icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
5. jún 2017

@sonulienka13 drzim palce aby bolo🙂

bona69
5. jún 2017

@zlatovlaska79
Ved vymaz tu sobotnajsiu teplotu a bude to vyzerat dobre🙂

lauritka
5. jún 2017

@zlatovlaska79 treba vynechat potom radsej tu jednu teplotu 😀

bona69
6. jún 2017

Dobre ranko dievcata, tak ja uz idem z kopca😢

zlatovlaska79
6. jún 2017

Dievcataaaa dnes stupla nie sice nad 37 ale isla som hore
@bona69 to nic neznamena uz aj ja viem ze som smutila predcasne....viem ze sa mi to lahko hovori ale hlavu hore bud pozitivna

bona69
6. jún 2017

@zlatovlaska79 vazne si hore?tak to je super😀 ja budem este cakat a dufat🙂

sonulienka13
6. jún 2017

Babulky,tak idem zrejme dole.za par dni by mal prísť menzes.ale bolesti v podbrušku minimálne.a to ja mavam uz vyše týždňa mega bolesti.teraz strasne bolesti vo vaječníkoch,neskutocne pichania a pálenia ako keby v podbrušku.tak uvidim.a babulky meriavam v rovnaku hodinu.ale mozte mi to este prosim vysvetlit ako to je ked odmeriam v inú hodku? Tie rozmedzia +-0,2 stupne hore dole?? Dakujeem moooc.🙂

tonjadabik2
6. jún 2017

@lugkaemy dnes stupla teplota snad uz neklesne..dnes strasne citim brusko..

zlatovlaska79
6. jún 2017

@tonjadabik2 kolky dpo si?

tonjadabik2
6. jún 2017

@zlatovlaska79 5 dpo..

zlatovlaska79
6. jún 2017

@tonjadabik2 ja som o 5 dni dalej ale zatial bez priznakov minuly mesiac som citila priznaky sj tak mrcha prisla uvidime ako dopadnem teraz

selinaliana
6. jún 2017

@tonjadabik2 tk super uz po ovu ;)

lugkaemy
6. jún 2017

@tonjadabik2 skvelé...teším sa a hlavne nech sa to drží....už len za ten maratón si zasluzis 9 mesačný oddych 👍👏

tonjadabik2
6. jún 2017

@zlatovlaska79 ja mam neake priznaky ale nehovorim nic aby som sa nesklamala.. Budem ti drzat palce

tonjadabik2
6. jún 2017

@selinaliana chvalabohu..som rada Dakujem..

tonjadabik2
6. jún 2017

@lugkaemy hej hehe Dakujem 😍 to bol maraton teda to hej.. Snad neklesnem..to by som bola sklamana..

selinaliana
6. jún 2017

@tonjadabik2 drzim palce moc moc

tonjadabik2
6. jún 2017

@selinaliana Dakujeeeeem 😍

lugkaemy
6. jún 2017

@tonjadabik2 ze by si ma inšpirovala a ze by uz aj u mňa ovulka? Včera som nemerala, lebo malý bol chorý a v noci som vstávala....takže dnes takto....len škoda, že uz sa nemá čo uchytiť 😂....nevadí...ideme ďalej 👍👏

lugkaemy
6. jún 2017

@bona69 neboj ešte to môže vystúpiť 🙏 a nech ostane
@zlatovlaska79 paráda...dúfam že to tam uz je 🙏

zlatovlaska79
6. jún 2017

@lugkaemy dakujem za podporu a ci to tam je nechame sa prekvapit uz len tri dni do konca lutalky a co bude dalej sa uvidi 😉

tonjadabik2
6. jún 2017

@lugkaemy noo to ai ma potesila zw si sla hore..len toto ze po ovu..utcite bola ja si myslim..musis castejsie mat srdiecka..drzim ti velmi palce zasluzis si anjelika

mamina87
6. jún 2017

Ajojte ...to ja dnes takto..vcera mi bolo lekarkou povedane ze na sone nic nevidi ..ze neovulujem ...od soboty beriem infolic ...este moze prist ovulka alebo cakat az dalsi mes.?

lugkaemy
6. jún 2017

@tonjadabik2 ja viem...len u nás sa ťažko zháňajú srdiečka keď mám muža doma týždeň...aj to nie vždy v správnom čase 😅...robí v nemecku a doma je tak raz za tri- štyri týždne 😉

lugkaemy
6. jún 2017

@mamina87 vždy je šanca ze príde...ja mám tiež dlhý cyklus...beriem Poliphert podobné Inofolicu asi týždeň a zrejme bola včera ovulka...takže stale mas šancu. ja už chcem novy cyklus...muž mi príde 21.6. - tak aby som bola "pripravená" 😂

mamina87
6. jún 2017

@lugkaemy treba sa pripravit 😊😊😊 drzim palce aby sa priprava podarila 😊....ja momentalne zistujem ovulku ...ako snazime sa len tiez pracuje a niesme casto spolu ..ale od piatka sme ale netusim co bude dovtedy ....uz nech dostanem stopku a mozme zacat od znova 😆...lebo tento cyklus je sodomakomora 😆

lugkaemy
6. jún 2017

@mamina87 ako u mňa 😂😂

bona69
6. jún 2017

@zlatovlaska79 ja 4dni a budem tiez vediet na com som🙏

tonjadabik2
6. jún 2017

@lugkaemy ahaa..no tak to mas tazke.. Ved nech si vezme dovolenku na tvoje plodne dni.jedine tak.. Skuste

bona69
6. jún 2017

Dievcata vcera a dnes este horsie mi po prichode z roboty je strasne tazko od zaludka, zavraty ma chytaju.vcera som sa napila a najedla a dajak to preslo ale dnes uz od obeda a neprechadza to. Nic tazke som nejedla. Myslim ze ale na taky priznak je este skoro nie?dnes som asi 9dpo.ach jaj😲