Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 vyzera ze z toho nic nebude🙁 teplota nestupla nevadi aspon mi dr. spravi hp a budem vediet na com som
@lugkaemy ja uz mam bo dnes zase o kuštičok klesla nic z toho nebude
@bona69 takze dnes opat o kusok klesla takze z toho nic nebude...jedine depka aj ked cely mesiac sa nadstavujem na to aby som nebola sklamana aj tak som 😢
@zlatovlaska79 strasne ma to mrzi,viem ta pochopit. Nesmut,urcite to vyjde nabuduce❤.
Ja dnes takto
@bona69 dufam ze to aspon tebe vyjde drzim ti palce
@bona69 Veru,dosť,ale sú natom aj horšie ☹ Moja kamoška už 2x potratila v 4 mesiaci :-/ nemajú žiadne dieťa a už má takmer 40rokov...Veľmi prajem takým ženám,mať aspoň jedno dieťa,aby toľko netrpeli...
Ja dnes takto,aj bolesti riadne na ms,som rada,že príde a snažilkám každej prajem // a príjemné tehulkovanie a zdravé bábätká 🙂
@zlatovlaska79 Ešte nie si pod hranicou,držím palce aby zajtra vystúpilo na 37 stupňov a držalo sa 9mes. 🙂
@zlatovlaska79
Nesmut .Niekedy byva IP aj dvojdnovy.Ak Ti teplota zajtra vystupi prudko hore este nic nie je stratene 🙂
Ty si 79 rocnik ?
@katusikkk hej 79ka a snazime sa z manzelom o prve babo a zatial to vobec nejde
@alison11 kiez by si mala pravdu
@zlatovlaska79 aj ja som ročnik 79 😙 tak držím palčeky
@butterfly333 dakujeem za podporu....vy uz cakate alebo sa tiez snazite ako my?
ja som tiez 79 r.Tak my sa snazime len 4 mesiace .Kedze nemame uz 20 rokov,tak ked do Sept.nic, pojdeme mozno na umele nech to urychlime .
Ale nestresujem zatial.Je leto a v lete sa to vetsinou podari 🙂
@katusikkk dufam ze mas pravdu ze leto a teplo tehulkam praje 😉
@zlatovlaska79 snažíme sa 3roky minuly rok v juni som v 77tt potratila a to už 6x. No verím že sa zadarí s ex mam.jedneho syna a s mm jednu dceru.
@butterfly333 my sa snazime obaja o prve dlho sme sa hladali...dufam ze tak dlho cakat na potomka nebudeme aj ked je pravda ze vekom to uz pojde horsie
@zlatovlaska79 oprava v 7tt.
Akurat cupitam od zenckej ...no ovulacka nedohladne ...tento mes.uz kaslem ...uz cakam len na kramy ktore tiez v nedohladne ...ach jaj
@zlatovlaska79 Dakujem, budem dufat a verit, toto je stvrty mesiac co sa snazime ale je to ako vecnost cakat co bude.
Aj tebe velmi prajem aby sa uz tentokrat zadarilo❤
@bona69 my sa snazime od januara vo februari boli problemy ovulka nebola v marci bol anovulak april bola krasna ovulka a teraz v maji podla dr.mal byt anovulak ale ovulka prisla neskor. Minuly mesiac bolesti krizov vajecnikov a podnruska a teraz som uplne bez akychkolvek priznakov
@sonulienka13 fuu,to je vyskok😀
zaujimavy vyskok, zajtra by som asi testla. chora nie si ? 😀 alebo si nepila alkohol? merane rrovnaký čas ?
@lauritka z alkoholu mozebyt taky velky vyskok?
@zlatovlaska79 ano ale nie z jedneho pohara vinka 😝 tak aspon po jednej flaši
Tak to jebadi ten moj pripad v piatok vecer u susedov zopar poharov vinka a v sobotu rano 37,22 to znamena ze cely tfn moj graf je tymto vecerom skresleny
@lauritka výskok jak svet 🙂 ano.meriam v rovnaku hodinu.alkohol nepijem uz dlho a ani nemozem moc a chora som zatial neni 😂😂😂noo uvidim co to da zajtra 🙂
@bona69 len ci s neho nieco bude 😂🤗🤗

@alison11 tak sisi uz toho dost preskakala☹