Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 vyzera ze z toho nic nebude🙁 teplota nestupla nevadi aspon mi dr. spravi hp a budem vediet na com som
@bona69 takze dnes opat o kusok klesla takze z toho nic nebude...jedine depka aj ked cely mesiac sa nadstavujem na to aby som nebola sklamana aj tak som 😢
@zlatovlaska79 strasne ma to mrzi,viem ta pochopit. Nesmut,urcite to vyjde nabuduce❤.
Ja dnes takto
@bona69 Veru,dosť,ale sú natom aj horšie ☹ Moja kamoška už 2x potratila v 4 mesiaci :-/ nemajú žiadne dieťa a už má takmer 40rokov...Veľmi prajem takým ženám,mať aspoň jedno dieťa,aby toľko netrpeli...
Ja dnes takto,aj bolesti riadne na ms,som rada,že príde a snažilkám každej prajem // a príjemné tehulkovanie a zdravé bábätká 🙂
@zlatovlaska79 Ešte nie si pod hranicou,držím palce aby zajtra vystúpilo na 37 stupňov a držalo sa 9mes. 🙂
@zlatovlaska79
Nesmut .Niekedy byva IP aj dvojdnovy.Ak Ti teplota zajtra vystupi prudko hore este nic nie je stratene 🙂
Ty si 79 rocnik ?
@katusikkk hej 79ka a snazime sa z manzelom o prve babo a zatial to vobec nejde
@butterfly333 dakujeem za podporu....vy uz cakate alebo sa tiez snazite ako my?
ja som tiez 79 r.Tak my sa snazime len 4 mesiace .Kedze nemame uz 20 rokov,tak ked do Sept.nic, pojdeme mozno na umele nech to urychlime .
Ale nestresujem zatial.Je leto a v lete sa to vetsinou podari 🙂
@zlatovlaska79 snažíme sa 3roky minuly rok v juni som v 77tt potratila a to už 6x. No verím že sa zadarí s ex mam.jedneho syna a s mm jednu dceru.
@butterfly333 my sa snazime obaja o prve dlho sme sa hladali...dufam ze tak dlho cakat na potomka nebudeme aj ked je pravda ze vekom to uz pojde horsie
Akurat cupitam od zenckej ...no ovulacka nedohladne ...tento mes.uz kaslem ...uz cakam len na kramy ktore tiez v nedohladne ...ach jaj
@zlatovlaska79 Dakujem, budem dufat a verit, toto je stvrty mesiac co sa snazime ale je to ako vecnost cakat co bude.
Aj tebe velmi prajem aby sa uz tentokrat zadarilo❤
@bona69 my sa snazime od januara vo februari boli problemy ovulka nebola v marci bol anovulak april bola krasna ovulka a teraz v maji podla dr.mal byt anovulak ale ovulka prisla neskor. Minuly mesiac bolesti krizov vajecnikov a podnruska a teraz som uplne bez akychkolvek priznakov
zaujimavy vyskok, zajtra by som asi testla. chora nie si ? 😀 alebo si nepila alkohol? merane rrovnaký čas ?
Tak to jebadi ten moj pripad v piatok vecer u susedov zopar poharov vinka a v sobotu rano 37,22 to znamena ze cely tfn moj graf je tymto vecerom skresleny
@lauritka výskok jak svet 🙂 ano.meriam v rovnaku hodinu.alkohol nepijem uz dlho a ani nemozem moc a chora som zatial neni 😂😂😂noo uvidim co to da zajtra 🙂

@alison11 tak sisi uz toho dost preskakala☹