Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 joj mojko co sa stalo?dufam ze nic vazne,budem na vas mysliet oboch nech je vsetko ok,joj furt daco sa musi kazit😖
Tak uz teda len nech je v poriadku a posnazite sa aj na mesiac❤😘
dakujem
@joanka7 podla mna na tehu nizke teploty
Tiež si to myslím ale prečo až teraz začalo klesať 36.5 u mňa asi dosť vysoko ?
21DC mam ist este na krv lebo nejake vysledky chybaju ale setricka mi vypocitala iny den ako to mne vyslo ....cim sa mam teda riadit? Tym co vypocitala ona alebo tym kedy mne naozaj vychadza ten 21DC
@joanka7 no netusim
@sonulienka13 Nevadi. Ono to pride. A podla mna coskoro, ked je taky tmavy. Preventivne by dom sa uz aj posnazila. Ved spermosky v tebe chvilku vudrzia-pri dobrom hliene aj 72 hodin...
@ejuska2586 Dakujeem 🙂 noo budeme musieť 🙂 co inakšie nam zostava.no nie??
@selinaliana zdravím dnes teplota 36.22 no ja to mam nejaké na opak keď ma teplota klesnúť tak stúpa a keď ma stúpať tak klesne ovulačné testy mi každý deň silnejú.. mala by teplota stúpať či ?
@joanka7 ak stupne posledny den nizkych teplot bola ovu
@joanka7 Az den po ovulacii ti stupne.
@selinaliana pekný graf a co ten jednodňový pokles by nemal byt ci to neje vždy pri uhniezdovani ? a nízke teploty mam teraz ešte len 3 deň už ma s toho guláš....
Ahojte bambulky 🙂
@bevab moja tak ako dnes? Verim ze stale hore😘
@zlatovlaska79 a je tam vela dni rozdiel?
@selinaliana kraaasa vyzera to super 🙂
@sonulienka13 tak ako, dnes stupla?
Ja sa drzim zatial hore ale aj minuly mesiac to tak bolo a nic z toho tak uvidime...
@yuppy97 Ahoj verim ze sa bude drzat uz len hore a zachvilku si najdes na testiku // 😉
@kotatko12345 dakujem zatial verim aj ja😇

@lauritka takto pokracujem :( vyzera to zle nedobre