Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zlatovlaska79
Ved vymaz tu sobotnajsiu teplotu a bude to vyzerat dobre🙂
@zlatovlaska79 treba vynechat potom radsej tu jednu teplotu 😀
Dievcataaaa dnes stupla nie sice nad 37 ale isla som hore
@bona69 to nic neznamena uz aj ja viem ze som smutila predcasne....viem ze sa mi to lahko hovori ale hlavu hore bud pozitivna
@zlatovlaska79 vazne si hore?tak to je super😀 ja budem este cakat a dufat🙂
Babulky,tak idem zrejme dole.za par dni by mal prísť menzes.ale bolesti v podbrušku minimálne.a to ja mavam uz vyše týždňa mega bolesti.teraz strasne bolesti vo vaječníkoch,neskutocne pichania a pálenia ako keby v podbrušku.tak uvidim.a babulky meriavam v rovnaku hodinu.ale mozte mi to este prosim vysvetlit ako to je ked odmeriam v inú hodku? Tie rozmedzia +-0,2 stupne hore dole?? Dakujeem moooc.🙂
@lugkaemy dnes stupla teplota snad uz neklesne..dnes strasne citim brusko..
@tonjadabik2 kolky dpo si?
@zlatovlaska79 5 dpo..
@tonjadabik2 ja som o 5 dni dalej ale zatial bez priznakov minuly mesiac som citila priznaky sj tak mrcha prisla uvidime ako dopadnem teraz
@tonjadabik2 tk super uz po ovu ;)
@tonjadabik2 skvelé...teším sa a hlavne nech sa to drží....už len za ten maratón si zasluzis 9 mesačný oddych 👍👏
@zlatovlaska79 ja mam neake priznaky ale nehovorim nic aby som sa nesklamala.. Budem ti drzat palce
@selinaliana chvalabohu..som rada Dakujem..
@lugkaemy hej hehe Dakujem 😍 to bol maraton teda to hej.. Snad neklesnem..to by som bola sklamana..
@tonjadabik2 drzim palce moc moc
@selinaliana Dakujeeeeem 😍
@tonjadabik2 ze by si ma inšpirovala a ze by uz aj u mňa ovulka? Včera som nemerala, lebo malý bol chorý a v noci som vstávala....takže dnes takto....len škoda, že uz sa nemá čo uchytiť 😂....nevadí...ideme ďalej 👍👏
@bona69 neboj ešte to môže vystúpiť 🙏 a nech ostane
@zlatovlaska79 paráda...dúfam že to tam uz je 🙏
@lugkaemy dakujem za podporu a ci to tam je nechame sa prekvapit uz len tri dni do konca lutalky a co bude dalej sa uvidi 😉
@lugkaemy noo to ai ma potesila zw si sla hore..len toto ze po ovu..utcite bola ja si myslim..musis castejsie mat srdiecka..drzim ti velmi palce zasluzis si anjelika
@tonjadabik2 ja viem...len u nás sa ťažko zháňajú srdiečka keď mám muža doma týždeň...aj to nie vždy v správnom čase 😅...robí v nemecku a doma je tak raz za tri- štyri týždne 😉
@lugkaemy treba sa pripravit 😊😊😊 drzim palce aby sa priprava podarila 😊....ja momentalne zistujem ovulku ...ako snazime sa len tiez pracuje a niesme casto spolu ..ale od piatka sme ale netusim co bude dovtedy ....uz nech dostanem stopku a mozme zacat od znova 😆...lebo tento cyklus je sodomakomora 😆
@zlatovlaska79 ja 4dni a budem tiez vediet na com som🙏
@lugkaemy ahaa..no tak to mas tazke.. Ved nech si vezme dovolenku na tvoje plodne dni.jedine tak.. Skuste
Dievcata vcera a dnes este horsie mi po prichode z roboty je strasne tazko od zaludka, zavraty ma chytaju.vcera som sa napila a najedla a dajak to preslo ale dnes uz od obeda a neprechadza to. Nic tazke som nejedla. Myslim ze ale na taky priznak je este skoro nie?dnes som asi 9dpo.ach jaj😲

@sonulienka13 drzim palce aby bolo🙂