@tonjadabik2 a tebe co strajkuje ta teplota.
@tonjadabik2 drzim palce nech uz ide len hore
@selinaliana ja neviem vobec netusim
@selinaliana Dakujem ale ona uz asi nestupne..mozno este nebola ovu abo co ja neviem
@tonjadabik2 asi sme na tom rovnako 🙂 pozri na môj...celý čudný pohybuje sa mi hore dole v rozmedzí 0,2 stupňa a nie a nie stúpnuť..
@lugkaemy tak dozvedela som sa ze ovulka asi eate ani nebola.mozno preto to vsetko.. A mozno nie..
@selinaliana Tak som zle čítala🙂A dobre vychádzajú spolu?
@alison11 ano dobre maju sa radi
@lugkaemy
@lauritka
@selinaliana Dnešný ,kedy som asi mala ovulku?
@tonjadabik2 mojaa....tak krásne....len dobre správy čakám 😘....už žiadne klesanie 🙏
@lugkaemy taze musela prebehnut ovu ze? Dakuj.ze.mi drzis palce. Aj ka by som si priala dobre spravy.dufam ze neklesne.. Snad sa podarilo..

Pekne ranko 🙂
Tak ja takto divne, ms dva dni vcera uz len spinenie a teplota vyssia ako bezne mavam po ms v predovulacnej faze🙄test som skusala, aj by sa mi tam nieco akoby marilo ale neda sa to ani odfotit😒