icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
4. jún 2017

@alison11 parada, drzim palceky🙂 aj mne sa tam daco zda.

bona69
4. jún 2017

@zlatovlaska79 uvidis zajtra, mozno este vyskocis, myslim na teba🙂❤

zlatovlaska79
4. jún 2017

@bona69 dakujem....velmi ma to prekvapilo toto som ozaj necakala....nemoze to byt inplantacny pokles?

selinaliana
4. jún 2017

@alison11 to vyzerz super nadejne drzim palce

lugkaemy
4. jún 2017

@mamina87
@bona69 ja som tiež začala s alchemilkou...ale ešte mi nezačala MS...začala som skôr lebo celý tento cyklus je celý zle...už cítim aj krize ako pred MS a alchemilka vraj pomáha trošku aj na bolesti, ktoré ja mám neskutočné. Tiež som začala brať obdobu Inofolicu-volá sa to Poliphert...ma to aj jahnaci extrakt ci co...tak uvidím ☺

lugkaemy
4. jún 2017

@alison11 krásne..ešte pár dní počkaj a uz bude lepšie vidno 👍👍

lugkaemy
4. jún 2017

@zlatovlaska79 ešte z toho nemám stres...možno je to ozaj práve uhniezdenie 👍👍uvidíme zajtra aká bude teplotka ...

lugkaemy
4. jún 2017

@tonjadabik2 ahojky...no ako to s tebou vyzerá? som zvedavá...

mamina87
4. jún 2017

@lugkaemy pripadam si ako pokusny kralik 😃😃😃 cyklus mam cca 31 niekedy aj viac ....a stopka je cca 2-3 dni potom uz len spinim ...preto som sa dala na to ...tak som zvedava co to bude ...a v pondelok idem k zenskej ci ovulujem ...lebo v stvrtok mi povrdala ze nic tam neni ...tak som zvedava ....boze pred 10timi rokmi som ostala tehotna bez problema ...a teraz ze puf ...katastrofa

lugkaemy
4. jún 2017

@mamina87 ti poviem 😅...veď to....mne tiež videl dr. cca pred vyše dvomi týždňami ze folikuly dozrievajú...no..ale zrejme nedozreli 😒 bo sa u mňa nič nedialo 😂

mamina87
4. jún 2017

@lugkaemy a to som si nemyslela ze to bude az taky problem ...vsak mam len 30tku ....ale som rada ze sme sa rizhodli teraz ....lebo neviem ako dlho to bude trvat kym sa zadari 😊

lugkaemy
4. jún 2017

@mamina87 to si ešte na tom super...ja tento rok 39, tak uvidím či to ešte výjde

bona69
4. jún 2017

@zlatovlaska79
Kludne moze,este to nevzdavaj😉
Uvidis zajtra, tak daj vediet.
Ja dnes takto

bona69
4. jún 2017

@lugkaemy ja mavam tiez silne bolesti pri ms,mam pocit akoby mi niekto trhal zaziva celu maternicu☹

tonjadabik2
4. jún 2017

@lugkaemy tak moja stale rovnako.. Takto.. Co hovoris?

mamina87
4. jún 2017

@lugkaemy juj pekny vek ...ale netreba sa vzdavat ked tak velmi tuzite po bublinke😊 drzkam Vam palceky aby sa podarilo cim skor 💙

lugkaemy
4. jún 2017

@tonjadabik2 nie som si istá co tie stagnujuce teploty majú znamenať 😵 ale ak sa to ešte zdvihne tak by bolo fajn...teraz si nie som istá ci ovu ozaj prebehla alebo nie pretože teploty 36,8 si mala aj pri začiatku....neostáva nám iné len čakať 🙏

alison11
4. jún 2017

@bona69

@selinaliana
@lugkaemy Ahojte,Ďakujem,ja zas dúfam,že nie ☹,ja si len sledujem bt a keďže sme sa 2x nechránili a nevedela som kedy mám ovulku vtedy som ešte chcela,ale teraz...radšej nie,ale ak by predca ostalo babulko,tak si jasné necháme,len to bude odosť ťažšie finančne a aj psychicky... Držím každej palce ktoré túžite po babulkách aby sa vám zadarilo a boli zdravučké.

