Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 Tesim sa ze som ta potesila...😍😍😍😍 verim tomu ze uz v brusku ti rastie babenko..ja som len 13tt a mam uz kotlik😂
@kotatko12345 jeziiin Daiujem ti pekne si ma veelmi potesila 😀 ❤ mooj tak sa drzkaj 👶 snad tam je malinke ja citim maternicu aleze naozaj len nech sa to este ukaze.. Mozno sa neskor uhniezdilo..alebo co neviem..
Zienky a ked tento cyklus nemam ovulku tak kedy mam cakat mrchu? Rano som mala kus krce ale preslo to a cely den nic ...
Baby panis dosla asi..krvacam..ach
Ms
@tonjadabik2 to mi je luto☹😢❤
@tonjadabik2 to vážne?😯 tak to ma mooc mrzí
@butterfly333 nevadi..no co uz.. Prezijem to. Ale horsie je to ze sa blizi vikend a co manzel? 😀
@tonjadabik2 to mi je luto ☹ hlavu hore, tteba skusat ďalej a podarí sa ;)
@tonjadabik2 to mi je luto :( a co s manzelom ?? Ked ide vikend nerozumiem
@elly23 hej budemw skusat dalej aj cez ms
@selinaliana boo ze ms prisla.. 😅
@tonjadabik2 ;)
@tonjadabik2 och tak predsa prisla?🙄 je mi to velmi, velmi luto😢ale v dalsom cykle sa to uz musi podarit🙏
@yuppy97 ja zas takto ;) inak aj mna vsetko bolí
@selinaliana bodaj by to u nas obidvoch znamenalo ze sa nam babatka uhniezduju🙏
@yuppy97 joj moja ako sa hovori , z tvojich ust do bozich usi 🙂
@selinaliana, @yuppy97 drzim palce baby nech sa podari 🙂
Ja somsom pravdepodobne tiez 4 dpo, tak to mame tak naraz 🙂
@lily183
@selinaliana
@yuppy97 ja som dnes 7 dpo, ale vobec nic ma neboli zatial len creva :(
@yuppy97 nevadi mojecko..netrap sa. Hlavne ze sme zdravi no nie? ❤ inak da sa otehotniet aj cez ms? Haahaa 😀 stale ideme daleeeej a drzim vsetkym babam palceee a podmee do tohooooo. Cmuk
@selinaliana akurat dlzka cyklov bude asi ina. Ja ms necakam 25/26.6. Bohuzial ma nic neboli....:(
@tonjadabik2 ano vraj sa da, lekari vraj odporucaju tym co nevedia otehotniet sex cez ms...😀
@0507 prosim preco ti ukazuje tie cisla dpo?? Mne nie
@elly23 parada ved sme mali chi 😍 a ms neako sa upokojila..no uvidime..dame panicke ms zabrat 😅

@kotatko12345 Dakovam ta hej su hore no nevravim nic lebo neviem ako dalej bude...dufam ze budu hore. Ale kotatko ma potesila ked mi upravila testik..