icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
25. jún 2014

@senta_sofia no vidis a ty,ze si sama.... tak a uz sme dve a este sa niekto najde 😀 a ak nie,vystacime si samy 😉

micikatka
25. jún 2014

@rybkaa poovu nad 36,7, len dufam ze ta ms pride načas a nebude ma natahovat

jaja9891
25. jún 2014

@rybkaa och nechcem si robit nadej,to by bola ina kava toto,normalne ani nezaspim od vzrusenia do rana,ze co nameram,ak ms nepride nejako predcasne 😀 ale ti poviem,ze vcera mi nebolo vsetko jedno,kratkodoba,ale silna bolest to bola... inak co to za sny maju vsetky tehulky???sila.... fakt ma to fascinuje a ako tvoje sny teraz?ostali?no tak to mas pekne naplanovanu tu dovcu 😉 odkramujes doma a tam odovulujes 🙂 aj ja chceeem,juuuj,uzite si to 🙂 a vratte sa traja 😉 ci styria? 😀

senta_sofia
25. jún 2014

@micikatka jaaa ti nevim Karle, nemozes ty ovulovat bud tesne pred MS alebo nedajboze pocas? lebo aj po menstruacii si mala dost vysoku teplotu

jaja9891
25. jún 2014

@micikatka no uz ako chces s tymi testami... podla toho aku mas zasobu a ci to chces s nimi dobojovat,ja som prvy cyklus minula veeeela testov,viac ako ty teraz 😀 a teraz uz len par minam,lebo viem kedy asi pride ovu... no graf nevyzera na anovulak,klesas dole,mozno coskoro vyletis do vysin 😉 snazte sa o sto sest 😀 a ak nie,aspon nic nepremeskas,minuly cyklus si mala kedy ovu?

micikatka
25. jún 2014

@jaja9891
@senta_sofia
@rybkaa moje doterajsie grafy.

senta_sofia
25. jún 2014

@micikatka podla mna v tom prvom ti zle vyznacilo ovu, tipla by som az na ten 24DC, neviem ako vypadaju tie testy v reale, ale mne sa tento posledny zda najtmavsi, spravte si pekny predvikendovy vecer, co ty mozes vediet, mozno je uz ovu za dverami,aj teplota ti isla dolu 🙂 bez sexu to nepojde 😀 a testy, si myslim, ze ked si ich uz spravila tolko, ze nejake 2-3 ta uz nezabiju...

micikatka
25. jún 2014

@senta_sofia hej ten prvy graf bola ovu az 25 dc, teda aspon podla teplot. lebo akurat ten den som nemerala :o( test este obetujem, som sama zvedava ako dopadne

rybkaa
autor
25. jún 2014

@jaja9891 stačí aj traja, keď sa vrátime 😀 dobre ro mám načasované, už len aby to vyšlo 🙂 neviem, ale ja som počas tehu mávala strašné sny, veľmi živé, budila som sa na ne a nevedela, kde som čo som čo je naozaj a čo sen, no bláznovstvo 😀 potom ako mi sny ustali úplne po MA sa po starkinej smrti vrátili a teraz sa mi zasa bludy snívajú, nie až také krváky ako v tehu, ale dosť zvláštne sny a často o smrti, nehode alebo také, minulý týždeň sa mi snívalo, že mm mal úraz, že mal 4-násobný otras mozgu (v sne to tak bolo, hoci v realite to neexistuje) a nikto mi nič nepovedal, som o ničom nevedela a nakoniec asi aj zomrel, to mám také zahmlené...proste brutal...ráno som sa strhla, on nebol doma (šiel na rannú) a som teraz sama nevedela, čo sa deje, čo je pravda, som mu hneď sms písala, že či je ok.....booože, raz sa z toho zblázdnim, musím si naštudovať niečo o význame snov, lebo mi asi chcú niečo naznačiť a ja neviem čo

adamnela
25. jún 2014

@rybkaa no uvidime co to urobi tento tyzden, ale mm bude doma, ale vyzera to tak, ze asi ja nie :/ No nic, zajtra budem musiet na neho skocit, ked pride a potom az v sobotu, to bude dufam stacit 😀 😀 NO veru je to naozaj na nervy takto dlho cakat na tu ovulku...Ale Ty to mas naozaj super, ze kramy doma a na dovolenke ovulka 🙂 Uz lepsie Ti to ani nemohlo vyjst 😉
@micikatka podla mna to este len pride a dominaj testy a uvidis... Vidis ja uz som dnes 29 DC a ovulka nikde zatial 😒

maciatko115
25. jún 2014

ahojte babule,tak ako sa dnes citite?mna boli cele telo lebo mam mrsinu silnu ako neviem co,a do toho este nam aj zacalo prsat,tak taky depresivny den s bolestami....... a teplotka bez zmeny 37,1
@rybkaa grafik mam spraveny,tak potom ho tu capnem po ms ze ake budem mat teplotky na zasmiatie 😀 😀

rybkaa
autor
25. jún 2014

@micikatka v tom prvom grafe by som si ovu presunula na 24 dc, nezdá sa mi, že by bola vtedy ako ju vyznačilo.....a potom by aj luteálka bola ok....len čo sa to porobilo, že si v marci mala ovu pekne na 11 dc a potom ďalšie mesiace až 18-19 a teraz nič? nechápem....

