icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bevab
21. jún 2017

@lauritka takto pokracujem :( vyzera to zle nedobre

bona69
21. jún 2017

@sonulienka13 joj mojko co sa stalo?dufam ze nic vazne,budem na vas mysliet oboch nech je vsetko ok,joj furt daco sa musi kazit😖
Tak uz teda len nech je v poriadku a posnazite sa aj na mesiac❤😘

bona69
21. jún 2017

@bevab preco?ved si este hore,nestracaj nadej❤😘

bevab
21. jún 2017

@bona69 snazim sa. dakujem.

joanka7
21. jún 2017

Zdravím všetkých potrebujem poradiť. S tým mojim grafom si neviem radi . Môže isť aj o tehotenstvo ? Prví graf z minulého mesiaca druhy tento mesiac Test som si dnes robila neviem ci to len kanálik nepresvitá ? Dakujem

tryromy
21. jún 2017

@joanka7 kanalik :(

joanka7
21. jún 2017

dakujem

selinaliana
21. jún 2017

@joanka7 podla mna na tehu nizke teploty

joanka7
21. jún 2017

Tiež si to myslím ale prečo až teraz začalo klesať 36.5 u mňa asi dosť vysoko ?

lauritka
21. jún 2017

@bevab zatial si stale hore.

zlatovlaska79
21. jún 2017

21DC mam ist este na krv lebo nejake vysledky chybaju ale setricka mi vypocitala iny den ako to mne vyslo ....cim sa mam teda riadit? Tym co vypocitala ona alebo tym kedy mne naozaj vychadza ten 21DC

selinaliana
21. jún 2017

@joanka7 no netusim

sonulienka13
21. jún 2017

Babulky tak ja stale nesilniem ☹ spodný je dnes pred hodinku.

ejuska2586
21. jún 2017

@sonulienka13 Nevadi. Ono to pride. A podla mna coskoro, ked je taky tmavy. Preventivne by dom sa uz aj posnazila. Ved spermosky v tebe chvilku vudrzia-pri dobrom hliene aj 72 hodin...

sonulienka13
21. jún 2017

@ejuska2586 Dakujeem 🙂 noo budeme musieť 🙂 co inakšie nam zostava.no nie??

selinaliana
22. jún 2017

Ahojte babule ja dnes takto

joanka7
22. jún 2017

@selinaliana zdravím dnes teplota 36.22 no ja to mam nejaké na opak keď ma teplota klesnúť tak stúpa a keď ma stúpať tak klesne ovulačné testy mi každý deň silnejú.. mala by teplota stúpať či ?

selinaliana
22. jún 2017

@joanka7 ak stupne posledny den nizkych teplot bola ovu

ejuska2586
22. jún 2017

@joanka7 Az den po ovulacii ti stupne.

joanka7
22. jún 2017

@selinaliana pekný graf a co ten jednodňový pokles by nemal byt ci to neje vždy pri uhniezdovani ? a nízke teploty mam teraz ešte len 3 deň už ma s toho guláš....

yuppy97
22. jún 2017

Ahojte bambulky 🙂
@bevab moja tak ako dnes? Verim ze stale hore😘
@zlatovlaska79 a je tam vela dni rozdiel?
@selinaliana kraaasa vyzera to super 🙂
@sonulienka13 tak ako, dnes stupla?

Ja sa drzim zatial hore ale aj minuly mesiac to tak bolo a nic z toho tak uvidime...

kotatko12345
22. jún 2017

@yuppy97 Ahoj verim ze sa bude drzat uz len hore a zachvilku si najdes na testiku // 😉

yuppy97
22. jún 2017

@joanka7 ak zajtra stupne nad uroven 6tich poslednych tak je ovulka dnes😉drzim palce 🙂

yuppy97
22. jún 2017

@kotatko12345 dakujem zatial verim aj ja😇

bevab
22. jún 2017

@yuppy97 ja som dnes isla o 1 stupen hore naspat na 36,9 takze som sa ukludnila....Ms by (ne)mala prist pravdepodobne v nedelu, alebo pondelok. Ty kedy necakas ? 🙂 Planujes testovat ?

yuppy97
22. jún 2017

@bevab tak sme na tom rovnako ja tiez nedelu-pondelok😉aaa test chcem skusit az ked nepride a teplota bude hore uz sa nechcem pozerat na biely test uz som ich videla dost🙄

tryromy
22. jún 2017

Nasadila som si poslenych 6 dni nosifol (mam PCOS) a hned teploty sa skludnili a zatial su nizko uvidime ci motyka vystreli a pride ovulka 🙂
Vacsina uz zacinate dalsi pokus ja som tipujem v polke prveho 😀

bevab
22. jún 2017

@yuppy97 no ja som dnes 12 dpo. Chcela som testovat v sobotu lebo ideme prec a, aby som vedela co navyse mam zbalit popripade. Uvidim ako sa situacia vyvinie a aj teplota. Bielej som uz tiez videla dost. Drzim palce. Nech ti to vyjde 🙂

yuppy97
22. jún 2017

@bevab aj ja ti drzim palce, velmi ti to prajem, vsetkym co sme tu🙏
@tryromy drzim palce aby cim skor prisla😇

tryromy
22. jún 2017

@yuppy97 dakujem 🙂 snad hej chcelo by to ten maly vonavy uzlicek znova