Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@selinaliana ja som dnes tiez 6 DPO kedy mas dostat ms?
@ejuska2586 dnes 36,5
@tonjadabik2 Tak je to jasne. Kludne pi alchemilku do ovulky.
@ejuska2586 ok rozkaz kazdy den ieden pohar?
@tonjadabik2 2 pi. Idealne rano a vecer.
@ejuska2586 ok idem nato snad tonpomoze a konecnensa zadari
@tonjadabik2 amusi 😘
@ejuska2586 to dufam
@slniecko527 okolo 26-27 a ty???
@sonulienka13 ahoj moja,tak ty si uz po ovulke,mojko drzim palceky a cakam s tebou na zazrak.😘❤ Ja mom nemeriam ale asi zajtra premeram nech viem ci bola ovu. Tento mesiac som si kupila mimistar na podporu plodnosti tak som zvedava co z toho bude🙂,
@bona69 co to je mimistar???
@tonjadabik2 Ahoj ja som pila presne tu istu alchemiku pred tehu😉
@tonjadabik2 odporucila mi to v lekarni,lebo aom hladala nieco co obsahuje inozitol
http://www.pluska.sk/izdravie/zenska-zona/probl...
A tak sme nasli gs mimistar ,ten obsahuje 2mg inozitolu a aj kys.listovu a dalsie vitaminy.skusim tri mesiace a pockam na zazrak.beriem po 3tablety denne,zacala som na 7dc a hned v prvy den som citila vajecniky.ach ja uz skusam vsetko kym sa dam na hormony,este pijem aj alchemilku😀
Ahojte dievčatá. ..moc sem nechodím už len teraz mam takú divnu vec tak som tu ....chcem sa opýtať môže byť egg hlien 4 dní? Nechápem nikdy som ho nemala tak dlho vždy max 1 až 2 dni. ... Dnes je 4 deň doobeda ešte bol egg plodny hlien ale poobede už nie takže môžem si zapísať že dnes bola ovu? Snáď mi tu niekto odpovie. .Ďakujem
@kotatko12345 ja zacinam dnes..dopijem kaveju,vyslem stareho do prace a urobim ci cajik 😀
@bona69 a naco to sluzi co to tobi??? K comu to pomaha? Ja som si kupila alchemilku nech mi prebere maternicu.
Caute kocky.Po par dnoch mam dalsiu otazku🙄 Baz.teplotu si meram od Feb.a podobaju sa ako vajce vajcu.Ovulka je vzdy na 12 den.Tento mesiac podla priznakov som zas mala 12 den,ale teplota sa zasekla a nestupa.Podla grafu este neprebehla,ale viem,ze bola.Prikladam graf na porovnanie,aky vetsinou mavam a twraz.Teplomer som skontrolovala ci sa nahodou teplota nezastavi na jednej teplote.Mali ste niektora nieco podobne a cim to asi je??Dakujem
Vcera bolel vajecnik dnes brusko a aj rano teplota stupla ale u mna je to na ovulku skoro jedine ze by ma prekvapila skor 😎
@lauritka Ahoj. Co si myslis o tomto? Asi mam uz cakat mrsku, vsak? Mala by prist v piatok.
Ahojte babulky 🙂
@ejuska2586 no čo dufam že teplota sa ti drzi stale hore😉aj si robila este ovu test?stmavol? 🙂drzim palce😇
@foxinecka888 ako dnes?stupla? 🙂
@tonjadabik2 ja tiez pijem alchemilku, treti mesiac, mne pomohla v tom ze nemavam taku dlhu a bolestivu ms☹
Ja zatial takto
@selinaliana ja tiez necakam ms 26ho😝
@zlatovlaska79 tiez mavam neskor ovulku a zda sa ze tento mesiac prisla skor, drzim palce aby ste dobre zamiesili😇
@kaya88 ja tiez mavam tri styri dni vajkovy hlien ak si mala aj bolesti tak by som to brala ako ovulku😉
@yuppy97 dnes stupla čo na to povies?
@yuppy97 Krasne... Ja pomaly klesam. Ovu test je slaby a tehu test je snehobiely. Takze ja uz len cakam na mrsku asi....

@tonjadabik2 Ja na tych testoch nevidim nic. Takze podla mna nie si. Teplotka sa ako tvari?