Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 diky moc 😉
@bona69 dakovam
No dievcata, mne cely den tak tazko na zaludku,este aj teraz, v podbrusku pobolieva,mam hroznu nechut do jedla, tak ja len dufam ze je to z TOHO🙏
@bona69 kedy uz testnes ja som uz velmi zvedava ako dopadnes ....drzim palceky aby to bola fazulka 😍
@zlatovlaska79 uz som sa vyrevala.zajtra dojde mrsina😖😢
@tonjadabik2 a ty ako moja? 🙂
Ja stupam hore a potom dolu😝vajecnik trochu pobolieva aj hlien sa mi zacina menit tak hadam sa uz nieco pomaly chysta😀
@yuppy97 ja dnes zatial takto.. Ja nemam hlien ziadny..vobec..comu nechapem..
@tonjadabik2 to nevadiiii ze nemas..ale je to tusim tu..podarilo sa vam 😍😍😍😍😜😜
@tonjadabik2 super to vyzera😀❤
@kotatko12345 ja neviem ci sa podarilo este je cas som len 9dpo..a to je skoro.taze cakame co sa bude diat.ci pride ms alebo nie..
@bona69 Dakujem krasne..este sa netesim pre istotu
@tonjadabik2 no ja si myslim ze ak je tak vysoko tak ms nedojde..ved si len porovnaj tie grafy kde ti Ms dosla
@kotatko12345 ine grafy nemam
@bona69 Mozno len Lf sa ti predlzila ..cize Ms pride neskor..
@bona69
@tonjadabik2
Ja som vedela resp uz na 8dpo som tusila, ze to bude tehu, lebo mne všetky priznaky po ovu co mam pred tehu uplne zmizli, mne nic nebolo, az potom na 12dpo prisli krce v bruchu, a mdloby ma chytali a graf som mala trochu insi no nie velmi...
Pred ms som myslela, nie pred tehu
@tonjadabik2 graf máš krasny držim mooc palčeky. No vieš treba by pripravena aj na ms. Ja mavam bežne taketo bt no a nič. Ale každa sme iná. Mávaš takyto graf??
@butterfly333 Ja si myslim ze im to uz vyslo ☺
@tonjadabik2 parada 🙂 hlien nemusis mat hlavne ze teplota sa drzi hore😉
@bona69 a nemozes byt len 11dpo? To by bolo skoro na ms kym nedorazi netreba stracat nadej aj ked viem ze to nevyzera moc ruzovo, ta dnesna teplota, ale treba verit😘
Ja som zacala spinit zeby ovulka?😀len sa mi to nejak nezda mavam ovela viac hlienu a aj bolesti su len take mierne...som zvedava na zajtrajsiu teplotu, ci pojde hore 🙂 vcera sme sa posnazili a dnes rano tiez po 5dnovom odluceni sme si velice vzacny😇
@tonjadabik2 no moja paradny graf mas ti poviem
@elly23 presne aj mne csetky priznaky zmizli.nic mi nieje.len som dnes zvadala ze su mi vsetky nohavice male..teda na brusku ich nezapnem..

@tonjadabik2 krasne!🙂
Drziiiiim vsetky palce🙏😘