selinaliana
4. jún 2017

@alison11 joj mojs tak nech je ako si zelas

bona69
4. jún 2017

@alison11 ale ami duch este nic neznamena. Ja som ho mala min.mesiac a po dalsich dvoch dnoch uz test cisty a dosla.ms.
Tak ako pise selinaliana nech ti to vyjde ako si ty zelas🙂

lauritka
4. jún 2017

Takze kocky.cyklus moze byt ovulacny aj takyto dlhy 😄

bona69
4. jún 2017

@lauritka fuu ha,tak to uz je fakt dlhy cyklus

lauritka
4. jún 2017

@bona69 tak už skončil, dufam, ze dalsi bude v norme 😀

bona69
4. jún 2017

@lauritka sak to uz musi byt na zblaznenie, tak dlho cakat😀

bevab
4. jún 2017

@lauritka a vies preco bol cyklus taky dlhy ?

lauritka
4. jún 2017

@bevab asi hormonalne zaspal vajecnik. A potom sa zobudil...a prisla ovulka.aj to sa moze stat v naoko anovulacnom cykle.ze sa este zvysia hormony a dozreje folkul

alison11
4. jún 2017

@lauritka Juj,až 75dc,to musíš mať dosť bolestivú ms,či? Ja keď som mávala 62dc som mala hrozné psychické aj fyzické stavy už pred ms zo dva týždne,už nič iné som si nepriala len ms mať,vtedy sa mi fyzicky uľavilo aj psychicky,hoc bolestí som mala riadne a ms aj 8dní,až takmer silné prvé 3dni.Po hak sa upravilo na 48dní a liekmi a tehotenstvami 30-38dňové cykly mám už 3roky.

alison11
4. jún 2017

@selinaliana
@bona69 Ďakujem baby ja viem,veď som mala už takto viac krát medzi synmi som si sledovala tiež bt a aj ovulačné tehu testy a 3x som mala tak vtedy z toho som mala pozitívne testy silnejúce až na 5-ty deň som mala brutál bolesti pol dňa som elžala a potom som potratila ☹ bolo to hrozné,našťastie ma čistiť nebolo treba.A potom sa náš druhý syn podaril z Inofolicom,teraz jasné nič neberiem,mám od mala PCO.Mala som v 11tich až 3 mesačný cyklus lekár mi musel pichnúť inekciu aby mi zastavil krvácanie a potom zas liekmi vyvolávať a inekciami,hrozné detstvo... Až sa gy. z mamou dohodli že od 17tich mám brať Hak na mamo meno a mama nedovolila vysadiť ani po svadbe kým sme u nich žili,takže až v 21 rokoch som vysadila keď sme sa odsťahovali a až na 4rok z Duphastonom sa nám prvý syn zadaril,a musela som ho brať do 16tt.Ale k ďalšiemu aj Duphaston bol málo.Takže by bol aj zázrak keby som ostala tehotná teraz,hoc v hĺbke duše túžim po dcérke,ale muž má nervy aj na synov sú všade a vo všetkom,odkedy bol vnemocnici nemá trpezliovsť nai na nich a neželá si ďalšie,hoc viem,že vziať by si nedal ak by som bola...tak nechávam to všetko na Všemohúceho.🙂 A Vám a aj ostatným držím palce 🙂.Ja som vďačná aj za dvoch synov 🙂

selinaliana
4. jún 2017

@alison11 moja tak nech je ako si zelas...

lauritka
4. jún 2017

@alison11 ani nie, celkom tak ako inokedy pri 27dnovom cykle . ale aspon uz nejaky zaver prišiel. lebo to bolo nekonečne 😀