adamnela
25. jún 2014

@paskolinka @jaja9891 veru, veru moje vajecniky maju naozaj svoju hlavu a ani za svet sa mi to nechce posunut. Este douzivat tu Fytosoju buduci cyklus a aj Inofolic, som objednala este jeden a potom uvidim. Mozno skusim napr. Gynex alebo nieco take. Musim najst nieco co bude mojmu telu vyhovovat...
@kubisova grafik fajn a vidis tento mesiac sa Ti posunula ovulku na skor...U mna stale nic 😒 A neboj, plavci urcite doplavali tam kde mali 😉

rybkaa
autor
25. jún 2014

@maciatko115 cipana, stále si na 37,1 ??? písala si, že si kúpila nový teplomer - skúsila si odmerať ráno hneď po sebe dvoma teplomermi, že či máš rovnako na oboch? či ti to meria vo fahrenheitoch či čo 😀 som zvedavá, či ti teraz počas ms klesne či to..... inak aj mne je bohovsky, všetko ma bolí, mrcha riadne silná, tak hádam bude aj posledná, že aby som si ju akože užila a potom mala pokoj 😀

adamnela
25. jún 2014

inak zabudla som pridat ten moj nekonecny graf: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela 😒

jaja9891
25. jún 2014

@rybkaa mne sa tiez vzdy sniva,ze pred niecim utekam,nahana ma vrah alebo diva svina a podobne bludy,tiez sa niekedy budim uplne hotova,ze neviem co sa deje,dokonca sa mi stalo,ze som sa zobudila na moj vlastny vykrik ako sa mi dral cez hrdlo 🙂 dobre,ze som nikoho nezobudila,alebo sa mi stava,ze chcem kricat a nemozem a na to sa zobudim 😀 no psycho...urcite sny nieco znamenaju,ale ktovie.... a tiez niekedy vasnive 😀

karkulka9
25. jún 2014

ahojte zeny, ja sa k vam vraciam... minuly tyzden prestalo drobatku bit srdiecko, takze mam za sebou druhy MA a kyret. momentalne ani neviem ci zacnem poctivo merat, alebo sa na to cele vybodnem.....kazdopadne ma dr. posiela najskor na vysetrenia, ale teraz popri dovolenkach to bude asi na dlho....

paskolinka
25. jún 2014

@maciatko115 tak u teba je 37,1 asi v pohode, ked aj predtym si mala tesne po ms este 37,0 😉 ja som mala poslednu ms tiez velmi silnu, hlavne jeden den, raz som si kychla a myslela som, ze vsetko vnutro zo mna vypadlo 😀

maciatko115
25. jún 2014

@rybkaa obydva rovnako meraju,hned rano jeden po druhom a vychadza to ise...... 😨 ja neviem som asi akasi vadna 😖
@paskolinka ved som myslela ze mi to klesne,a kleslo ale myslela som ze to pojde viac dole 😒

adamnela
25. jún 2014

@karkulka9 joj, to ma strasne moc mrzi...Ja som si zazila MA pred skoro 4 mesiacmi, takze tiez je to este v podstate cerstve, presne viem ako sa citis ☹ No neviem ani co Ti mam take napisat, lebo je to tazke, ale tu sa navzajom podporujeme a stojime pri sebe aspon takto virtualne...Hlavicku hore, musime ist dalej, nic ine sa neda... ☹ Boze, fakt je to velmi nespravodlive.. 😢

kubisova
25. jún 2014

@adamnela no posunula keby som vedela ze az o tolko dni tak sa viac posnazim. No uvidime ake budu teplotky. Ty si tak ustalene tak si myslim ze dorazi co chvilu.......
@rybkaa vsak uvidime ako sa to vsetko vyvinie...skoro cely jul nebudem s mojim drahym tak uvidime

senta_sofia
25. jún 2014

@karkulka9 vitaj spat 🙂 aj ked teda, bez toho MA by sme sa zaobisli... za tie vysetrenia nic nedas, ak ti vyjde vsetko v poriadku, tak budes kludnejsia aj ty, ked zase do toho prastite a povies si, ze to bola len nejaka prirodzena selekcia, aj ked je mi jasne, ze 2x po sebe uz malokto veri na nahody. Hlavu hore, kiez by si tu bola posledna s takouto skusenostou

micikatka
25. jún 2014

@rybkaa v marci mi ms meskala cca 8 dni, tak sa to akosi poposuvalo (cyklus bol len 22 v marci ). ale aj v januari bola ovu (podla testov) na 19 dc.

micikatka
25. jún 2014

@adamnela a mavas ovu pravidelne len teraz sa jej nechce ci ako?

paskolinka
25. jún 2014

@karkulka9 to ma mrzi 😒 na meranie sa vybodni, daj si pauzu a potom, ked budes fit a vesela, treba skusit znovu 🙂 drzim palce nech vysetrenia dopadnu dobre a dalsi pokus nech uz je uspesny 🙂

adamnela
25. jún 2014

@micikatka no mavam ovu neskor, aj minuly mesiac bola az na 32 DC, len vzdy kazdy mesiac cakam, ze sa to mozno posunie o nieco skor, ale asi cakam marne... 😒 No u Teba je to tak, ze vacsinou mavas okolo toho 18-19 DC, teraz ktovie co sa stalo...Este vyskusaj tie ovu testy a uvidis...treba stale skusat, aspon kazdy druhy den a nemali by ste ovulku minut....

micikatka
25. jún 2014

@adamnela no len momentalne je drahy prechladnuty :o( cize asi nic. ale tak teplotu budem merat a trpezlivo čakat kym pride ms. ja len ze ci to nieje anovulak.

paskolinka
25. jún 2014

@micikatka u teba je to take vseliake, ovu na 11DC, potom 24DC, potom 18DC... kludne este ovu moze byt...

adamnela
25. jún 2014

@micikatka no ved uvidis, som na teba teda zvedava, ako to nakoniec dopadne...a neboj nebude prechladnuty dlho urcite 😉 😉 😉

jaja9891
25. jún 2014

@karkulka9 to mi je luto,drz sa a vela sil prajem,oddychni si...