icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

selinaliana
12. jún 2017

@tonjadabik2 tak ver

tonjadabik2
12. jún 2017

@selinaliana Dakujem si zlatunkaa

yuppy97
12. jún 2017

@tonjadabik2 moja zlata, nestracaj nadej a ver tomu ze sa to podarilo, teplotu mas krasnu, mozno je len skoro nie kazdej ukaze pred ms 😉 aj ja vidim na tej druhej fotke slabuckeho dusika, skus este zajtra z ranneho mocu, alebo az pozajtra a ja tomu verim ze sa ukaze silnejsia druha ciarocka, drziiim palce🙏

tonjadabik2
12. jún 2017

@yuppy97
@yuppy97 dbes som mala dostat..ale uvidime..hej rano robim znova a dam dalsiu fotku s jednou /..

lugkaemy
12. jún 2017

@tonjadabik2 uz toľké ti držíme palce a myslíme na teba....ver tomu aj ty tak ako my ostatné 😘

tonjadabik2
12. jún 2017

Baby vraj este moze stupnut teplota kolko este.moze stupnut alebo najvecsia teplota? Alebo moze byt dlho rovnaka? Ak sakozrejme neklesne a nepride pani ms..

tonjadabik2
12. jún 2017

@lugkaemy ty si zlata mam ta rada. Dakujem ze mi drzis palce. Ved ja verim len neako sa to nechce ukazat..

kotatko12345
12. jún 2017

@tonjadabik2 jaj preco si robila taky tesik ..rovno skus kupit Lady max...tak ti to ukaze pekne urcite..😉

tonjadabik2
12. jún 2017

@kotatko12345 lebo tu v tejto dzure maju iba tieto testy.. Ale dnea idem do mesta tak si piste ze skocim asi do tesca alebo niekde do lekarne.. Dajte nazvy najlepsich testov co nieco ukazu.. Dakujem 😀

ejuska2586
12. jún 2017

@tonjadabik2 prestan byt pesimisticka. Podla mna si tehulka.

kotatko12345
12. jún 2017

@tonjadabik2 ako u nas 😉najlepsi je ten co som pisala....ten si kuup 😅

yuppy97
12. jún 2017

@tonjadabik2 ziadna jedna ciarka, budu dve😘nemysli na to ze sa to nepodarilo, mysli na to ze to vyslo, len ciarocka sa ukaze az neskor😇 a ta teplotka moze stupnut, ale nemusi, moze dokonca o trosku aj klesnut, a mozes byt tehu, ide o to ze by to nemalo klesnut vyrazne, ale ty mas tu teplotu uplne super na to ze dnes mas dostat, podla,mna uz nepride🤒

yuppy97
12. jún 2017

@tonjadabik2 toho smajlika na konci si nevsimaj mal tam byt tento😇

alison11
12. jún 2017

@rula
@bona69 Ďakujem dievčence,áno úľava a dočkala 🙂A díky za priania,tak dúfam,že bdue všetko ok 🙂A situácia sa upraví čoskoro.A vám dievčence prajem babulko nech k vám príde čím skôr a nech sú zdravé 🙂

alison11
12. jún 2017

@selinaliana Ďakujem pekne 🙂 A tebe prajem // a krásne tehulkovanie a zdravé babulko 🙂

tonjadabik2
12. jún 2017

@kotatko12345 ok kupim az zajtra..deti mi zachoreli..ach

tonjadabik2
12. jún 2017

@yuppy97 jeej Dakujem za povzbudenie.si zlatunka.ja ako citim ze sa nieco deje v brusku lebo som aj pribrala..ale neako no neciem..snad bude ciarocka..

tonjadabik2
12. jún 2017

@ejuska2586 Dakovaam kraasne ❤

bona69
12. jún 2017

@tonjadabik2 teraz som docitala od rana co sa tu vsetko dialo🙂 mas krasny grafik a aj ja tam vidim dusika😘 drzim palce nech silnie❤ aby si tento mesiac aspon ty tehulkovala uz a my sa k tebe coskoro pridame🤰😀

tonjadabik2
12. jún 2017

@bona69 Dakujem krasne.ja neviem ja tam nic nevidim..taze neviem no.. Mozno vobec niesom tehotna..co ak je to cysta? Mozno neviem..a Vam vsetkym drzim palce.mozno sa stane zazrak..uvidime.. Dakujem este raz

selinaliana
12. jún 2017

@alison11 vdaka moja

elly23
12. jún 2017

@tonjadabik2 ja tam tiez nieco vidim ;)

elly23
12. jún 2017

@tonjadabik2 este mozes skusit ovu test, ten bude pozitivny na 100%

tonjadabik2
12. jún 2017

@elly23 Dakovaaam este mam jeden tehu test len neviem kedy ho spravim

elly23
12. jún 2017

@tonjadabik2 skus o dva dni, ale jasne tam vidno ducha na foto

tonjadabik2
12. jún 2017

@elly23 ja tam stale nic nevidim.. Ok pockam par dni ale neverim. Ved jeviem ci bolo vobec uhniezdenie

foxinecka888
13. jún 2017

Ahojte baby, môžete mi poradiť? Kedy je podľa vás ovulka...ja som v tom grafe stratená... Ďakujem

mysiak
13. jún 2017

Baby,tak ja stale rovnako 37.0 🤒
Mava to aj niektora z vas, ze az uplne do MS sa to takto drzi?

butterfly333
13. jún 2017

@mysiak ja tak mávam pozri graf minuly mesiac

ejuska2586
13. jún 2017

@foxinecka888 Podľa mňa zatiaľ nebola.