Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ejuska2586 graf mas krasny drzim palce aby sa drzala hore teplota😉
teplota stupa az po prasknuti folikulu, z neho sa vytvori zlte teliesko a to produkuje zvysenu tvorbu progesteronu a ten dviha BT
@yuppy97 Dakujem moja. Uvidime... 😉
@ejuska2586 drzim palce❤
@bona69 Dakujem
@ejuska2586
@bevab
@yuppy97
@selinaliana
Dievcataaa krasne grafy mate 😍 ja vam tak velmi velmi drzim palce ❤...tiez odpocitavam kazdy jeden den, este tyzden a budeme vsetky vediet...
Ja dnes takto..lenze ja som bez akehokolvek poklesu /uhniezdovacieho/
@lily183ani a neam moja pokles a nie vzdy musi byt a mozes byt tehu.
@selinaliana Dakujem lasko..snad hej.. My sa snazime aj cez ms.. Vraj sa to da.. Neverim ale snaha sa ceni 😀
@tonjadabik2 treba vyskusat vsrtko veru
@selinaliana ved hej sranda muso byt 😀 a ty ako postupujes?
@tonjadabik2 zatial vsetko po stsrom ako kazdy mesiac vsetko je rovnake ziadna zmena. Mna po ovu vzdy pobolieva spodok brucha a tento mesac rovnako ziadna zmena uvodime.
@selinaliana ahaa..tak ako ja.snazime sa aj cez ms aj normalne a furt nic.. Aj mna bolelo brusko,prsia,maternica a ms prisla necakane..teplota 37,1 vytoky a prisla ms.. Snazime sa dalej.aj tebe drzim palce nech to dobojujeme.
Baby pekne grafy drzim vam palce.
@lily183 Dakujem. Ale pokles nemusi byt. Aj tvoj graf je krasny...
@tonjadabik2 mna to boli vzdy po ovu tsk to je u mna uplne normal
@0507 Este je stale dost vysoko...
@ejuska2586 si zlata, ale dnes som si robila aj test a bol uplne biely...aj ked bol 25-kovy

@yuppy97
@lauritka
Ja som dnes takto. Ale ci z toho nieco bude...